• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

O pamuklardan ben de aldim da her zaman olmuyor işte onlar. Dışardayken çok zor
Canım ben 15 20 taneyi ıslayıp suyunu sıkıyorum ufak onun boyutlarında sızdırmayan saklama kabına koyuyorum dışardada pratik oluyo ıslak mendilden farkı olmuyo

Canim ben bu şikayet le gittim doktora balgamini kusarak atacak ddi oksurugunu takip et ddi artarsa hastaneye alıp antibiyotik tedavisine baslayacakmis bi de balgami nasil çekiyorsunuz aspiratoru kullanma ddi doktorum doktor degistirdik biz bu daha ilgili

Aspiratrle cekıyoz cnm nasl cekcekmsz basja.. nrmal kustgndamı atıyoms balgamı

Canim osmaniye çok soguk değil bizim sicak oluyor doktor bugün özellikle uyardincl çok yakmasobayı soguk değil sicak hasta eder ddi sıcakta mikroplar daha hızla urermis cunku

Sgrudr cnm sık sık havalandrıyor ama ne kadrda olsa gelen gıden bızden galanda gecıyo sanırım

O kusma olayı aynı şekilde bizdede oluyor reflü öyle olmaz hortum gibi kusar yada kusması sürekli olur bence feflüsü yok... Damla sayısı derken damla serum fizyolıji mi kullanıyorsunuz bak benim dediğim bu

Canım bu sırıngayla cekme olayı dktr onerıyomu smdı yapmmda ılerısı ıcın

Kaka yapmadı iki gündür onun sancısını çekiyoruz sardım gevşek bi şekilde sakinleşti emziği hırstan çiğneyip yutacak nerdeyse....

Eklentiler

• 1517107168550-1230106659.jpg
    1517107168550-1230106659.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar sagma makinasi sizinde gogus uçlarınızı yumusatıyo mu?
Onceden sertti ve bebek daha gzl kavriyodu.
Simdi yumusadi ucunu cikarmakta zorlaniyo yavrum ya :(
Sagmayi bırakma dısında onerisi olan varr mi?

O kusma olayı aynı şekilde bizdede oluyor reflü öyle olmaz hortum gibi kusar yada kusması sürekli olur bence feflüsü yok... Damla sayısı derken damla serum fizyolıji mi kullanıyorsunuz bak benim dediğim bu
K zaman gaviscon u vermesem ni kuzum evin bizim ki böyle siringayla çekiliyor ama hastanedekiserum posetlerinden damla sayısını 5 ile 10 arası her ddi hastane degistirdik bu doktor daha iyi ddi bu da aspirator kullanma çok sağlıklı birsey değil dimi BI de kuzum bu kakasinin yesilligi ne zaman gecer ki

Back