• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Anladım canim simdi bebegimin mide gazı mi vardır ki sağol ben tam tersini yapıyordum
Benim bebegin midesinde gaz okunca gazı atmaya calisirken kusuyir. 2 saatten once tekrar enzirme. Midesi biraz rahatlar. Her aglamaya meme verme. Masajla veya emzikle sakinlestir.

benmde yüzüklerm olmuyo yaa her gun deniyrm hemen hemn deli gibu :) insallah bi an once veririz spor yapmaya ne zaman baslanablr acaba sezeryandan sonra
1 ay bitince yap demisti bana doktor. Ben de denedim yüzükleri bugün olmadi. Ama gecen hafta oluyordu. Ödem de var demek ki hala

Benim bebegin midesinde gaz okunca gazı atmaya calisirken kusuyir. 2 saatten once tekrar enzirme. Midesi biraz rahatlar. Her aglamaya meme verme. Masajla veya emzikle sakinlestir.
Sabah 10 dan sonra hiç kusmadi canim ben.ağladı mi bide acikiyordur diye emziriyordum demek hatayinorda yapıyorum bugün niyeyse hiç uyanmiyor 5 dk emiyor geri uyuyor

hey masallahh:)) ama bende oleydim 65 ile evlendim.ise girdim millet calisrken zayiflar ben kilo aldim 75 ile hamile kaldim 92 ile dogurdum simdi 82 :( ne ileri gidiyrm ne geri.emzireblsydim belki verirdim daha diye dusunuyrm ama bilmiom.
Madem emziriyorsun diyete basla süt sagmiyorsan

Şimdi kızlaar salı günün kan ve idrar sonuçlarını gösterdim sarılık için idrar yolu enfeksiyonuna bakılmıştı sarılık değerimiz 15 çıktı idrarda da biraz mikrop gözükdü ama o alta uapıştırılan poşetden dolayı değer yüksek çıkarmış onu araştırmıştım dr a dedim oda zaten ondan mı değilmi diye bir daha bakacağız dedi velhasılkelam tekrar idrar tahlil istedi yine o naylon zımbırtısı ile eve geldim yapıştırdım tam derisini iyi ettim yine yapıştırdırdım çok huzursuz oluyor ondan, eğer bunu yapmazsak sonta takarız dedi ondada çok rahatsız olur yazık dedi troid değerleri iyi çıktı ama işte bünyesinden galiba sarılığı çok ağır atıyor dedi bende gayet canlı sık sık emiyor öyle bayılıp uyuması yok dedim oda bakacağız eğer düşmezse enfeksiyon çıkarsa hastanede yatar dedi ayyyy ayyyy dedi dedi dedide dedi canım sıkıldı.........

Şimdi kızlaar salı günün kan ve idrar sonuçlarını gösterdim sarılık için idrar yolu enfeksiyonuna bakılmıştı sarılık değerimiz 15 çıktı idrarda da biraz mikrop gözükdü ama o alta uapıştırılan poşetden dolayı değer yüksek çıkarmış onu araştırmıştım dr a dedim oda zaten ondan mı değilmi diye bir daha bakacağız dedi velhasılkelam tekrar idrar tahlil istedi yine o naylon zımbırtısı ile eve geldim yapıştırdım tam derisini iyi ettim yine yapıştırdırdım çok huzursuz oluyor ondan, eğer bunu yapmazsak sonta takarız dedi ondada çok rahatsız olur yazık dedi troid değerleri iyi çıktı ama işte bünyesinden galiba sarılığı çok ağır atıyor dedi bende gayet canlı sık sık emiyor öyle bayılıp uyuması yok dedim oda bakacağız eğer düşmezse enfeksiyon çıkarsa hastanede yatar dedi ayyyy ayyyy dedi dedi dedide dedi canım sıkıldı.........
Kız bebeklere sonda takılabiliyor mu? Taktırma yazık yaa. Kötü birsey cikmayacak bence Allah'ın izniyle. Doktorlar hep kötüsünü söylüyor. Ferah tut kalbini.

Sabah 10 dan sonra hiç kusmadi canim ben.ağladı mi bide acikiyordur diye emziriyordum demek hatayinorda yapıyorum bugün niyeyse hiç uyanmiyor 5 dk emiyor geri uyuyor
Sen annesi olarak bebeğin icin en iyisini bilirsin tabi ki ama benim dedigimi de bir dene. Bilimsel verilere dayalı bir beslenme programı sonuçta. Inan bebegim olmadan saatle cocuk besleyenlere uzaylı gibi bakardım. Simdi bakıyorum da oglum en cok oyle rahat ediyor.

Kız bebeklere sonda takılabiliyor mu? Taktırma yazık yaa. Kötü birsey cikmayacak bence Allah'ın izniyle. Doktorlar hep kötüsünü söylüyor. Ferah tut kalbini.
Takılıyor malesef kuzum ama canı yanar huzursuz olur dedi oda istemedi yani dua ediyorum şu poşete çişini yapsın.... İnşAllahhhh canım yaa inşAllah çıkmaz

gecmıs olsun canm su doktorlar hep negatif konuşup bizim ne kadr üzülmemıze sebep oluyorlar farkında olmadan cıddı birseyi yoktur inşallah gönlünü ferah tut

gecmıs olsun canm su doktorlar hep negatif konuşup bizim ne kadr üzülmemıze sebep oluyorlar farkında olmadan cıddı birseyi yoktur inşallah gönlünü ferah tut
Sağolasın canım yaa inşAllahhhh yoktur brndr yavrumda olağanın dışında bişey farketmedim ama idrar yolu enfeksiyonu anlaşılmıyormuş malesef inşAllah oda yoktur....

Ben 30 günlükken cektirdim. 80 lira cocuk doktoruna 40 lira ultrasona verdik.

Benim ilk kizim kalca cikigi ile dogmustu.
Uc aylikken bacaklari alciya alinmisri
Aman allahim ne zor zamanlardi aglamadan yattigim gece yoktu
Simdi bunda doktorlar bisi oldugunu sanmiyoruz deselerde icimizde bir sikinti
Pazartesi bizim de kalca ultrasonu randevumuz var umarim biz de iyi haberle doneriz.

Sağolasın canım yaa inşAllahhhh yoktur brndr yavrumda olağanın dışında bişey farketmedim ama idrar yolu enfeksiyonu anlaşılmıyormuş malesef inşAllah oda yoktur....

Gecmis olsun
Sen cok tecrubeli bi annesin dolayisiyla bisey olsa farkederdin
Tabi doktorlar gorevlerini yapiyorlar
Iyi haberler alirsiniz umarim

Ayy sevsinler ismini kuzum yaa❤

Benim kizin gozleri renkli olcak gibi duruyor ondan sordum ben ama anladimki daha hic kimsenin gozlerinin renkleri belirginlesmemis
Hayir babaninki renkli degil benimki degil bu Niye renkli yoksa babannememi cekti diye bir telas var bende (aramizda kalsin benzesin istemem)
Bu arada benim kizimin ikinci adi da Ela

Benim kizin gozleri renkli olcak gibi duruyor ondan sordum ben ama anladimki daha hic kimsenin gozlerinin renkleri belirginlesmemis
Hayir babaninki renkli degil benimki degil bu Niye renkli yoksa babannememi cekti diye bir telas var bende (aramizda kalsin benzesin istemem)
Bu arada benim kizimin ikinci adi da Ela
bebiler 7 gobek oteye cekermis derler.biz esimle kisayiz yani ortalama ama bebi habire uzuyo:)) ana kucagina sigamiyo eskisi gibi.babaannem uzundr benim arnavut kendisi enine boyuna bende ona benzedi diyrm.gozlerimz renkli degil esimle ama annemin renkli ona benziyo.yani illa anne babaya benzemiyoms onu anladim ben :)

Bu kalca ultrasonu nerden cikmis ya?Ilk kizima biyle bisey yapilmadi.Doktor bacaklarini ayirarak bakiyrdu?Aglamaz mi ultrason esnasinda minikler?

Ben de sözde doğumdan önce halıları yıkattım temizlikçi tuttum falan
Sonra zaten sezeryandı emzirmeydi evle ilgilenemedim bir süre
Kayınvalidem yanımdaydı her işe koştu saolsun ama evin düzeni,temiZliği konusunda çok yardımcı olamadı
Şimdi o gitti mutfak dolaplarımı tekrar silip düzenltmeye çalışıyorum
Her gün bir iki dolabı silip yerleştiriyorum
Evi başkasının kullanması da ayrı dertmiş
Çok özenirdim öncedem evime,şimdi zamanım olmuyor
Nerden aklıma geldi bunlar :)
Halılarım da 40-45günde mahvolmuş
Hem salon halım,hem mutfak halım
Tekrar yıkatmam lazım

Kimseye diyemedim de şimdi size yazayım artık
Doğumdan sonraki ilk günlerde bebişin kıyafetlerini yıkattıydı bikaç kez kayınvalidem
Makinenim bebek kıyafetleri ayarı var onda yıkatmış derecesine bakmadan
95 derecede :)
1hafta sonra diyor ki bebiş büyüdü kıyafetleri tam oluyor
Meğersem kıyafetleri küçültmüşşşş :))))
Çok güldüm canım yaa :)))

Ayy o ev meselesi :kızgın: annem bacagını kırdığı için burda ameliyat oldu 3.5 aydır annem babam ve kardeşim bendelerdi perşembe gittiler dün toparlıyayım sağı solu dedim ama ev enkaz 1 ayda anca düzene sokarım herkes ayrı odalarda kaldıkları ve neyi nereye koyduğumu bilmedikleri için özellikle mutfakta herşey farklı yerlerde bebişten wc ye bile zor giderken bide aradığımı bulamama derdi var

Back