• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Belki bitecektir artık ondan öyle oluyordur. Normalde 2.5-3 aya bitiyor genelde. Yediklerine dikkat et çok soğuk tüketme. Gaz yapan yiyeceklerden de uzak dur 1 ay daha. İnş geçecek Canım ben de ilk çocukta gaz yüzünden çok çektim ama geçti gitti çok şükür hiç hatırlamıyoruz Bile.
Inşallah insallah biter..het gece ağlama nöbetleri geçiriyoruz 3 4 saat :(

Allahim delirecem ya dun aksamdan beri kizim en fazla 5 dk emiyor memeyi bıraktıktan sonrada kusuyor sonra hickirik tutuyor bu sefer geri emi yor geri kusuyor geri hickirik tutuyor acaba dün akşamdan beri ac mi yavrum
Canimm kumaşının nedeni gaz olabilir.cunku biz iki gün önce gece acillok olduk.bebegim çok kusuyor doktorum gaz dan dolayı alttan sıkıştırınca üstten çıkıyor dedi.bu bebeklerin çektiği ne böyle ya :( gaz gaz bitmedi gotti bizde

Canimm kumaşının nedeni gaz olabilir.cunku biz iki gün önce gece acillok olduk.bebegim çok kusuyor doktorum gaz dan dolayı alttan sıkıştırınca üstten çıkıyor dedi.bu bebeklerin çektiği ne böyle ya :KK43: gaz gaz bitmedi gotti bizde
Üstten gaz çıkaramıyor zaten canim bir kac gundur denemedigim kalmadı bacaklarına egzersiz karnına saat yönünde masaj sırtını sivazlama karnina ayaklarinin altina sicak havlu artı damlasini da gaz damasini da değiştirdik onceden zinco kullanoyorduk simdi 15 gundur maflor kullanıyoruz biraz iyi gelmişti dün hiç uyumuyan çocuk bitkin düştü sabahtan beri uyuyor valla haklisin canin ne gazmis karin agrisi da yapıyordur simdi

Ben de sözde doğumdan önce halıları yıkattım temizlikçi tuttum falan
Sonra zaten sezeryandı emzirmeydi evle ilgilenemedim bir süre
Kayınvalidem yanımdaydı her işe koştu saolsun ama evin düzeni,temiZliği konusunda çok yardımcı olamadı
Şimdi o gitti mutfak dolaplarımı tekrar silip düzenltmeye çalışıyorum
Her gün bir iki dolabı silip yerleştiriyorum
Evi başkasının kullanması da ayrı dertmiş
Çok özenirdim öncedem evime,şimdi zamanım olmuyor
Nerden aklıma geldi bunlar :)
Halılarım da 40-45günde mahvolmuş
Hem salon halım,hem mutfak halım
Tekrar yıkatmam lazım

Kimseye diyemedim de şimdi size yazayım artık
Doğumdan sonraki ilk günlerde bebişin kıyafetlerini yıkattıydı bikaç kez kayınvalidem
Makinenim bebek kıyafetleri ayarı var onda yıkatmış derecesine bakmadan
95 derecede :)
1hafta sonra diyor ki bebiş büyüdü kıyafetleri tam oluyor
Meğersem kıyafetleri küçültmüşşşş :))))
ahahahh iyi guldum kiz benm anamda normal deterjanla yikamisti bi kez bide bol yumuşatıcı koymus bi kokuyodu buram buram :)) tekrar yikamistm.bide diyo bebinin deterjani guzel kokmuyms bu daha guzelmis :))

Benimki fazlasını içmiyor ki
Gazdan zaten 5dk emse sevinmeye başladım
Hırıltı da devam
Doktora gidicez yine
Hava da çok soğuk
Benim bebekte öyleydi. Siringayla besliyordum ilk dogdugu hafta. Simdi 20 dk bile duruyor. Zamanla olacak. Gecen gün kocam diyor ki hatırlıyor musun iki fırt cekse nasıl seviniyorduk. Vay bee. Şimdi tatlı tatlı yanak olmuş oğluma. 2490 gramdı simdi 4500 ü geçmiştir.

Günaydın kızlar nasılsnz... ne zamndr soracaktım unutuyrm gece kalkıp emzirinvw yemk yiyr musnunz ben çok acıkıyrm hamilelikten daha fazla hele ki gece.. yemk istemyrm çünkü sürekli çikolata ile açlığımı kapatıyrm ya da bisküvi faln sizler peki yiyr musunz
Cikolata fazla yememeni tavsiye ederim. Çikolata kafein içerir. Bu da bebekte uykusuzluk yapabilir. Ayrica kafein protein emilimini de azaltır.

Benim bebekte öyleydi. Siringayla besliyordum ilk dogdugu hafta. Simdi 20 dk bile duruyor. Zamanla olacak. Gecen gün kocam diyor ki hatırlıyor musun iki fırt cekse nasıl seviniyorduk. Vay bee. Şimdi tatlı tatlı yanak olmuş oğluma. 2490 gramdı simdi 4500 ü geçmiştir.
Ne güzel toparlamış maşallah
Bizim bugün ayrı bir gaz sancımız var
Çıkar çıkar bitmiyor
Kucağımda uyuyakaldı yavru normalde sallatmadan uyumaz
Kaç günlük oldunuz canım siz
Biz de 3gün önce 4450idik
Bakalım kaç gram almış
Hırıltısı olmasa haftaya giderdim de bi gösterelim tekrar
Sanki burundan hırıltı açmaya çalışıyoruz o kadar ama hala var
Bir de kalça ultrasonu isticem doktordan
İnş 2ayı bekleyelim demez
Çok meraktayım

Anlayamıyorum ki çoğu zaman
Bazen elini ağzına götürmeye çalışıyor ya da uyurken ağzını şapırdatıyor o zaman anlıyorum ama uykusu varsa ve açsa azıcık emip uykuyu tercih ediyor
Eşimde de, bende de hapşırma burun akıntısı var
İnşallah bebişe bulaştırmamışızdır
Ev kaloriferli ama yine de serin sabaha karşı
Klimayı açtık o da iyice kurutacak havayı :(
Kalorifere bir bez ıslatıp üzerine at

nasilsiniz kizceler kac kilo verdiniz yaw ben 10 kilo verdim gerisi yapisti ustume.buldozer gibi geziyrm.38 40 beden elbiselrm bana bakiyo ben onlara :KK43:
Ben 7kilo falan verdim
Bi 7 kilo falan fazlam kaldı
Eski kıyafetlere giremiyorum tabiki ben de
Ayakkabılarım bile olmuyor
Tek ayakkabıya kaldım

Allahim delirecem ya dun aksamdan beri kizim en fazla 5 dk emiyor memeyi bıraktıktan sonrada kusuyor sonra hickirik tutuyor bu sefer geri emi yor geri kusuyor geri hickirik tutuyor acaba dün akşamdan beri ac mi yavrum
Muhtemelen mide gazı vardır hava yutuyordur. Belini yukaridan aşağıya doğru tıptıpla

Üstten gaz çıkaramıyor zaten canim bir kac gundur denemedigim kalmadı bacaklarına egzersiz karnına saat yönünde masaj sırtını sivazlama karnina ayaklarinin altina sicak havlu artı damlasini da gaz damasini da değiştirdik onceden zinco kullanoyorduk simdi 15 gundur maflor kullanıyoruz biraz iyi gelmişti dün hiç uyumuyan çocuk bitkin düştü sabahtan beri uyuyor valla haklisin canin ne gazmis karin agrisi da yapıyordur simdi
Masaj saat yönünün tersine yapılması gerekiyor iyi araştır.

nasilsiniz kizceler kac kilo verdiniz yaw ben 10 kilo verdim gerisi yapisti ustume.buldozer gibi geziyrm.38 40 beden elbiselrm bana bakiyo ben onlara :(
65 kilo ile evlendim 3 ay sonra hamile kaldim düşük yaptım. Psikolojim bozuldu 77 kilo oldum. 3 ay sonra bir daha hamile kaldım 102 kiloyla doguma girdim şimdi 89 kiloyum. Löppey diyor kocam bana :))))

Ne güzel toparlamış maşallah
Bizim bugün ayrı bir gaz sancımız var
Çıkar çıkar bitmiyor
Kucağımda uyuyakaldı yavru normalde sallatmadan uyumaz
Kaç günlük oldunuz canım siz
Biz de 3gün önce 4450idik
Bakalım kaç gram almış
Hırıltısı olmasa haftaya giderdim de bi gösterelim tekrar
Sanki burundan hırıltı açmaya çalışıyoruz o kadar ama hala var
Bir de kalça ultrasonu isticem doktordan
İnş 2ayı bekleyelim demez
Çok meraktayım
Bebek 4 aralık doğumlu 53 günlük oldu.

Ben 7kilo falan verdim
Bi 7 kilo falan fazlam kaldı
Eski kıyafetlere giremiyorum tabiki ben de
Ayakkabılarım bile olmuyor
Tek ayakkabıya kaldım
Aynen yaa ayakkabılar bile olmuyor. Uzun botla avmye gittim agridan gezemedik. Baska gun de kisa cizme giydim o da agri yaptı. Esim de bana kızdı. Gezecegimizi bildigin halde niye rahat edemeyecegin seyler giyiyorsun doye. Bilmiyor ki karısı fil olmuş.

Back