• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Şimdi kızlaar salı günün kan ve idrar sonuçlarını gösterdim sarılık için idrar yolu enfeksiyonuna bakılmıştı sarılık değerimiz 15 çıktı idrarda da biraz mikrop gözükdü ama o alta uapıştırılan poşetden dolayı değer yüksek çıkarmış onu araştırmıştım dr a dedim oda zaten ondan mı değilmi diye bir daha bakacağız dedi velhasılkelam tekrar idrar tahlil istedi yine o naylon zımbırtısı ile eve geldim yapıştırdım tam derisini iyi ettim yine yapıştırdırdım çok huzursuz oluyor ondan, eğer bunu yapmazsak sonta takarız dedi ondada çok rahatsız olur yazık dedi troid değerleri iyi çıktı ama işte bünyesinden galiba sarılığı çok ağır atıyor dedi bende gayet canlı sık sık emiyor öyle bayılıp uyuması yok dedim oda bakacağız eğer düşmezse enfeksiyon çıkarsa hastanede yatar dedi ayyyy ayyyy dedi dedi dedide dedi canım sıkıldı.........
Insallah enfeksiyon falan yoktur canim iyi düsün iyi olsun küçücük bebiye sonda düsüncesi bile cok kotu kiyamam

:) idrar tahlili için kukusuna yapışkanlı poşet canım yapamazsak sonda dediler kafayı yiyeceğim.... sarılıkdan dolayı istediler
annem ne sorcam sana bizim bebi kazbidi ya biz mamayi degstrp aptamil conformil aldik bide aptamil 1 var.ikisini donusumlu veriyrm ama bu seferde ishal gibi oldu sabah 7 de normal ogleden sonra normal sivilikta kaka geldi az oncede ishal gibi hafif mukuslu.bu mamadn mi kaynakli acaba
conformili kessem mi cunku gaz ve kaka problemi icin o mama sanirim o yapti onu birakio aptamil 1 e mi devam etsem.nedendr acep mukuslu kaka nete bakaym dedim en kotusu yaziyo direk.gerci yarinda olursa ben dr a goturcm ama bi sana da sorim dedim

B
Benimki de öyle dokununca ağrıyor. Ama sezeryan olan kadinlar hic iyilesmedigini söylüyor. Üşüyünce sizlayan varmış falan...
onu duydum usuyunce agirirmis.ama ben o kadr ameliyat oldum hic usuynce agirmadi ameliyat yerlerm belki o farklifr bilemedim

Sağol canım benim inşAllahhhh,ama erkek çocuğa o poşeti takmak çok kolay pipiyi koy delikden içeri yapıştır kenarınj kayma ihtimali yok niye sonda yapmışlar çocuğa o daha zor yaa... Valla ben kan ter içinde kalıyorum denk getirmek için canım çıkıyor İnşAllahh şu ikinvş taktığıma yapar yoksa sar başa....
Aynen erkek bebeklere kolay oluyor ama o posette mikrop ureye biliyormus o yuzden sonta takmislar yatis vereceklerdi ama 3 gun antibiyotik tedavisi uygulayacaklar sonradan tekrar idrar testi yapacaklar

Geçmiş olsun canım
Bizim de burun hep tıkalı
Hırıltı var bi de
Doktor ciğerleri dinledi filme gerek görmedi ama o hırıltı geldikçe ben endişe ediyorum
Antibiyotik bize de aldırdı evde bulunsun dedi
Largopen galiba adı
Siz ne kullanıyorsunuz canım?
Hemen toparlar ilaçla bebişin
Sağlığına kavuşur canım
kusura bakma canim bebekten cevap yaşamadım biz antibiyotik 3. gun oldu başladık ama sanirim etki etmiyor yarin kendi dr götüreceğiz daha da ilerlwdi5 gogus hiriltisi var biz buharda veryoruz ama etki etmiyor umarim bi an once bebislerimiz iyileşir.

Şimdi kızlaar salı günün kan ve idrar sonuçlarını gösterdim sarılık için idrar yolu enfeksiyonuna bakılmıştı sarılık değerimiz 15 çıktı idrarda da biraz mikrop gözükdü ama o alta uapıştırılan poşetden dolayı değer yüksek çıkarmış onu araştırmıştım dr a dedim oda zaten ondan mı değilmi diye bir daha bakacağız dedi velhasılkelam tekrar idrar tahlil istedi yine o naylon zımbırtısı ile eve geldim yapıştırdım tam derisini iyi ettim yine yapıştırdırdım çok huzursuz oluyor ondan, eğer bunu yapmazsak sonta takarız dedi ondada çok rahatsız olur yazık dedi troid değerleri iyi çıktı ama işte bünyesinden galiba sarılığı çok ağır atıyor dedi bende gayet canlı sık sık emiyor öyle bayılıp uyuması yok dedim oda bakacağız eğer düşmezse enfeksiyon çıkarsa hastanede yatar dedi ayyyy ayyyy dedi dedi dedide dedi canım sıkıldı.........
gecmis olsun canim ya bu yavrular büyüyen kadar biz kuculecegiz vallahi rabbim korusun insallah.ikiz kizlarini büyütürken bu kadar zorlandığını hatırlamıyorum bu yavrucak cok erken hasta oldu.

Kuzum sanmiyorum senin kızında sarılık olacağını olsa bile bu kadar yüksek olacağını saat başı emiyor kızın sürekli uyuyan bi bebek degil eee kilo alımı da iyi bence sonuclarda hata vardır ki sen çok bilinçli bir annesin ayaklarına ellerine dikkate ediyordun sarılık için 15 olan degeri mutlaka farkederdin içini ferah tut domtor abartıyor bence minigin için dua edecem kuzum

Sen annesi olarak bebeğin icin en iyisini bilirsin tabi ki ama benim dedigimi de bir dene. Bilimsel verilere dayalı bir beslenme programı sonuçta. Inan bebegim olmadan saatle cocuk besleyenlere uzaylı gibi bakardım. Simdi bakıyorum da oglum en cok oyle rahat ediyor.
Bende şimdi meme için agliyor vermiyorum saati gelmmeden en azından kusmuyor canim

Benim kizin gozleri renkli olcak gibi duruyor ondan sordum ben ama anladimki daha hic kimsenin gozlerinin renkleri belirginlesmemis
Hayir babaninki renkli degil benimki degil bu Niye renkli yoksa babannememi cekti diye bir telas var bende (aramizda kalsin benzesin istemem)
Bu arada benim kizimin ikinci adi da Ela
Benim kizimin adı da elasu canim

Offf ya şu idrar için poşete yapmışmı diye baktım kaymış sırtına kadar ıslanmış uykuda yeniden yapıştırdım yenisini çıkarırken yapışkanından çok ağladı canı yandı yavrumun, yenisinide makat ve kuku arasına yapıştırmak zorundaydım canı yanıyor nasıl ağladı yaa Allahım bi yapsa bari oda kurtulsa bende üzülmekden kurtulsam
Kuzum özelde kendileri takiyorbiz 15 gün önce gittiğimiz de hemşir kendi taktı yarım saat içinde de sonuçlar çıktı keşke rica etseydin takarlardi

Bende şimdi meme için agliyor vermiyorum saati gelmmeden en azından kusmuyor canim
Ben hala ogrenemedim saatli vermeyi.Yavrum saatlerdir agliyr.7_8 saattr uykusz.En son mama yaptim.Biberonu agzina almadi.Son care supurgeyi actim,kucagimda uyuttum.Ins.dalar da uyanmaz.

Ben hala ogrenemedim saatli vermeyi.Yavrum saatlerdir agliyr.7_8 saattr uykusz.En son mama yaptim.Biberonu agzina almadi.Son care supurgeyi actim,kucagimda uyuttum.Ins.dalar da uyanmaz.
Canim ben biberonu kestim kizim almıyor zaten emzirmeye bsaat başı emzirmeye çalışıyordum ama fazla gelmeye kusmaya başladı bende tekrar 2 saate bir emziriyorum bizde de gündüz uyuyor gece uyumuyor

Insallah enfeksiyon falan yoktur canim iyi düsün iyi olsun küçücük bebiye sonda düsüncesi bile cok kotu kiyamam
Onu duyunca canım aklım uçtu iç tarafı temizlerken bile kızımın çok hassas davranıyorum sonda olayı ayy inşAllah yoktur... Rabbim hastanede yatan yavrulara ailelerine özellikle annelerine sabr versin

annem ne sorcam sana bizim bebi kazbidi ya biz mamayi degstrp aptamil conformil aldik bide aptamil 1 var.ikisini donusumlu veriyrm ama bu seferde ishal gibi oldu sabah 7 de normal ogleden sonra normal sivilikta kaka geldi az oncede ishal gibi hafif mukuslu.bu mamadn mi kaynakli acaba
conformili kessem mi cunku gaz ve kaka problemi icin o mama sanirim o yapti onu birakio aptamil 1 e mi devam etsem.nedendr acep mukuslu kaka nete bakaym dedim en kotusu yaziyo direk.gerci yarinda olursa ben dr a goturcm ama bi sana da sorim dedim
Canım çokmu mukuslu bazrn bebekler bazen demiyeyimde çoğunlukla kakalarında genziden akanı yutuyorlar sonrada kaka yoluyla atıyorlar öylede olabilir kötü yorumlara bakma sen okumada yarında takip et eğer olağan dışı bi şey farkeder yada rahatsız olursan hislerine güven götür dr a, belkide mamadan olabilir miğdenin alışık olmadığı bir mamaya geçtin nihayetinde ama takip et derim ney içine siniyorsa onu yap anneler hislerinde yanılmaz

Aynen erkek bebeklere kolay oluyor ama o posette mikrop ureye biliyormus o yuzden sonta takmislar yatis vereceklerdi ama 3 gun antibiyotik tedavisi uygulayacaklar sonradan tekrar idrar testi yapacaklar
Evet canım o poşet yüzünden değerler yüksek çıkıyormuş işte ondan mı değil mi bi daha istediler eşim götürdü bakalım idrarı pzrtsi ye kaldı sonuçlar.....

gecmis olsun canim ya bu yavrular büyüyen kadar biz kuculecegiz vallahi rabbim korusun insallah.ikiz kizlarini büyütürken bu kadar zorlandığını hatırlamıyorum bu yavrucak cok erken hasta oldu.
Sağol kuzum amiiin inşAllahhhh hepimizin evladını korusun Rabbim... yaa valla bende bunda zorlanıyorum belkide kış çocuğu olmasından kaynaklanıyor bide evde ekstradan büyük çocuk olunca onlar direk taşıyıcı gibiler mikroplar üstkerine yapışıp eve geliyor okuldan.... İnsan hiç kıyamıyor yaa

Back