Yapıyorum canim ama ne fayda yine ayniyiz çıkmıyor gaziMuhtemelen mide gazı vardır hava yutuyordur. Belini yukaridan aşağıya doğru tıptıpla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapıyorum canim ama ne fayda yine ayniyiz çıkmıyor gaziMuhtemelen mide gazı vardır hava yutuyordur. Belini yukaridan aşağıya doğru tıptıpla
Saat yönünde diye biliyordum ben aaa yanlış mi yapiuormusumMasaj saat yönünün tersine yapılması gerekiyor iyi araştır.
Çok güldüm Canım benim ki de moralim bozulmasın diye iyisin iyi diyor ama Benim de 12 kilo fazlam var. 74 kiloyum Süt olsun diye de yiyorum kilolar arttıkça artıyor. 6 ayımız dolsun yavaş yavaş başlayacağım rejime spora ama o zamana kadar da 80 kiloyu alayım .?65 kilo ile evlendim 3 ay sonra hamile kaldim düşük yaptım. Psikolojim bozuldu 77 kilo oldum. 3 ay sonra bir daha hamile kaldım 102 kiloyla doguma girdim şimdi 89 kiloyum. Löppey diyor kocam bana :))))
Çokmu yeşil arada bizimkininde öyle geliyor yeşil sarı karışık eğer tamamen yeşilse üşüttüğünden olur ama aralarda az az sa bişey olmazK Koala_anne sence neden olabilir
benmde yüzüklerm olmuyo yaa her gun deniyrm hemen hemn deli gibu :) insallah bi an once veririz spor yapmaya ne zaman baslanablr acaba sezeryandan sonraBen 7kilo falan verdim
Bi 7 kilo falan fazlam kaldı
Eski kıyafetlere giremiyorum tabiki ben de
Ayakkabılarım bile olmuyor
Tek ayakkabıya kaldım
Doguma gittigim kilodayim 80.Çok güldüm Canım benim ki de moralim bozulmasın diye iyisin iyi diyor ama Benim de 12 kilo fazlam var. 74 kiloyum Süt olsun diye de yiyorum kilolar arttıkça artıyor. 6 ayımız dolsun yavaş yavaş başlayacağım rejime spora ama o zamana kadar da 80 kiloyu alayım .?
hey masallahh:)) ama bende oleydim 65 ile evlendim.ise girdim millet calisrken zayiflar ben kilo aldim 75 ile hamile kaldim 92 ile dogurdum simdi 8265 kilo ile evlendim 3 ay sonra hamile kaldim düşük yaptım. Psikolojim bozuldu 77 kilo oldum. 3 ay sonra bir daha hamile kaldım 102 kiloyla doguma girdim şimdi 89 kiloyum. Löppey diyor kocam bana :))))
25 liraya cektrdm.tabi ucuz diye gozukuyo bastan ama ayni anda cocuk dr una da muayne aciyolar toplam 90 lira odedim.cocuk dr una odedgm haram olsun.te burdan duysun beni :)) bosunaydi yaniMerhabalar, kalca ulstrasonu cektiren varmi? Ozellerde ne kadar bu ucret?
Ben bugun bir hasthaneyi aradim 119 tl dedi tabi doktor ucryi ayri oda 110:) hazir doktora gitmisken muayne olalim diycektim ama sanirim bakmiyor sadece ultrason yazmak icin para aliyorlar25 liraya cektrdm.tabi ucuz diye gozukuyo bastan ama ayni anda cocuk dr una da muayne aciyolar toplam 90 lira odedim.cocuk dr una odedgm haram olsun.te burdan duysun beni :)) bosunaydi yani
Arada az az kuzum tamamen yeşil değil aslında sicacik odada usutebilir mi ki ben usutuyorum sütünden geçebilir mi kiÇokmu yeşil arada bizimkininde öyle geliyor yeşil sarı karışık eğer tamamen yeşilse üşüttüğünden olur ama aralarda az az sa bişey olmaz
Çikolata yeme canım bebeğe çok pis gaz yaparGünaydın kızlar nasılsnz... ne zamndr soracaktım unutuyrm gece kalkıp emzirinvw yemk yiyr musnunz ben çok acıkıyrm hamilelikten daha fazla hele ki gece.. yemk istemyrm çünkü sürekli çikolata ile açlığımı kapatıyrm ya da bisküvi faln sizler peki yiyr musunz
Canım işte üstlerini değiştirirken bile havadan nem kapıyor bebekler ama sen şimdi soğuk mutfağa falan geçiyorsun haliyle üşütünce ona geçer direkArada az az kuzum tamamen yeşil değil aslında sicacik odada usutebilir mi ki ben usutuyorum sütünden geçebilir mi ki
Bundan sonra daha çok dikkat edeyim kendime kuzumCanım işte üstlerini değiştirirken bile havadan nem kapıyor bebekler ama sen şimdi soğuk mutfağa falan geçiyorsun haliyle üşütünce ona geçer direk
Tabi ki gözleri sağlıklı olsun yeter ama işte merak:)) büyük ihtimalle ela olabilir olmadı yeşil olmadı mavi olmafı kahve:))bizimde goz bebeginin etrafi yesil sari gibi bi hare var gerisi mavi benim gozler de yesil babsi kahverengi merak ediyorum bende acaba ne renk olacak diye sonra diyorum ama saglikli olsun duzgun gorsunde renk onemli degil :)
Ben ismi gibi ela olmasını isterdim ♡♡♡Tabi ki gözleri sağlıklı olsun yeter ama işte merak:)) büyük ihtimalle ela olabilir olmadı yeşil olmadı mavi olmafı kahve:))
Ben 30 günlükken cektirdim. 80 lira cocuk doktoruna 40 lira ultrasona verdik.Merhabalar, kalca ulstrasonu cektiren varmi? Ozellerde ne kadar bu ucret?