• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

65 kilo ile evlendim 3 ay sonra hamile kaldim düşük yaptım. Psikolojim bozuldu 77 kilo oldum. 3 ay sonra bir daha hamile kaldım 102 kiloyla doguma girdim şimdi 89 kiloyum. Löppey diyor kocam bana :))))
Çok güldüm Canım benim ki de moralim bozulmasın diye iyisin iyi diyor ama Benim de 12 kilo fazlam var. 74 kiloyum Süt olsun diye de yiyorum kilolar arttıkça artıyor. 6 ayımız dolsun yavaş yavaş başlayacağım rejime spora ama o zamana kadar da 80 kiloyu alayım .?

Ben 7kilo falan verdim
Bi 7 kilo falan fazlam kaldı
Eski kıyafetlere giremiyorum tabiki ben de
Ayakkabılarım bile olmuyor
Tek ayakkabıya kaldım
benmde yüzüklerm olmuyo yaa her gun deniyrm hemen hemn deli gibu :) insallah bi an once veririz spor yapmaya ne zaman baslanablr acaba sezeryandan sonra

Çok güldüm Canım benim ki de moralim bozulmasın diye iyisin iyi diyor ama Benim de 12 kilo fazlam var. 74 kiloyum Süt olsun diye de yiyorum kilolar arttıkça artıyor. 6 ayımız dolsun yavaş yavaş başlayacağım rejime spora ama o zamana kadar da 80 kiloyu alayım .?
Doguma gittigim kilodayim 80.
20 kiloyu hayatta veremem.
Bu duruma alissam iyi olucak.
Hepiniz 10 kilo verirsiniz ama ben imkansiz.

65 kilo ile evlendim 3 ay sonra hamile kaldim düşük yaptım. Psikolojim bozuldu 77 kilo oldum. 3 ay sonra bir daha hamile kaldım 102 kiloyla doguma girdim şimdi 89 kiloyum. Löppey diyor kocam bana :))))
hey masallahh:)) ama bende oleydim 65 ile evlendim.ise girdim millet calisrken zayiflar ben kilo aldim 75 ile hamile kaldim 92 ile dogurdum simdi 82 :( ne ileri gidiyrm ne geri.emzireblsydim belki verirdim daha diye dusunuyrm ama bilmiom.

25 liraya cektrdm.tabi ucuz diye gozukuyo bastan ama ayni anda cocuk dr una da muayne aciyolar toplam 90 lira odedim.cocuk dr una odedgm haram olsun.te burdan duysun beni :)) bosunaydi yani
Ben bugun bir hasthaneyi aradim 119 tl dedi tabi doktor ucryi ayri oda 110:) hazir doktora gitmisken muayne olalim diycektim ama sanirim bakmiyor sadece ultrason yazmak icin para aliyorlar

Çokmu yeşil arada bizimkininde öyle geliyor yeşil sarı karışık eğer tamamen yeşilse üşüttüğünden olur ama aralarda az az sa bişey olmaz
Arada az az kuzum tamamen yeşil değil aslında sicacik odada usutebilir mi ki ben usutuyorum sütünden geçebilir mi ki

Günaydın kızlar nasılsnz... ne zamndr soracaktım unutuyrm gece kalkıp emzirinvw yemk yiyr musnunz ben çok acıkıyrm hamilelikten daha fazla hele ki gece.. yemk istemyrm çünkü sürekli çikolata ile açlığımı kapatıyrm ya da bisküvi faln sizler peki yiyr musunz
Çikolata yeme canım bebeğe çok pis gaz yapar

Arada az az kuzum tamamen yeşil değil aslında sicacik odada usutebilir mi ki ben usutuyorum sütünden geçebilir mi ki
Canım işte üstlerini değiştirirken bile havadan nem kapıyor bebekler ama sen şimdi soğuk mutfağa falan geçiyorsun haliyle üşütünce ona geçer direk

BI ben mi kilo veriyorum acaba istem dışı sut olsun diye okuz gibi yememe ragmen 50 kiloya dustum 34 gunde 2 kilo daha verirsem eski kiloma geri donecem

bizimde goz bebeginin etrafi yesil sari gibi bi hare var gerisi mavi benim gozler de yesil babsi kahverengi merak ediyorum bende acaba ne renk olacak diye sonra diyorum ama saglikli olsun duzgun gorsunde renk onemli degil :)
Tabi ki gözleri sağlıklı olsun yeter ama işte merak:)) büyük ihtimalle ela olabilir olmadı yeşil olmadı mavi olmafı kahve:))

Back