• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ben uyku arasına yiyemiyorum sadece su içip yatıyorum
Gündüz atıştırıyorum ben de hafif açlık hissettiğimde helva atıyorum ağzıma :)
Süt yapsın diye alıştım iyice
Her yemekten sonra da yemezsem eksik hissediyorum

Ben de yemeden duramıyorum illa ki atıştıracam geceleri uyanığız genelde,, bey efendi sürekli emince enerji Laz'ım oluyor...

Sağolasın canım yaa inşAllahhhh yoktur brndr yavrumda olağanın dışında bişey farketmedim ama idrar yolu enfeksiyonu anlaşılmıyormuş malesef inşAllah oda yoktur....
idrarını yaparken herhangi bı mızmızlıgı zorlanması aglaması olmuyosa bı sıkıntı olacagını sanmıyorum bende 1 haftadır topuk değerlerinin sonucunu beklıyordum korkuyla canm neysekı temız cıktı seninde yavrunda bı sıkıntı olmıcak ınşallh

Anne sütü içen hasta olmaz Canm ama anneden süt ile herşy geçer üşütürsen bile.. kat kat giyin bebiş sancı çekmesin havalar soğudu baya
Bizimki anne sütü içiyo ama hasta oldu canım bugün röntgen çekildi ciğerlerde bişey yok çok şükür ama ptesiye kadar antibiyotik kullanıcaz ptesi kontrol var

Gecmis olsun
Sen cok tecrubeli bi annesin dolayisiyla bisey olsa farkederdin
Tabi doktorlar gorevlerini yapiyorlar
Iyi haberler alirsiniz umarim
Allah razı olsun canım inşAllah geçer ben bi kötü durum hissetmedim ama, onlarda mecbur dediğin gibi

Benim kizin gozleri renkli olcak gibi duruyor ondan sordum ben ama anladimki daha hic kimsenin gozlerinin renkleri belirginlesmemis
Hayir babaninki renkli degil benimki degil bu Niye renkli yoksa babannememi cekti diye bir telas var bende (aramizda kalsin benzesin istemem)
Bu arada benim kizimin ikinci adi da Ela
Benim bi tanıdığım aile anne baba esmer bebekleri sarışın okyanus mavisi gözleri var meğersem adamın babası öyleymiş çekebilir:))

idrarını yaparken herhangi bı mızmızlıgı zorlanması aglaması olmuyosa bı sıkıntı olacagını sanmıyorum bende 1 haftadır topuk değerlerinin sonucunu beklıyordum korkuyla canm neysekı temız cıktı seninde yavrunda bı sıkıntı olmıcak ınşallh
Yok kuzum yaa yaprken yaptığını bike anlamıyorum o derece yani oda gayet sakin, inşAllah sonuçlarımız temiz çıkar rahatlarız....

Ciddi misn cnm hiç bişmöyrfum yemm artık bugn de çok ağladı gazdan fenaydı ne yaptıysam susmadı :KK43: bi an önce geçsin inşşh
Tabi canım kesinlikle yeme ben arada nefsime yenik düşüp bile bile biraz yiyorum diğer gün çocuk deliriyor

Offf ya şu idrar için poşete yapmışmı diye baktım kaymış sırtına kadar ıslanmış uykuda yeniden yapıştırdım yenisini çıkarırken yapışkanından çok ağladı canı yandı yavrumun, yenisinide makat ve kuku arasına yapıştırmak zorundaydım canı yanıyor nasıl ağladı yaa Allahım bi yapsa bari oda kurtulsa bende üzülmekden kurtulsam

Offf ya şu idrar için poşete yapmışmı diye baktım kaymış sırtına kadar ıslanmış uykuda yeniden yapıştırdım yenisini çıkarırken yapışkanından çok ağladı canı yandı yavrumun, yenisinide makat ve kuku arasına yapıştırmak zorundaydım canı yanıyor nasıl ağladı yaa Allahım bi yapsa bari oda kurtulsa bende üzülmekden kurtulsam
gecmis olsun cnm benim eltimin ogluda aynen idrarda problem.oldu 3 kere tekrarladilar en son sonda taktilar erkek bebek baya zorlanmis ama doktor cisi koydugunuz posette yapar diye sonta takmis benim anlamadigim boyle birsey varsa neden ilk basta yapmazlar hem anneye hemde bebege zor valla

gecmis olsun cnm benim eltimin ogluda aynen idrarda problem.oldu 3 kere tekrarladilar en son sonda taktilar erkek bebek baya zorlanmis ama doktor cisi koydugunuz posette yapar diye sonta takmis benim anlamadigim boyle birsey varsa neden ilk basta yapmazlar hem anneye hemde bebege zor valla
Sağol canım benim inşAllahhhh,ama erkek çocuğa o poşeti takmak çok kolay pipiyi koy delikden içeri yapıştır kenarınj kayma ihtimali yok niye sonda yapmışlar çocuğa o daha zor yaa... Valla ben kan ter içinde kalıyorum denk getirmek için canım çıkıyor İnşAllahh şu ikinvş taktığıma yapar yoksa sar başa....

Kzlar bebslerınız konsmaya basladımı :halay:
Bızımkı kendınce bıseyler homurdanıyoda:KK76::ukala:

Sağol canım benim inşAllahhhh,ama erkek çocuğa o poşeti takmak çok kolay pipiyi koy delikden içeri yapıştır kenarınj kayma ihtimali yok niye sonda yapmışlar çocuğa o daha zor yaa... Valla ben kan ter içinde kalıyorum denk getirmek için canım çıkıyor İnşAllahh şu ikinvş taktığıma yapar yoksa sar başa....

Takp edemedm cnm ne takıyosunuz kıme nıye takıyosunuz :)

Bizimki anne sütü içiyo ama hasta oldu canım bugün röntgen çekildi ciğerlerde bişey yok çok şükür ama ptesiye kadar antibiyotik kullanıcaz ptesi kontrol var
Biz de hırıltı için kontrole gittik
Ciğerlerini dinledi sadece
Antibiyotiği de kullanın dedi largopen
Ciğerlere inmesin diye

Back