• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Sabah sabah sütümü sağmak istemedim bebeğe içirdim sağolsun kol gibi kustu araya gitti. Demek ki neymiş 2 saatte bir emzirmek yeterliymiş. Bazen öyle yapiyorum diye çocuğu aç mı bırakıyorum diye düşünüyordum. Ziyan ediyor fazlasını kusuyor. Hem de çökelek gibi falan da değil.
Benimki fazlasını içmiyor ki
Gazdan zaten 5dk emse sevinmeye başladım
Hırıltı da devam
Doktora gidicez yine
Hava da çok soğuk

Günaydın kızlar nasılsnz... ne zamndr soracaktım unutuyrm gece kalkıp emzirinvw yemk yiyr musnunz ben çok acıkıyrm hamilelikten daha fazla hele ki gece.. yemk istemyrm çünkü sürekli çikolata ile açlığımı kapatıyrm ya da bisküvi faln sizler peki yiyr musunz

Kizlar biraz igrenclesem aman kizimin kakasinda sarı ve hafif yeşil karışımı neden olabilir

Canm sarı zaten norml rengi ama yeşil sen üşütmüşsen bebeğin tuvaleti yeşil olur ben de arada yeşil görüyrm ne kadar Dikkt etsekte bizler den bebişlere geçiyorlar

Günaydın kızlar nasılsnz... ne zamndr soracaktım unutuyrm gece kalkıp emzirinvw yemk yiyr musnunz ben çok acıkıyrm hamilelikten daha fazla hele ki gece.. yemk istemyrm çünkü sürekli çikolata ile açlığımı kapatıyrm ya da bisküvi faln sizler peki yiyr musunz
Bende senin gibiyim canim çok susuyorum ve acikiyorum yanimda gofret bisküvi atistirmalik şeyler bulunduruyprim kiloya gelince nerdeyse eski kiloma döndüm ki baklavayi çok yiyorum süt yapsın diye

Bende senin gibiyim canim çok susuyorum ve acikiyorum yanimda gofret bisküvi atistirmalik şeyler bulunduruyprim kiloya gelince nerdeyse eski kiloma döndüm ki baklavayi çok yiyorum süt yapsın diye

Aynn Canm ben de baklava bolca yedim sütü artıyor gece de bi sürü zararlı hazr gıdalar yiyrm suda hazr baş ucum da :) Maşlh Canm ben de de az kaldı eski kiloma bebişler için herşye değer :anne::KK68:

Benimki fazlasını içmiyor ki
Gazdan zaten 5dk emse sevinmeye başladım
Hırıltı da devam
Doktora gidicez yine
Hava da çok soğuk
Peki az emiyor diyorsun da doyup doymadığını nasıl anlıyorsun? Benim ki çığlık çığlığa ağlıyor :/

Biraz bogazim ağrıyor canim usutmus olabilirim bebis usutmemistir dimi

Anne sütü içen hasta olmaz Canm ama anneden süt ile herşy geçer üşütürsen bile.. kat kat giyin bebiş sancı çekmesin havalar soğudu baya

Aynn Canm ben de baklava bolca yedim sütü artıyor gece de bi sürü zararlı hazr gıdalar yiyrm suda hazr baş ucum da :) Maşlh Canm ben de de az kaldı eski kiloma bebişler için herşye değer :anne::KK68:
Aynen canim ben kilo alsam da takmiyoeum zaten 48 le hamile kaldim şimdi 50 kiloyum sutum olsun diye de yiyorum surekli

Anne sütü içen hasta olmaz Canm ama anneden süt ile herşy geçer üşütürsen bile.. kat kat giyin bebiş sancı çekmesin havalar soğudu baya
Dikkat etmeye calisyorum canim da sobali odadan diğer odalara geçerken usutuyorum herhalde canim BI sıcak bi soguk artık yaz gelseydi bi

Peki az emiyor diyorsun da doyup doymadığını nasıl anlıyorsun? Benim ki çığlık çığlığa ağlıyor :/
Anlayamıyorum ki çoğu zaman
Bazen elini ağzına götürmeye çalışıyor ya da uyurken ağzını şapırdatıyor o zaman anlıyorum ama uykusu varsa ve açsa azıcık emip uykuyu tercih ediyor
Eşimde de, bende de hapşırma burun akıntısı var
İnşallah bebişe bulaştırmamışızdır
Ev kaloriferli ama yine de serin sabaha karşı
Klimayı açtık o da iyice kurutacak havayı :(

Ben uyku arasına yiyemiyorum sadece su içip yatıyorum
Gündüz atıştırıyorum ben de hafif açlık hissettiğimde helva atıyorum ağzıma :)
Süt yapsın diye alıştım iyice
Her yemekten sonra da yemezsem eksik hissediyorum

Allahim delirecem ya dun aksamdan beri kizim en fazla 5 dk emiyor memeyi bıraktıktan sonrada kusuyor sonra hickirik tutuyor bu sefer geri emi yor geri kusuyor geri hickirik tutuyor acaba dün akşamdan beri ac mi yavrum

3 aya net olur her bebk renkli gözlü doğer pigmentler genlere göre değişir canım, zaten dikkat et siyah noktanın etrafından gerçek göz renk pigmentkeri belli olmaya başlar 1 aylık olduğunda onada mercekle bakman lazım görmen için :))
bizimde goz bebeginin etrafi yesil sari gibi bi hare var gerisi mavi benim gozler de yesil babsi kahverengi merak ediyorum bende acaba ne renk olacak diye sonra diyorum ama saglikli olsun duzgun gorsunde renk onemli degil :)

Back