2017 Aralık Anneleri

Anlamazlar Canım anlamazlar. İlk çocukta ben de çok yaşadım benzer şeyleri stresten sütüm azaldı yavrum memeyi bıraktı olan bize oldu yani. Misafir kabul etme Canım hasta olduğunuzu söyle. Önemli olan sen ve bebeğinsiniz. Giden zaman geri kalmıyor insan pişmanlığıyla kalıyor. İkincisinde akıllandım hiç takmıyorum misafir de almadım hemen hemen hiç. Hiç bir şey bebeğimden ve benim sinirlerimden önemli değil sonuçta.
Dogru soyluyrsun canim.Esime bi daha asla arkadaslarini kabul etme dedim.Ben gecen 3 arkadasimi reddettim.Bebek ziyareti degil de bi guzel aksam oturmsina geliyrlar:(

Anlamazlar Canım anlamazlar. İlk çocukta ben de çok yaşadım benzer şeyleri stresten sütüm azaldı yavrum memeyi bıraktı olan bize oldu yani. Misafir kabul etme Canım hasta olduğunuzu söyle. Önemli olan sen ve bebeğinsiniz. Giden zaman geri kalmıyor insan pişmanlığıyla kalıyor. İkincisinde akıllandım hiç takmıyorum misafir de almadım hemen hemen hiç. Hiç bir şey bebeğimden ve benim sinirlerimden önemli değil sonuçta.
Öyle yapmak lazım o gelecekti o da gelecekti derken bu hafta nerdeyse full misafir vardı
Kızım da zaten güzel emmiyor uğraştırıyor
Kızımla doğru düzgün ilgilenemedim
Başka gelecek olanım kalmadı ama varsada müsait değiliz diyeceğim[/QUOTE]

Öyle yapmak lazım o gelecekti o da gelecekti derken bu hafta nerdeyse full misafir vardı
Kızım da zaten güzel emmiyor uğraştırıyor
Kızımla doğru düzgün ilgilenemedim
Başka gelecek olanım kalmadı ama varsada müsait değiliz diyeceğim
[/QUOTE]
Ümüklerini sıkıp bi köşeye atsaydın onları bu ne arkadaş yaa hiçmi bebek görmemişler bu millet ne kadar aptal yaaa

kizi biraz once emzirdim 2 gogsumu birden uyudu yatagina yatirdim.5 dak gecmeden uyandi ve fazla sutu kustu sonra meme diye kiyametleri kopardi karni tok alti kuru gazinida cikartiyorum ama hep memede durmak istiyor sallamazsak asla uyumuyor kafayi siyirmak uzereyim gece hep memede gunduz annem salliyorda rahat ediyorum yoksa hep agliyor

kizi biraz once emzirdim 2 gogsumu birden uyudu yatagina yatirdim.5 dak gecmeden uyandi ve fazla sutu kustu sonra meme diye kiyametleri kopardi karni tok alti kuru gazinida cikartiyorum ama hep memede durmak istiyor sallamazsak asla uyumuyor kafayi siyirmak uzereyim gece hep memede gunduz annem salliyorda rahat ediyorum yoksa hep agliyor
Sabah 7 ye kadar uyanıktı dün gece.ve sabah 7 ye kadar emdi kustu emdi kustu...doktorum çok gazli olduğu için bu kadar çok emiyor diyor.beni ağlama duvarı olarak kullaniyormus

Yaa malesef öyle. Içeri de görürsen öp oglum bebegi falan diye çocuklarına öptürüyorlar

Walla acıkca söyluceksn guzel bı sekkde . Darılsn darıldın kırıldn kendı dsnmesı kazm hasta madem.. esınzde dkkat etse kske sızn kadr

Keşke emzik alsa. Ben dé ilk oğlumda öyleydim. Bunda şükür zor da olsa emzik tutuyor. Karnını doyur. Mizildarsa emzik ver ohhh misss dünya varmış meğer . Emzikle bebek büyütenleri elstrrirdim de. Yok arkadaş emzik çok güzel bişi miss

Walla acıkca söyluceksn guzel bı sekkde . Darılsn darıldın kırıldn kendı dsnmesı kazm hasta madem.. esınzde dkkat etse kske sızn kadr
Tatlım ben degilim burcu bu konusa dertli olan :) Ama ziyarete gelenlerden caktirmadan öpen oluyor. Ya da bazen sesimi cikarana kadar öpmüş oluyorlar

Uc dort gundr bıgaz agrısı burun tıkanklhı bas agrısı vardı smdıde kulak agrısı eklendı kafayı yıceö bu saat oldu uyumadm cok kötuyum

Ben haketmemısım annelıgı galıba yapamıyorum sabredemıyorm hepsı ust uste geldı. Heryerım agrıyo uykuszluk yorgnluk bıyandan can sıkntısı bı yandan en cok yıpratanda o zaten esıme ögkekenıp yorgnluk hastalkta ustune gelnce tahammulum kalmıyo bebegıme cokta kızıyorm krndıme onn bı sucu uok ama dayanamıyorum artık su saat oldu uyumadım mecalim kalmadı sursa ölsrm bı bardak su vermez esım bunkadar uzaklasmısız artık. Hepsnn acısı oglumdan cıkıyo ne yapcam nılmıyorm

Ben haketmemısım annelıgı galıba yapamıyorum sabredemıyorm hepsı ust uste geldı. Heryerım agrıyo uykuszluk yorgnluk bıyandan can sıkntısı bı yandan en cok yıpratanda o zaten esıme ögkekenıp yorgnluk hastalkta ustune gelnce tahammulum kalmıyo bebegıme cokta kızıyorm krndıme onn bı sucu uok ama dayanamıyorum artık su saat oldu uyumadım mecalim kalmadı sursa ölsrm bı bardak su vermez esım bunkadar uzaklasmısız artık. Hepsnn acısı oglumdan cıkıyo ne yapcam nılmıyorm
Canım annen kardesin yada bi yakinini cagirsanda su dönemde bebekle ilgilense sende dinlenip iyilessen.
Esine soylesen yardım etmez mi ki sana?
Hastalanmak annelere lüx.
Gecmis olsun.

Canım annen kardesin yada bi yakinini cagirsanda su dönemde bebekle ilgilense sende dinlenip iyilessen.
Esine soylesen yardım etmez mi ki sana?
Hastalanmak annelere lüx.
Gecmis olsun.

Esımle küsüz cnm bısey beklemıuorm ondan oda oralı olmuyo zaten o kadr sogumusuz demekkı.. yanıma gelebılckmkmsede yok bı kaynana var onuda ben ıstemem dogm yaptgmda kaldı uc dort gn bZde delı ettı benı kadın sınırını bılmıuo bıseyın lohusa halımla zırıl zırıl aglattılat benımo gun untmam o gunu.. allahtan bska kmsem yok anlıcagn rabbım yavruma acısın sıfa versn ona bagırıyorm cnku kulak agrm var aksmdan. Berıde yorgnluhu ıykuyu gectm artk sınıyo rabbım sabrını verr ınsalalh

Seni çok iyi anlıyorum 3 gün öncesine kadar beter bi haldeydim 40 derece ateşle hastanelik oldum çok çok zordu eşinle kûs olman onun sana bakmasına engel olmamalı. Güzelce konuşup yardım iste canım bu günler bi daha geri gelmeyecek şuan destege ihtiyacın var ve mutlaka doktora git ben erteledim sonrasında antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Sonrada oğluma geçti neyse ki şimdı daha iyiyiz. Annen fln uzakta mi gelemez mi yanına ya da kardeşin fln?

Seni çok iyi anlıyorum 3 gün öncesine kadar beter bi haldeydim 40 derece ateşle hastanelik oldum çok çok zordu eşinle kûs olman onun sana bakmasına engel olmamalı. Güzelce konuşup yardım iste canım bu günler bi daha geri gelmeyecek şuan destege ihtiyacın var ve mutlaka doktora git ben erteledim sonrasında antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Sonrada oğluma geçti neyse ki şimdı daha iyiyiz. Annen fln uzakta mi gelemez mi yanına ya da kardeşin fln?

Annemle gorsmuyorz kardesmde yk kmse yok cnm esım adam ılsa aksam benım cektgmı gordu kulagmn sancısında gızlerm şiş bı haftadr gebım onnla ıgrasıyom zaten uykuszuk yorgnluk hepsı ust uste bıde aksam kulak agrm basladı dusmann olsa sorarsın ama bıtms bızım ewlılıgmz demekkı.. yavrumu dsnuyorm ben bagrdm bır ıkı kere gece dayanamadım arrık 2 oldu uyumadı kafamı kaldramıyom ıkı saat uyudum smdı yıne sallıyom emzırıyom ıyıce cökecem bu gıdısle

Aynen kuzum stajer falanda değildi yaşını başını almışdı, bide kolunu bük bastır diyor nasıl yapayım minnacık koluna sesi kısıldı yaa ağlayamıyor boğup atacaktım kadını elinin üstüne sokup sokup çıkarasım geldi iğneyi

Ay Canm nasılda ağlamaştr.. rabbim şifa versn inşlh tahller temiz çıkar..
Bi çılgınlık yapsaydın anne yüreği diye :KK53: bi daha kimseye böle acımasız davranmazdı belkş :KK48:

Back