2017 Aralık Anneleri

Kiyamam kuzuma ya nasıl acimistir cani geçen hafta bizde kustugu için gitmiştik kan almışlardı ben odadan çıktım zaten eşim durdu ben dayanamam aglamasina ki evde bile meme için aglasa bem ağlarım sariligi atlatmistir kuzum bizim tahlillr temiz çıkmıştı nasil kan alabiliyorlar bebilerden anlamıyorum enjektorle almıyorlar zaten kuvezdeyken şahit olmuştum igne batiriyorlar damla damla aliyorlar kani bizde 3900 olmusuz 5 cm uzamisiz kuzumbir ayda 800 gram almış sanki az gibi geldi bana kilo vermeseydik 4300 gram olacaktık ama buna da şükür bizim ki de asidan sonra emdi biraz uyuyor baygın gibi bende uyandırmaya kiyamiyprum an biberonu da almıyor kaşıkla süt vermeye çalıştım senin tahliller de temiz çıkmıştır insallah kuzum
MaşAllahhh kuzum iyi almış dr dedi ayda 400 gr bile alsa çok iyi dedi yani gayet iyi seninde bak bide uyuyor doymuyormu acaba diyordun bak demekki yaramış sütün li kilo almış çok sevindim canım ❤ valla perişanız idrar verme olayı beni deli etti o yapışkan naylon şey yüzünden derisi yüzüldü yaa halen yapamadık hep dışa çıktı çişi, kan yarın idrarda bu olmazsa vermeyeceğim yavrum mahvoldu

Gecms olsn cnm zor oluyo gercekten el kadr bebeklere ezıyet resmen allah sabır versn bzlere annelere cok iş dusuyo guclu olmamz gerek
Aynen kuzum yaaa ağlamakdan takati kesildi bayıldı artık bide elinin üstüne iğneyi durmadan sokup sokup çıkardı ter döktüm bende ağlaya ağlaya, bide diyorki sen böyle yaparsan olmaz diye dedim nasıl gamsız mı olayım bebeğimin canı yanarken oda ohoooo işimiz var diyor bende iyice tersledim sustu kaldı salak karı yaa kendi parmağından akıyor kan bi tüpe denk getiremedi delirdim zaten ne kanı var boşa akıttı hep

Koala anne kauçuk uçlu mı senin emzik. Şimdiye kadar damaklı da denedim damla emzik de ikisini de pek almak istemiyor. Bir de kauçuk mu alsam acaba
Aynen canım philips avent soothie çok güzel ve yumuşak ucuda küçük çok rahat etti benim kızda

Sorma canım yaa iyi olan çocuk hastaneden perişan geldi halen dermanı yok saat başı uyanıp acıkan çocuk saatlardir uyuyor kaldıramıyorum kan alınınxa o kadar dermanı kalmadı offf bide sinir oldum idrar için alta yapıştırılan şeye 3. Yü taktım çocuğun derisi yüzüldü yaa çok sinir oldum pişik olmasın diye çabalarken derisi kavladı buda olmazsa vermeyeceğim idrar falan bişeyi yok çocuğun enfeksiyon olsa idrarını yapamaz ağlar iyi olan çocuk hasta olacak bunların yüzünden
Bize idrar tahlili falan yapilmadi canim.Dedigin gibi rahatsz olsa aglar cisini yaparken.Yorgun dusmustr kiyamam

Aynen kuzum yaaa ağlamakdan takati kesildi bayıldı artık bide elinin üstüne iğneyi durmadan sokup sokup çıkardı ter döktüm bende ağlaya ağlaya, bide diyorki sen böyle yaparsan olmaz diye dedim nasıl gamsız mı olayım bebeğimin canı yanarken oda ohoooo işimiz var diyor bende iyice tersledim sustu kaldı salak karı yaa kendi parmağından akıyor kan bi tüpe denk getiremedi delirdim zaten ne kanı var boşa akıttı hep

Canm ben tahlil alacakları zamn direk hemşireyi uyardım sakın bebeği bi kaç yerden delmeyin tek geçiş Olsn diye stajyer faln ilgileniyorsa öğrenmek amaçlı yapıyrlar malesf, söledim ve yine başka damar yolundan kan aldı Allh kimseyi hasteneye düşürmesin hele vicdansız sağlık çalışanına hiç..

Canm ben tahlil alacakları zamn direk hemşireyi uyardım sakın bebeği bi kaç yerden delmeyin tek geçiş Olsn diye stajyer faln ilgileniyorsa öğrenmek amaçlı yapıyrlar malesf, söledim ve yine başka damar yolundan kan aldı Allh kimseyi hasteneye düşürmesin hele vicdansız sağlık çalışanına hiç..
Aynen kuzum stajer falanda değildi yaşını başını almışdı, bide kolunu bük bastır diyor nasıl yapayım minnacık koluna sesi kısıldı yaa ağlayamıyor boğup atacaktım kadını elinin üstüne sokup sokup çıkarasım geldi iğneyi

Canm siz yastık kulanıyr musunz biz düz yatıyrz.. ayrıca sallamk iyi değl ben sadece gece beşikte yatarken haff sallıyoruz.. yanlış mı biliyrm acaba
Yastık kullanmıyorum yatırırken. Ayagimda da ilk defa salladım o da cok cok yavaş oyalamak için. Sallamak çok iyi değil dogru biliyorsun.o yastikta baya ince. Ayağımın üstündeyken başını yükseltmiyor.

İyi ki gelecek misafirim kalmadı dedim
Sözde tatile girdik rahatlıcaktım
Hala gelen giden oluyor
Kızımla ilgilenemiyorum rahatça
Doğru düzgün emip uyusa rahat ederim ama uğraştırıyor o da
Hiçbir ev işine zamanım kalmadı
Nasıl olacak nereye kadar böyle devam bilmem :(

İyi ki gelecek misafirim kalmadı dedim
Sözde tatile girdik rahatlıcaktım
Hala gelen giden oluyor
Kızımla ilgilenemiyorum rahatça
Doğru düzgün emip uyusa rahat ederim ama uğraştırıyor o da
Hiçbir ev işine zamanım kalmadı
Nasıl olacak nereye kadar böyle devam bilmem :KK43:
Aynen canim ya.Bizr de geliyr birazdan esimin arkadaslari.Daha duzenimiz olusmadi ki.Aksamlari cok huxursz oluyr bizimki.Teyzemi cagirdim.O ilgileniyr simdi

Yastık kullanmıyorum yatırırken. Ayagimda da ilk defa salladım o da cok cok yavaş oyalamak için. Sallamak çok iyi değil dogru biliyorsun.o yastikta baya ince. Ayağımın üstündeyken başını yükseltmiyor.
Ben salliyorum da yastik da koyuyorum.Teyzem bogazi iner diyr.Ince bi yastigi var.Zaten yastiksz agzina surekli sut geliyr.

Ben salliyorum da yastik da koyuyorum.Teyzem bogazi iner diyr.Ince bi yastigi var.Zaten yastiksz agzina surekli sut geliyr.
Bana da yenidoğan yoğun bakımda çalışan ebe arkadaşım çok ince bir yastık koy basina dedi ama ben koymadım.

Kızlar gndr kac tane parol ıcebılrm bıkac gndr ıcıyorm zararı olrmukı

Eklentiler

• 20180123_190027.jpg
    20180123_190027.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar az kalsin cildracaktım.Bu aksam esimin misafirleri geldi.4 kisi.Hepsi hasta.Ben de teyzemi cagrdim bebekle ilgilensn diye.Yavrum 2 saat bagirdi,cigirdi.Dakikalarca yanlarindan ayrildim,biz kalkalim demediler.Bu kadar stres oldugumu hatrlamiyrm.Gostermek icin brbegi bi defa yanlarina gtrdum.Cocuklar yuzune dogru oksurdu
Ins.hastalik bulasmamistir:( Bi de yavrum aglayinca buraya getrsenz diyrlar.Ben de cocuklar hasta dedim.Alinmadilar,2 saat yavrumi aglattilar

Kızlar az kalsin cildracaktım.Bu aksam esimin misafirleri geldi.4 kisi.Hepsi hasta.Ben de teyzemi cagrdim bebekle ilgilensn diye.Yavrum 2 saat bagirdi,cigirdi.Dakikalarca yanlarindan ayrildim,biz kalkalim demediler.Bu kadar stres oldugumu hatrlamiyrm.Gostermek icin brbegi bi defa yanlarina gtrdum.Cocuklar yuzune dogru oksurdu
Ins.hastalik bulasmamistir:( Bi de yavrum aglayinca buraya getrsenz diyrlar.Ben de cocuklar hasta dedim.Alinmadilar,2 saat yavrumi aglattilar
Yaa malesef öyle. Içeri de görürsen öp oglum bebegi falan diye çocuklarına öptürüyorlar

Ins.hastalik bulasmamistir:KK43: Bi de yavrum aglayinca buraya getrsenz diyrlar.Ben de cocuklar hasta dedim.Alinmadilar,2 saat yavrumi aglattilar
Anlamazlar Canım anlamazlar. İlk çocukta ben de çok yaşadım benzer şeyleri stresten sütüm azaldı yavrum memeyi bıraktı olan bize oldu yani. Misafir kabul etme Canım hasta olduğunuzu söyle. Önemli olan sen ve bebeğinsiniz. Giden zaman geri kalmıyor insan pişmanlığıyla kalıyor. İkincisinde akıllandım hiç takmıyorum misafir de almadım hemen hemen hiç. Hiç bir şey bebeğimden ve benim sinirlerimden önemli değil sonuçta.

Back