- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
MaşAllahhh kuzum iyi almış dr dedi ayda 400 gr bile alsa çok iyi dedi yani gayet iyi seninde bak bide uyuyor doymuyormu acaba diyordun bak demekki yaramış sütün li kilo almış çok sevindim canım ❤ valla perişanız idrar verme olayı beni deli etti o yapışkan naylon şey yüzünden derisi yüzüldü yaa halen yapamadık hep dışa çıktı çişi, kan yarın idrarda bu olmazsa vermeyeceğim yavrum mahvolduKiyamam kuzuma ya nasıl acimistir cani geçen hafta bizde kustugu için gitmiştik kan almışlardı ben odadan çıktım zaten eşim durdu ben dayanamam aglamasina ki evde bile meme için aglasa bem ağlarım sariligi atlatmistir kuzum bizim tahlillr temiz çıkmıştı nasil kan alabiliyorlar bebilerden anlamıyorum enjektorle almıyorlar zaten kuvezdeyken şahit olmuştum igne batiriyorlar damla damla aliyorlar kani bizde 3900 olmusuz 5 cm uzamisiz kuzumbir ayda 800 gram almış sanki az gibi geldi bana kilo vermeseydik 4300 gram olacaktık ama buna da şükür bizim ki de asidan sonra emdi biraz uyuyor baygın gibi bende uyandırmaya kiyamiyprum an biberonu da almıyor kaşıkla süt vermeye çalıştım senin tahliller de temiz çıkmıştır insallah kuzum