2017 Aralık Anneleri

G Gulum80 ne yaptınız kuzum biz yeni geldik eve ilk önce hastanede aylık kontrolü vardı perişan olduk kan ve idrar istediler sarılık için grçmeye başlamış ama idrar yolu enfeksiyon oluyormuş bazen onun için aldılar ama yavrumun kolundan elinden sıka sıka bağırta bağırta üç tüp kan aldılar zaten ne kanı var o ağladı ben ağladım ağlamakdan yoruldu bayıldı kalfı yavrum...... Canımı aldılar sanki benim kanı boşaltsalardı da ondan almasalardı.... 20 günde 600 gr almış, 10 günlük ken 400 gr almıştı yani bir ayda toplamda 1 kilo almış 4,600 olmuşuz çok şükür boyumuzda 1 ayda 4 cm uzamış, yani sarılığı atlatıyor olmasa kilo almazdı bence, ordan gittik üstüne sağlık ocağında aşımızı vurdurduk bide orda ağla ağla perişan oldu şimdide emmeye hali kalmadı azıcık emdi uyudu kaldı sürekli iç çekiyor uykusunda sıçrayıp duruyor ama ben kan ter içinde kaldım bittim....

G Gulum80 ne yaptınız kuzum biz yeni geldik eve ilk önce hastanede aylık kontrolü vardı perişan olduk kan ve idrar istediler sarılık için grçmeye başlamış ama idrar yolu enfeksiyon oluyormuş bazen onun için aldılar ama yavrumun kolundan elinden sıka sıka bağırta bağırta üç tüp kan aldılar zaten ne kanı var o ağladı ben ağladım ağlamakdan yoruldu bayıldı kalfı yavrum...... Canımı aldılar sanki benim kanı boşaltsalardı da ondan almasalardı.... 20 günde 600 gr almış, 10 günlük ken 400 gr almıştı yani bir ayda toplamda 1 kilo almış 4,600 olmuşuz çok şükür boyumuzda 1 ayda 4 cm uzamış, yani sarılığı atlatıyor olmasa kilo almazdı bence, ordan gittik üstüne sağlık ocağında aşımızı vurdurduk bide orda ağla ağla perişan oldu şimdide emmeye hali kalmadı azıcık emdi uyudu kaldı sürekli iç çekiyor uykusunda sıçrayıp duruyor ama ben kan ter içinde kaldım bittim....
:( Kuzucuk ya.Insanin canindan can gidiyr onlar agladikca

Gecms olsn cnm zor oluyo gercekten el kadr bebeklere ezıyet resmen allah sabır versn bzlere annelere cok iş dusuyo guclu olmamz gerek

Rica ederim canım benim hem yumuşak olursa çabuk yorulmaz çenesi kuzunun❤
Ya ben de nuk aldım
Bugun39 olduk yarın kırkımız cıkıyo allahın ıznle. Cok sukur bın sukur rabbıme bu mucıZeyı yasattı bana hayali bıke guzekdı smdı kucagmda yatıyor rabbım hayrlı kul hayrlı ummet hayrlı ewlat eykesın ınsaallah... buyun ısteyenlerede nasp etsn mevlam.. aminn:KK68:
Çok şükür dediğin gibi Canım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inş. Biz de 15 aralık doğumluyuz bir kaç kişi aynı gün Doğum yaptık galiba. Hep beraber kırklayacağız artık :halay:

Koala anne kauçuk uçlu mı senin emzik. Şimdiye kadar damaklı da denedim damla emzik de ikisini de pek almak istemiyor. Bir de kauçuk mu alsam acaba

Ya ben de nuk aldım

Çok şükür dediğin gibi Canım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inş. Biz de 15 aralık doğumluyuz bir kaç kişi aynı gün Doğum yaptık galiba. Hep beraber kırklayacağız artık :halay:

Insallah canım ıkı gndr banyo yaptrcam beklıyorm ıkı gn arayla yaptrmadm dıye kıs gnu hasta etmeyelm bebslerı

Koala anne kauçuk uçlu mı senin emzik. Şimdiye kadar damaklı da denedim damla emzik de ikisini de pek almak istemiyor. Bir de kauçuk mu alsam acaba
Philips avent Soothie al. Koala'nınki de ondan. Çok memnunuz biz.

Eklentiler

• 20180123_153417.jpg
    20180123_153417.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 41
  • 151671091029039700997.jpg
    151671091029039700997.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 39
Sabah 11 e kadar uyumadik ve sonrasinda resmen ikimiz de bayilmisiz simdi uyandık

Kiyamam kuzuma ya nasıl acimistir cani geçen hafta bizde kustugu için gitmiştik kan almışlardı ben odadan çıktım zaten eşim durdu ben dayanamam aglamasina ki evde bile meme için aglasa bem ağlarım sariligi atlatmistir kuzum bizim tahlillr temiz çıkmıştı nasil kan alabiliyorlar bebilerden anlamıyorum enjektorle almıyorlar zaten kuvezdeyken şahit olmuştum igne batiriyorlar damla damla aliyorlar kani bizde 3900 olmusuz 5 cm uzamisiz kuzumbir ayda 800 gram almış sanki az gibi geldi bana kilo vermeseydik 4300 gram olacaktık ama buna da şükür bizim ki de asidan sonra emdi biraz uyuyor baygın gibi bende uyandırmaya kiyamiyprum an biberonu da almıyor kaşıkla süt vermeye çalıştım senin tahliller de temiz çıkmıştır insallah kuzum

:KK43: Kuzucuk ya.Insanin canindan can gidiyr onlar agladikca
Sorma canım yaa iyi olan çocuk hastaneden perişan geldi halen dermanı yok saat başı uyanıp acıkan çocuk saatlardir uyuyor kaldıramıyorum kan alınınxa o kadar dermanı kalmadı offf bide sinir oldum idrar için alta yapıştırılan şeye 3. Yü taktım çocuğun derisi yüzüldü yaa çok sinir oldum pişik olmasın diye çabalarken derisi kavladı buda olmazsa vermeyeceğim idrar falan bişeyi yok çocuğun enfeksiyon olsa idrarını yapamaz ağlar iyi olan çocuk hasta olacak bunların yüzünden

Back