[/QUOTE]Benim de arada 6 saat oluyor
Kalkıp emmeyince
Sen gece ikisini de mi sağıp yatıyorsun canım
Emzirdikten sonra tek mi sağıyorsun
Emmedigi memeyi sagiyrm canim.Emdigini de deniyorum yine ama 5-10 anca cikıyr ondan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/QUOTE]Benim de arada 6 saat oluyor
Kalkıp emmeyince
Sen gece ikisini de mi sağıp yatıyorsun canım
Emzirdikten sonra tek mi sağıyorsun
Bende günde bir kere veriyorum ama vicdanım hiç rahat değilBen de aynı dertten muzdaribim..gündüz doğru düzgün uyumuyor.hep beni emmek istiyor..gece uykuya dalamıyor..belki de sütüm yetmiyor..ne zaman 10 dk emip doyacağı zamanlar gelecekinatla mama da vermiyorum..off çok bunaldım
Göğsünü ful doluyken sagdin mi hic?İşte olmuyor iki göğsünü de emdik oluyıruyine de yetmiyor
Canım sürekli emzirme uykuya dalamamasının sebebi açlık değildir bence bence burnu tıkalıdır gözükürde bazem bişey olmuyor ama dipde tıkalı oluyor ben yüz üstü çeviriyorum dizlerimin üstüne biraz dik tutup şırıngaya serumfizyoloji çekiyorum yatısını bi delikden akmasını bekledikten sonra diğer yatısınıda diğer delikden sıkıyorum ama hızlıca değil yacvaşcada değil zatrn ağlarken hepsi çıkıyor ve çok rahatlıyor, baksan gözükür de bişey yok ama bi sümük çıkıyor ki sorma, bence yutamamasının sebebi genzi dolu yavrunun bide ne kadarlık senin canım be zamandır böyle yeni miK Koala_anne Canım bebegimin yatarken agzina surekli sut geliyr.Zor yutkunuyr.Cok emdiginden mi oluyor ki bu?Uykuya dalamiyr bi turlu ben de dalamadikca actr diye emzryrm surekli.Napmam gerekiyor?
Takip etmekde fayda var canım baktın hırıltı şekil değiştirdi öksürük gibi befes almasında değişiklik gibi gecede olsa acile götür, bu gece mutlaka uykusunda takip etBurundan canım ya bildiğin hırıltı cok şükür emiyor geçer herhalde
Canım inan emziği tutan tek kızım bu oldu diğerlerine tövbe tutturamadım birazda üşendim uğraşmaya açıkcası... Ama emzikden çok memenunum, bide ağzına tıkama ucunu ver ı çeksin emsin gerisinide çünkü ağızları küçük ya öğürüyorlar hemen ondandırbenım kıza emziği bı tutturamadım gıttı bıraz zorlayınca da lop kusuyo ne yapabilirim tutması ıcın
10 sene dile kolay10 sene koruma dio kız. Owww inşallah yani.. bebem 10 yaşında yken ben 40 küsür yaş olurum. Olrsa bitane daha yaparım![]()
aynen canim ama 5 ďķ emmeyle doyuyorlar mi ki bu de yatarak nasil emziriyorsunAynı benimkii
5dk emince mutlu oluyorum
Bazen de güzellik yapıp10-15 dk emiyor
Yarım saat emzirenlere özeniyorum
Yatarak emdiğinde güzel emiyor ama onu da her seferinde kabul etmiyor minnoş
Ne isterlerse o oluyor zaten canım
Patron bebekler :)
7 ua geliyordu kalkti emdi canim savasarak 10 dk durdu memede sonra uyudu 3 saat sonra geri kalktı emdi simdi de kendisinin uyuanmasini bekliyorum senin bebinin kilo elini nasil bu kadar az süre emmesine rağmen canimKaşıkla zaten çok zor içiyorlar evet
Naptınız peki canım kalktı emdi mi şimdi?
Inşallah kilo alıyordur kizlaarimiz canim ya valla evde takip edeyim kilosunu diyorum baskul alacam böyle evhamlanmaya devam edersemYok be canım 2 saatlik süreyi bizimkiler geçti artık 1 aylık oldu bizim kızçeler bugün bak gör yarın ki kontrolde kiloda almış olacak srnin yavruda benimkide moralini bozma hiç
ılk 10 gun vermedim bıraz toparlansın oyle verim dedım sonra da kızım tutmadı dedıgın gıbı yapıyprum dılıyle ıtıyo az once dr zorldım yine kustu butun emdıgını bendr tuttum emzıgı çöpe attım artık pes ettımCanım inan emziği tutan tek kızım bu oldu diğerlerine tövbe tutturamadım birazda üşendim uğraşmaya açıkcası... Ama emzikden çok memenunum, bide ağzına tıkama ucunu ver ı çeksin emsin gerisinide çünkü ağızları küçük ya öğürüyorlar hemen ondandır
İnşAllahh kuzum... Valla brnde alacağım yaa olsun arada çıkar kızçelerle bakarız :))Inşallah kilo alıyordur kizlaarimiz canim ya valla evde takip edeyim kilosunu diyorum baskul alacam böyle evhamlanmaya devam edersem
İşte hata nerde biliyor musun doğar doğmaz vermemekde asıl o zaman alışıyorlar hemde çene kasları kuvvetleniyor... Bende senin gibi önceki kızlarıma öyle yaptım ilk vermedim sonrada almayınca fırlattım attım uğraşamadım valla, bunda odaya çıkar çıkmaz verdim çünkü kafaya koymuştum emziğe alıştırmaya, gerçekten zor oluyor bilirim,amaaan alışmazsa alışmasın boşver sıkma kendini emzik almayan bebek almayınca almıyorılk 10 gun vermedim bıraz toparlansın oyle verim dedım sonra da kızım tutmadı dedıgın gıbı yapıyprum dılıyle ıtıyo az once dr zorldım yine kustu butun emdıgını bendr tuttum emzıgı çöpe attım artık pes ettım
ben akıl edemedim keşke oyle yapaydım ama dedıgın gıbı tutmuyosa tutmuyodur ne yspım oglum tutmuştu hemen bunda beklemiyordum cok nazlı bi bebek cıktı bu.her bebek bır olmuyomuş gercekten bunu anladım.İşte hata nerde biliyor musun doğar doğmaz vermemekde asıl o zaman alışıyorlar hemde çene kasları kuvvetleniyor... Bende senin gibi önceki kızlarıma öyle yaptım ilk vermedim sonrada almayınca fırlattım attım uğraşamadım valla, bunda odaya çıkar çıkmaz verdim çünkü kafaya koymuştum emziğe alıştırmaya, gerçekten zor oluyor bilirim,amaaan alışmazsa alışmasın boşver sıkma kendini emzik almayan bebek almayınca almıyor
Başlarda ayrılmıyordu hiç memeden7 ua geliyordu kalkti emdi canim savasarak 10 dk durdu memede sonra uyudu 3 saat sonra geri kalktı emdi simdi de kendisinin uyuanmasini bekliyorum senin bebinin kilo elini nasil bu kadar az süre emmesine rağmen canim
Yan yatırıp yanına uzanıyorum bendeaynen canim ama 5 ďķ emmeyle doyuyorlar mi ki bu de yatarak nasil emziriyorsun
Ben sürekli tartıyorumInşallah kilo alıyordur kizlaarimiz canim ya valla evde takip edeyim kilosunu diyorum baskul alacam böyle evhamlanmaya devam edersem
Ay yok eksik kalsın. O catala çıkınca hiç ozlememisimmm. Oğullarımlà ziyaretine gideriz10 sene dile kolayyap annem yine Fatma hoca ya git kadını görmek için bi daha doğurmak istiyorum öyle güzel doğuttu ki tadı damağımda kaldı
![]()
EVet değişiyor..iki göğüs toplamda 90cc çıktığı da oldu 120 de..Göğsünü ful doluyken sagdin mi hic?