2017 Aralık Anneleri

Artık 1 aylık olduk canim o zaman geceleri 2 saate bir kaldirmiyim yavrumu ya benim sutum yetiyor mu bilmiyorum ki daha doğrusu kizim fazla memede kalmıyor ya 5 dk yada 10 dk.kalıyor zaten sağ gogsumun ucu yok onu zorla alıyor Bu süre zarfında doyar mi ki canim
Aynı benimkii
5dk emince mutlu oluyorum
Bazen de güzellik yapıp10-15 dk emiyor
Yarım saat emzirenlere özeniyorum
Yatarak emdiğinde güzel emiyor ama onu da her seferinde kabul etmiyor minnoş
Ne isterlerse o oluyor zaten canım
Patron bebekler :)

100 CC kussa agızdan burundan gelir canım sen rahat ol. Normalde kaç cc süt içiyor bi içişe? Dun ben 80 cc sagmıştım. akşam onu verdim yetmedi. Sütüm yaglı da aslında
Maşallah baya içmiş kuzucun
Ben 50cc verecektim işte sonlarında istemedi
Zorlayınca da çıkardı hepsini
Baya halıya parkeye kustu canım
Ben hiç 60cc den fazla vermedim daha onu bile bitirmedi çünkü bıraktı
İştahsız herhalde benimki
Kustuktan 1 saat sonra 35cc içti sanki olsa daha içer gibiydi
Senin yavrun da doymuştur da tadı damağında kalmıştır

Merhaba kızlar..çok şükür silikon ucu Bıraktık sanırım..artık alıyor mememi direk..ama göğüs yaralarım sil baştan oldu..göğüs Kalkan’ı kullanıyorum..garmastan, lansinoh krem..ama yok ilk verdiğimde canım çok yanıyor..ne önerirsiniz?bi de bu kalkanlar nemli bırakıyor sanki..ama ped falan kullansam da canım çok yanacak gibi geliyor
Lahana yaprağını haşlayıp koymuştum canım ben
Sızısını almıştı

Kızlar 8 günlük bebeğim soğuk aldı hırıltısı var ve ağız dolusu kustu az önce çok korkuyorum başından ayrılmaya ne önerirsiniz tecrübeli anneler

Canım sogk aldgnı nasıl anladın hırıltı balgamdanda olr burnu dolust hergn duzenlı serum sık bıkac kere

Önceden içiyordu kuzum bir haftdir biberonu agzina alinnca sutu yutmadan geri çıkarıyor biberondan tiksindi gecen hafta yaşadıklarından dolayı sutum kesilmişti bende banyodan sonra 90 cc mama vermiştim hepsini içti 1 saat sonra hem kendi üstüne hemde benim üstüme çok.kötü kustu o gün bugundur biberonu almiyor kaşıkla vermeye çalışıyorum o da uyurken imkansız gibi birsey
Kaşıkla zaten çok zor içiyorlar evet
Naptınız peki canım kalktı emdi mi şimdi?

Merhaba kızlar..çok şükür silikon ucu Bıraktık sanırım..artık alıyor mememi direk..ama göğüs yaralarım sil baştan oldu..göğüs Kalkan’ı kullanıyorum..garmastan, lansinoh krem..ama yok ilk verdiğimde canım çok yanıyor..ne önerirsiniz?bi de bu kalkanlar nemli bırakıyor sanki..ama ped falan kullansam da canım çok yanacak gibi geliyor
Bol bol emzir alışırsın canim

Kızlar 8 günlük bebeğim soğuk aldı hırıltısı var ve ağız dolusu kustu az önce çok korkuyorum başından ayrılmaya ne önerirsiniz tecrübeli anneler

Bız 38 gnluk olduk artık azıcık twcrubem var sanırım:) her kusmasndada korkma canım esmde sagolsn her kustgnda yada hapsrdugnda üşüttü bu cocuk dıyo bıgazına sarılacam bıgun :)

Canım sogk aldgnı nasıl anladın hırıltı balgamdanda olr burnu dolust hergn duzenlı serum sık bıkac kere
Burnunu açtım tıkalı değil gece bezi sızdırmış beline kadar batmıştı ondan aldı herhalde çünkü altını hemen değiştiriyorum az öncede kustu baya daha kaç günlük bebek hastalık nerden çıktı ya

Bız 38 gnluk olduk artık azıcık twcrubem var sanırım:) her kusmasndada korkma canım esmde sagolsn her kustgnda yada hapsrdugnda üşüttü bu cocuk dıyo bıgazına sarılacam bıgun :)
Benim oğlan yazda dogdugu için hiç hastalanmadi bu kış bebeği aynen hapsuruyor sık sık hiç tecrübem yok gibi sık baştan yaşıyorum

Burnunu açtım tıkalı değil gece bezi sızdırmış beline kadar batmıştı ondan aldı herhalde çünkü altını hemen değiştiriyorum az öncede kustu baya daha kaç günlük bebek hastalık nerden çıktı ya

Cok telas edıhosan bı gotr dktra ıstersen

Doktora götürmüşsündür mutlaka canım
Geçmiş olsun
Bizim de hırıltısı var sanki
Ama boğazına kaçırıp kusturdum yanlışlıkla ondandır diye düşünüyordum

Benim oğlan yazda dogdugu için hiç hastalanmadi bu kış bebeği aynen hapsuruyor sık sık hiç tecrübem yok gibi sık baştan yaşıyorum
Hapşırması kötü değil her zaman bence
Kaçan tozları suları falan atıyor
Benim bebiş de ilk günlerdr çok hapşıruyordu

Hasta değildir belki canım
Bak bende fena kusturdum bugün boğazına kaçırıp
Sen bi doktora götür bence
İçin rahat etsin

Maşallah baya içmiş kuzucun
Ben 50cc verecektim işte sonlarında istemedi
Zorlayınca da çıkardı hepsini
Baya halıya parkeye kustu canım
Ben hiç 60cc den fazla vermedim daha onu bile bitirmedi çünkü bıraktı
İştahsız herhalde benimki
Kustuktan 1 saat sonra 35cc içti sanki olsa daha içer gibiydi
Senin yavrun da doymuştur da tadı damağında kalmıştır
Valla canim cok geldigi icin mi uyumuyor az geldigi icin mi cozemedim.Agzina surekli sut geliyr yatarken.3 den beri uyumuyr yine.Salliyrz,tam yatryrz uyaniyr

Kızlar ben günde bir kere gece yatmadan önce mama veriyorum. Bütün gece ve gündüz emiyor akşam resmen hiç süt kalmıyor az önce sağıp bakayım dedim iki göğüsten toplam 30ml ancak çıktı:( akşamları açlıktan ağlayıp duruyor yavrum bende sürekli emziriyorum ama belli doymuyor yavrum. Yatarken 120ml mamayı soluksuz yutuyor gazını çıkarır çıkarmaz uyuyup kalıyor. Ne yapmam lazım sütüm yetmiyor sürekli buğdaylı çorbadan ve humana still tea içiyorum başka ne yapabilirim yol gösterin

Bisey olmaz dimi kuzum 2 saatw BI emzir diyorlarveya doktorlar
Yok be canım 2 saatlik süreyi bizimkiler geçti artık 1 aylık oldu bizim kızçeler bugün bak gör yarın ki kontrolde kiloda almış olacak srnin yavruda benimkide moralini bozma hiç

Nasıl bir hırıltı canım bu mesela nefes alıp verirken sırtından da geliyor mu yada boğazdan mı sadece ciğerden gelse nefes alamaz

Kızlar ben günde bir kere gece yatmadan önce mama veriyorum. Bütün gece ve gündüz emiyor akşam resmen hiç süt kalmıyor az önce sağıp bakayım dedim iki göğüsten toplam 30ml ancak çıktı:KK43: akşamları açlıktan ağlayıp duruyor yavrum bende sürekli emziriyorum ama belli doymuyor yavrum. Yatarken 120ml mamayı soluksuz yutuyor gazını çıkarır çıkarmaz uyuyup kalıyor. Ne yapmam lazım sütüm yetmiyor sürekli buğdaylı çorbadan ve humana still tea içiyorum başka ne yapabilirim yol gösterin
Gece iyi birikiyr canim süt.Gun icinde benim de olmuyr.Gece bi defa sagıyrm,aksamlari onu veriyorum.4 den sonra uykuya dalamiyr bi turlu.Surekli memede.Doyuyor mu doymuyor mu anlamadım.Agzina da yatinca surekli sut geliyr.Tikanıyr,kusamiyr da.Simdi ayagimda salliyrm.Biraktgm an uyanıyr:(

K Koala_anne Canım bebegimin yatarken agzina surekli sut geliyr.Zor yutkunuyr.Cok emdiginden mi oluyor ki bu?Uykuya dalamiyr bi turlu ben de dalamadikca actr diye emzryrm surekli.Napmam gerekiyor?

Evet var ama dun pazar günüydü. Eşim de hep evdeydi. Hem zaten benim ona pasta almamama üzülmedi. Çevresindeki insanlara arkadaş ve akrabalarinaydı sitemi. Ama pasta işini yapacağım.
Ya iste herkes yaptığının karşılığını göremiyor bazen.benfe tüm arkadaşlarımın doğum gününü kurlardım önem verirdim sonra baktım benimkini kutlayan yok bende sadece en yakınlarımın kutlamaya başladım.. bencede canimm pasta isini yap hatta beklemediği bir anda daha da supriz olur

Back