2017 Aralık Anneleri

Kızlar ben günde bir kere gece yatmadan önce mama veriyorum. Bütün gece ve gündüz emiyor akşam resmen hiç süt kalmıyor az önce sağıp bakayım dedim iki göğüsten toplam 30ml ancak çıktı:KK43: akşamları açlıktan ağlayıp duruyor yavrum bende sürekli emziriyorum ama belli doymuyor yavrum. Yatarken 120ml mamayı soluksuz yutuyor gazını çıkarır çıkarmaz uyuyup kalıyor. Ne yapmam lazım sütüm yetmiyor sürekli buğdaylı çorbadan ve humana still tea içiyorum başka ne yapabilirim yol gösterin
Galactago damla kullanmanı öneririm...ben herşeyi yapmıştım o damla sayesinde çok şükür arttı.

Gece iyi birikiyr canim süt.Gun icinde benim de olmuyr.Gece bi defa sagıyrm,aksamlari onu veriyorum.4 den sonra uykuya dalamiyr bi turlu.Surekli memede.Doyuyor mu doymuyor mu anlamadım.Agzina da yatinca surekli sut geliyr.Tikanıyr,kusamiyr da.Simdi ayagimda salliyrm.Biraktgm an uyanıyr:KK43:
Sen de almıştın galactaco değil mi canım
Nasıl işe yaradı mı

Gece iyi birikiyr canim süt.Gun icinde benim de olmuyr.Gece bi defa sagıyrm,aksamlari onu veriyorum.4 den sonra uykuya dalamiyr bi turlu.Surekli memede.Doyuyor mu doymuyor mu anlamadım.Agzina da yatinca surekli sut geliyr.Tikanıyr,kusamiyr da.Simdi ayagimda salliyrm.Biraktgm an uyanıyr:KK43:
Gece kalkıp sağarsam bu sefer uyanınca içmesine kalmaz gibi geliyor ama bi deneyeyim belki sağdığım için tekrardan üretilir

Gece kalkıp sağarsam bu sefer uyanınca içmesine kalmaz gibi geliyor ama bi deneyeyim belki sağdığım için tekrardan üretilir
Kalır canim.Saginca uretyr iste tekrar.6 saat bekliyr gece bi meme benim yoksa.3 saat sonra yine ayni sut birikiyr

Kızlar ben günde bir kere gece yatmadan önce mama veriyorum. Bütün gece ve gündüz emiyor akşam resmen hiç süt kalmıyor az önce sağıp bakayım dedim iki göğüsten toplam 30ml ancak çıktı:KK43: akşamları açlıktan ağlayıp duruyor yavrum bende sürekli emziriyorum ama belli doymuyor yavrum. Yatarken 120ml mamayı soluksuz yutuyor gazını çıkarır çıkarmaz uyuyup kalıyor. Ne yapmam lazım sütüm yetmiyor sürekli buğdaylı çorbadan ve humana still tea içiyorum başka ne yapabilirim yol gösterin

Benım sütüm ıuı gbı canım öZellkle sut ıcın ıctgm rezene cayı var bıl su ıcıyorm fraat buldkca meyve abur cubur ne bulrsam yıyorm tatlı galan.. uc saat emmesn tas gbı oluyo cok sukr.. herkstede aynı sey sut yapmıyo bnce mmkun oldgnca herseyden yemeye cals neym yarayacagı bellı olmaz

Kızlar 8 günlük bebeğim soğuk aldı hırıltısı var ve ağız dolusu kustu az önce çok korkuyorum başından ayrılmaya ne önerirsiniz tecrübeli anneler
Hemen doktora götürmeni oneririm, benim oğluma da benden bulasti.. hiriltisi vardı 2 gündür hafifti bugün arttı oksuruk burun tıkanıklığı. Doktor kontrolu vardı bugün, kandaki oksijen seviyesine baktırmani öneririm ve influenza virüsü var mı birde ona baktırmalisin.. emmesi nasıl? Burnu açık mi

Ben de aynı dertten muzdaribim..gündüz doğru düzgün uyumuyor.hep beni emmek istiyor..gece uykuya dalamıyor..belki de sütüm yetmiyor..ne zaman 10 dk emip doyacağı zamanlar gelecek :( inatla mama da vermiyorum..off çok bunaldım

Merhaba kızlar..çok şükür silikon ucu Bıraktık sanırım..artık alıyor mememi direk..ama göğüs yaralarım sil baştan oldu..göğüs Kalkan’ı kullanıyorum..garmastan, lansinoh krem..ama yok ilk verdiğimde canım çok yanıyor..ne önerirsiniz?bi de bu kalkanlar nemli bırakıyor sanki..ama ped falan kullansam da canım çok yanacak gibi geliyor
Ben de silikonla başladım mememi de tutuyor ama ben sil baştan silikona dönüyorum hep yara ediyor mememi. Ilık suyla arada bir temizle pamukla. Ayva çekirdeği iyi geldi bana

Ben de mi bıraksam? Onla mı alakalı bilmiyorum ama bebeğim hep beni emmek istiyor uykuya dalsa bile 10 dk sonra uyanıp yine emmek istiyor..sütü en çok artıran bol su aslında..
2 saatte bir emzir diger zamalarda emzik vermeye calis süt biriksin. Benim de öyleydi basta. Bebek firsat vermiyirdu ki biriksin. Ya da bir göğsünü ver 3-4 saat boyunca. Digeri iyice dolar onu verirsin karnı doymuyorsa da doyar uyur.

2 saatte bir emzir diger zamalarda emzik vermeye calis süt biriksin. Benim de öyleydi basta. Bebek firsat vermiyirdu ki biriksin. Ya da bir göğsünü ver 3-4 saat boyunca. Digeri iyice dolar onu verirsin karnı doymuyorsa da doyar uyur.
İşte olmuyor iki göğsünü de emdik oluyıruyine de yetmiyor

Kalır canim.Saginca uretyr iste tekrar.6 saat bekliyr gece bi meme benim yoksa.3 saat sonra yine ayni sut birikiyr
Benim de arada 6 saat oluyor
Kalkıp emmeyince
Sen gece ikisini de mi sağıp yatıyorsun canım
Emzirdikten sonra tek mi sağıyorsun[/QUOTE]

Ben de mi bıraksam? Onla mı alakalı bilmiyorum ama bebeğim hep beni emmek istiyor uykuya dalsa bile 10 dk sonra uyanıp yine emmek istiyor..sütü en çok artıran bol su aslında..
Zaten cok sutum yok canim bi de damlayi kullaninca iice azaldı gibi geldi ama bilmiyorum yine de .

Back