Bu lekelenme bu ay moda sanırım, herkeste var Allah korusun kızlar bizim yapacak bir şeyimiz yok Allaha emanetler.
ilk üç ay bu yüzden tehlikeli ama içim çok rahat inanın hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Sağlıkla inşallah
Aslinda cok korkmadim canim. Bir kez daha olmustu bir sorun yoktu insallah simdi de yoktur.Hay allah ya neden hepimiz lekelendik valla ben anlayamadım.. fazla yorma cnm kendini korkulacak bir şey yok
Bugün dr ,2. Hamileliklerde göbek daha çabuk çıkıyor dedi.merhaba ben de kilo almadim ama benim de karnim buyudu henuz erken degil mi?
Sanırım aralık anneleri hep erkek doğuracak bakalım artıkAslinda cok korkmadim canim. Bir kez daha olmustu bir sorun yoktu insallah simdi de yoktur.
Bu haftalarda oluyor heralde anlamadimki
Ben de verdim 2 kilo, inşallah kilo kontrolünü sağlarız Doğuma kadar. Benim de gece oluyor bulantım ...zencefil kemiriyorum, limonlu su içiyorum ama kar etmiyor . Hiç iştahım Yok. Artık düzelir dedi dr ama bakalım. Neyse bebeğin gelişimi iyi olsun da...Hoşgeldin cnm, aramızda nerdeyse bı hafta var :)) bende kilo almadım hata iki kilo verdim, ara ara bulantilarim oluyor çoğunlukla akşamları. Birde bı iştahsızlık var bı geçse bitse diye dört gözle bekliyorum, çok kötüymüş iştahsızlık olması:)) onun dışında benim hafif göbeğim vardı zaten o yüzden gebelik gobisimi kestiremiyorum, gobektir o göbek diyip gecistiriyorum heheh:)))
Bende biraz tuylenmede var eskiye göre. Genelde erkek bebeklerde olurmus bu. Bugun esim kollarin nolmus öyle dediSanırım aralık anneleri hep erkek doğuracak bakalım artık
Yok canım hiç bişi olmadi . 2. Oldgu için hiç korkmadikSenin lekelenmen oldumu cnm peki
Ben dé 2 kilo aldım bileBen de verdim 2 kilo, inşallah kilo kontrolünü sağlarız Doğuma kadar. Benim de gece oluyor bulantım ...zencefil kemiriyorum, limonlu su içiyorum ama kar etmiyor . Hiç iştahım Yok. Artık düzelir dedi dr ama bakalım. Neyse bebeğin gelişimi iyi olsun da...
Kızlar dişleri ağrıyan var mı benim dünden beri dişlerim sızlıyor erken değil mi ya. Dişlerim çok sağlam değil benim genetik olarak çürümeye çok yatkın zaten de bu kadar erken başlayacağını tahmin etmemistim
YA nasıl yapmaz. Her hamileye yapılan rutin testler bunlar demişti bana ben yapmask olmaz mı deyince bence hele özel hastane isé kesi n değiştir derim doktoruTahlilin T si yapılmadı konusu bile açılmadı. Napmalıyımki acaba başka doktoramı gideyim
benim ilk olacak insallah aralik ayinda bir kaybim olmustu.Bugün dr ,2. Hamileliklerde göbek daha çabuk çıkıyor dedi.
Sanirim ben sen den once ogrencemBenimde bir oğlum var bende de olmadı ama bu bebeğimde lekelenme var. Bende çok merak ediyorum inan cinsiyetini
Canim senin ilk bebegin erkek miydi?oyleyse belirtilerin nelerdi? Tuylenme etten tiksinme falan ?Sanirim ben sen den once ogrencem
Bakalım ne olcek. Erkek hissediyorum gene ama hayırlsı
Evet canim mayis annesiydım ben 2016Canim senin ilk bebegin erkek miydi?oyleyse belirtilerin nelerdi? Tuylenme etten tiksinme falan ?
Anladim canim erkek bebegi olanlar eti cok aserirmis cok yerlermis de ben suan etten nefret ediyorum gormek istemiyroum ama kollarimda biraz tuylenme de oldu . cok merak ediyorum cinsiyetiEvet canim mayis annesiydım ben 2016ben aşırı et tuketir olmuştum. Canım cikilata istemzdi. Ama her şey yerdim.tüylenme olmadi sanırım belirgin bişi yaşamadım. En belirginı hiç ni hiç Midem bulnmadi ilk trimester de
Evet bana da o zmanlar bi arkadaş soyle mi soylemisti et çok yiyosan bak gör senin oglun olacak demişti. Doktr da 12. Haftada kız demişti. . Sonra meğer erkek misAnladim canim erkek bebegi olanlar eti cok aserirmis cok yerlermis de ben suan etten nefret ediyorum gormek istemiyroum ama kollarimda biraz tuylenme de oldu . cok merak ediyorum cinsiyeti
Evet canim mayis annesiydım ben 2016ben aşırı et tuketir olmuştum. Canım cikilata istemzdi. Ama her şey yerdim.tüylenme olmadi sanırım belirgin bişi yaşamadım. En belirginı hiç ni hiç Midem bulnmadi ilk trimester de
Yok canım hiç bişi olmadi . 2. Oldgu için hiç korkmadik