Canim valla iliski yasak mi bilmiyorum ama ogrendigimizden beri esimle tedirginiz. Hic yaşamadık. Zaten mide bulantimdan kafami kaldiramiyorum cogu zaman.Kızyar afedersiniz bişey sorcam doktora sormayı unuttum. İlişki yasakmı bu dönemde çünkü ben öğrendiğimden beri eşimi yaklaştırmadım daha
Canim valla iliski yasak mi bilmiyorum ama ogrendigimizden beri esimle tedirginiz. Hic yaşamadık. Zaten mide bulantimdan kafami kaldiramiyorum cogu zaman.
Aynen aşırı isteksizim. Esim de 3 ay dolsun demisti.Aynen Bizde tedirginiz zaten. Bende acayip halsizim zaten bu zamanlar isteksizlik oluyomuş
Hiç de bişi olmaz olmadi inşallah aynen devamBana serbest dedi ama ben daha yapmadım cnmdün lekelenme oluncada uzun bir süre yapmam
10 haftalık tan önce kan verip hatta idrar vs. Bisürü tahlil sonucu çıkarıyorlar . Izel de yaptrdm ben 50 tl istedi Bi tanesi icnYa kızlar bişey daha söylicem. Sizlere kan testleri falan yapmışlar. Bana hiç bişey yapmadı doktor habire 1 ay sonra gel diyo o zaman 10 haftalık olcam testlerin o zaman yapılması sorun olurmu. Doktorun yanına girdimmi herşeyi unutuyorum
Tahlilin T si yapılmadı konusu bile açılmadı. Napmalıyımki acaba başka doktoramı gideyim10 haftalık tan önce kan verip hatta idrar vs. Bisürü tahlil sonucu çıkarıyorlar . Izel de yaptrdm ben 50 tl istedi Bi tanesi icn
İnşallah sen de duyarsın canım kalp atışını. Az kaldı, kontrolün ne zaman?
Bana ilk gebeliğimde doktor serbest demişti
Hiç de bişi olmaz olmadi inşallah aynen devam
canım hayırlısı olsun çok sevindimsağlıkla kucağına al inşallah bebişini
Pazartesi inşallah
Pazartesi inşallah canım
Canim benimde pazt kontrolum bende insaallah kalp atisini duyarim bu sefer hadi bakalim hayirlisi olur ins. Boyle beklerkende gunler gecmiyoAlıntı ile cevaplayacağım Pazartesi inşallah kontrolüm
Teşekkür ediyorum
Arkandan geliyorum
kasik agrisi bende de olmustu 8 haftalikken batma oluyordu.gecen hafta yolculuga ciktik araba ile 2 saatte mola verdik 10 dk. yuruduk bu sekilde.doktorum sirtima kucuk yastik ve boyunluk almami da soyledi.sorunsuz sekilde gidip geldik canim.Merhaba kızlar bugün 8+5 olduk çok şükür benimde hiç mide bulantım olmadı koyu sarı akıntım oluyor arada bu sıkıntı olur mu ve bugün sol kasığımda batmalar oluyor sizde de oluyor mu ..hafta sonu düğünümüz var 2,5 saat sürer arada mola veriyoruz yolculuk için doktorlarımız size ne önerdi
belki iyi gelir.ben obende haftaya edırneye gıdecegım canım 18 mayısta gıdıp pazar aksamı donecegız 4 gun kalacagız. hıc sormak aklımada gelmedı acıkcası doktora bu durumu . Bendede oluyor batmalar su ıcemıyorum pek ona baglıyorum
suyu limonlu icmeyi deneseniz ben birkac dilim atip iciyorumbende haftaya edırneye gıdecegım canım 18 mayısta gıdıp pazar aksamı donecegız 4 gun kalacagız. hıc sormak aklımada gelmedı acıkcası doktora bu durumu . Bendede oluyor batmalar su ıcemıyorum pek ona baglıyorum