2017 Aralık Anneleri

Kızyar afedersiniz bişey sorcam doktora sormayı unuttum. İlişki yasakmı bu dönemde çünkü ben öğrendiğimden beri eşimi yaklaştırmadım daha
Canim valla iliski yasak mi bilmiyorum ama ogrendigimizden beri esimle tedirginiz. Hic yaşamadık. Zaten mide bulantimdan kafami kaldiramiyorum cogu zaman.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım geç döllenmedir ultrason kağıdında gs 20.8 mm yazıyo bu kese galiba ama işte bebekle ilgili birşey demeyince panikledim umarım hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz

Ya kızlar bişey daha söylicem. Sizlere kan testleri falan yapmışlar. Bana hiç bişey yapmadı doktor habire 1 ay sonra gel diyo o zaman 10 haftalık olcam testlerin o zaman yapılması sorun olurmu. Doktorun yanına girdimmi herşeyi unutuyorum

10 haftalık tan önce kan verip hatta idrar vs. Bisürü tahlil sonucu çıkarıyorlar . Izel de yaptrdm ben 50 tl istedi Bi tanesi icn

kasik agrisi bende de olmustu 8 haftalikken batma oluyordu.gecen hafta yolculuga ciktik araba ile 2 saatte mola verdik 10 dk. yuruduk bu sekilde.doktorum sirtima kucuk yastik ve boyunluk almami da soyledi.sorunsuz sekilde gidip geldik canim.

suyu limonlu icseniz
belki iyi gelir.ben o
suyu limonlu icmeyi deneseniz ben birkac dilim atip iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…