- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
Selam kızlar kontrolden geldim. 1 değil 2 bebek geliyormuş bana
ooooo ay ne güzel ilk kontrolmüydü canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar kontrolden geldim. 1 değil 2 bebek geliyormuş bana
ooooo ay ne güzel ilk kontrolmüydü canım :)
Amaninn maasallahSelam kızlar kontrolden geldim. 1 değil 2 bebek geliyormuş bana
YA nasıl yapmaz. Her hamileye yapılan rutin testler bunlar demişti bana ben yapmask olmaz mı deyince bence hele özel hastane isé kesi n değiştir derim doktoru
Eğer sızlamadı devam ederse gidilen canım doktora. Şimdilik iltihap yok ama olmasından korkuyorum. Önümüzdeki hflafta dişçiye gitmeyi düşünüyorumMerhaba ,
Benimde bikaç gün dişeti kanamam oldu. Ardından 20lik dişim iltihaplandı doktora gitmek durumunda kaldım . Diş doktorum gebeliklerde kullanılabilen antibiyotik verdi. Kadın doğum doktorumda kullanabileceğimi söyledi.
İltihap çok tehlikeli. Birde çürüğüm için geçici dolgu yaptı. 1buçuk ayda 1 doktora gideceğim. Herhangi bir şey olmadan önlem almak için.Birde gebeliğinle ilgili ters bir durum yoksa, düşük tehlikesi, rahme yakın yerleşme gibi daha rahat oluyorsun.
Eğer ağrın varsa bir doktora gözük bence sonra daha kötü oluyor.
Çarşıya gittim 1 tane, eve geldim 2 tane Gözünüzaydın canım..Sağlıkla allah tamamına erdirsin inşallah..Sat'a göre 7+1 ama ultrasonda bir bebek 6+5 göründü diğer bebek 6+2 :) tek yumurtadalar
Amin inşallah :)Çarşıya gittim 1 tane, eve geldim 2 tane Gözünüzaydın canım..Sağlıkla allah tamamına erdirsin inşallah..
Geçen hafta sadece keseyi görmüştük,bugün çift kalp atışı duyduk :)
Canım çok sevindim ya rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin dikkat et kendine
Ay iştah da çok kötü... benim ilk hamileliğimde son aylarda iştahım açılmıştı. Doymak bilmiyordumBen dé 2 kilo aldım bile ama tabi mide bulantısı olmasın da
Benim istah çılgın gibi
Canim devlette bosverebiliyorlar.Yok canım devlet malesef
Amin inşallah canım hep destek oluyordun çok sağol yavrularimizi sağlıkla dünyaya getirelim inşallahHayırlısı ile duyacaksınız cnm
Benimilk çocuğum erkek. Ne tüylenme oldu Ne diğer belirtiler ...Canim senin ilk bebegin erkek miydi?oyleyse belirtilerin nelerdi? Tuylenme etten tiksinme falan ?
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliginselam kızlar yine ben...6 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalmıştım 2 haftadır diken üstündeydim yok kese geç göründü yok kesede bebek yoktu derken allahıma şükür bugün kalp atışını duydum ve artık rahatım inşalahh kucağıma da almak nasip olur sizlerle beraber
bu mübarek gün isteyen herkese nasip etsin rabbim
Ayy maşallah canım neden aç gitmen gerekmiş yarın ben de mi aç gitmeliyim acaba doktor bişey söylemedi.6+5 sayıyordum ultrasyonda 6+4 çıktı aç karnına gitmem gerekiyormuş, ben tok gittim. Bide net gözükmüyordu idrara sıkışık gelirsen daha iyi görürüz dedi. Bulantıyı sordum kişiden kişiye değişir sıkıntı yapma bebek şuanda çok iyi dedi çok şükür . Buda görüntüsü ama pek belli değil. 7 mm boyundaymış