2017 Aralık Anneleri

Merhaba ,

Benimde bikaç gün dişeti kanamam oldu. Ardından 20lik dişim iltihaplandı doktora gitmek durumunda kaldım . Diş doktorum gebeliklerde kullanılabilen antibiyotik verdi. Kadın doğum doktorumda kullanabileceğimi söyledi.
İltihap çok tehlikeli. Birde çürüğüm için geçici dolgu yaptı. 1buçuk ayda 1 doktora gideceğim. Herhangi bir şey olmadan önlem almak için.Birde gebeliğinle ilgili ters bir durum yoksa, düşük tehlikesi, rahme yakın yerleşme gibi daha rahat oluyorsun.

Eğer ağrın varsa bir doktora gözük bence sonra daha kötü oluyor.
Eğer sızlamadı devam ederse gidilen canım doktora. Şimdilik iltihap yok ama olmasından korkuyorum. Önümüzdeki hflafta dişçiye gitmeyi düşünüyorum

Yok canım devlet malesef
Canim devlette bosverebiliyorlar.
Ben ilk hcgmi devlette yaptirdim bana sirf hcg testi yapmisti doktor. Hizli hizli anlatti hicbir sey anlamadim sinirlendim.
Ikinciye saglik ocagina gittm oradaki doktor hic tahlil yapilmadi mi diye şaşırdı. Sonra kendisi istedi tahlilleri. 5 6. Haftada artik hastaneye gitmen gerek dedi ordan da ozel hastaneye gittim Yine tahlil yaptilar.
Senin baska doktor secenegin yoksa kendin soyle bana tahlil yapilmadi diye.

Kzilarr deliriyorum sandım ama hayır bebeğinin hareketini hissettik bugün.sok oldum.segirme gibi oluyor.sanki balonduk patlıyor. Gaz keisnlikle değil.bu nedir ? Doktoruma yazdım şimdi.

selam kızlar yine ben...6 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalmıştım 2 haftadır diken üstündeydim yok kese geç göründü yok kesede bebek yoktu derken allahıma şükür bugün kalp atışını duydum ve artık rahatım inşalahh kucağıma da almak nasip olur sizlerle beraber :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bu mübarek gün isteyen herkese nasip etsin rabbim
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah gebeligin

6+5 sayıyordum ultrasyonda 6+4 çıktı aç karnına gitmem gerekiyormuş, ben tok gittim. Bide net gözükmüyordu idrara sıkışık gelirsen daha iyi görürüz dedi. Bulantıyı sordum kişiden kişiye değişir sıkıntı yapma bebek şuanda çok iyi dedi çok şükür . Buda görüntüsü ama pek belli değil. 7 mm boyundaymış
Ayy maşallah canım neden aç gitmen gerekmiş yarın ben de mi aç gitmeliyim acaba doktor bişey söylemedi.

X