Hayırlı olsun canım doğal yolla mı aşılama falan mıydı?Selam kızlar kontrolden geldim. 1 değil 2 bebek geliyormuş bana
Canim devlette bosverebiliyorlar.
Ben ilk hcgmi devlette yaptirdim bana sirf hcg testi yapmisti doktor. Hizli hizli anlatti hicbir sey anlamadim sinirlendim.
Ikinciye saglik ocagina gittm oradaki doktor hic tahlil yapilmadi mi diye şaşırdı. Sonra kendisi istedi tahlilleri. 5 6. Haftada artik hastaneye gitmen gerek dedi ordan da ozel hastaneye gittim Yine tahlil yaptilar.
Senin baska doktor secenegin yoksa kendin soyle bana tahlil yapilmadi diye.
Kzilarr deliriyorum sandım ama hayır bebeğinin hareketini hissettik bugün.sok oldum.segirme gibi oluyor.sanki balonduk patlıyor. Gaz keisnlikle değil.bu nedir ? Doktoruma yazdım şimdi.
Selam kızlar kontrolden geldim. 1 değil 2 bebek geliyormuş bana
Hayırlı olsun canım doğal yolla mı aşılama falan mıydı?
Çok aşırı sevindim ben tedavi ile mi ? maşallah
Maşallah maşallah canim benim aşılama ben de tek kese gördüm ama ikiz falan olur mu diye düşünüyorum bakalım yarın belli olur hayırlısıyla%100 doğal :) ilk gebeliğim
Maşallah maşallah canim benim aşılama ben de tek kese gördüm ama ikiz falan olur mu diye düşünüyorum bakalım yarın belli olur hayırlısıyla
5 yumurtam vardı benim olursa da ayrı keselerde olur herhaldeTek kese içinde benimkiler,belki size de sürpriz olur :)
ben günde 2,5-3,5lt su içiyorum ama bende de batmalar oluyor çok yorulduğumda ve ayakta kaldığımda...bende haftaya edırneye gıdecegım canım 18 mayısta gıdıp pazar aksamı donecegız 4 gun kalacagız. hıc sormak aklımada gelmedı acıkcası doktora bu durumu . Bendede oluyor batmalar su ıcemıyorum pek ona baglıyorum
İlk gebeliğinse kızma bana ama imkansız daha fazla ise olabilir çünkü sanki bana da öyle geliyor ama saçmalama annekulu diyorum kendime
Gözünaydın canım hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallahÇok şükür kızlar kalp atışını duyduk..
darısı tüm bekleyen arkaşlarıma..
Hayırlı olsun inşallah gözün aydın ben de tüp bebekle hamile kaldım çok şükürselam kızlar yine ben...6 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalmıştım 2 haftadır diken üstündeydim yok kese geç göründü yok kesede bebek yoktu derken allahıma şükür bugün kalp atışını duydum ve artık rahatım inşalahh kucağıma da almak nasip olur sizlerle beraber
bu mübarek gün isteyen herkese nasip etsin rabbim
Evet benim kanamam çok fazla idi 10 gün sürdüAmin cnm doktor düşük tehlikesi yok ama önlem amaçlı verdi Rabbim yavrularımızı korur inşallahsenin kese tarafında kanamanmı vardı
HarikaaaSelam kızlar kontrolden geldim. 1 değil 2 bebek geliyormuş bana
Test yapacakmış kalp atışını duyduktan sonra test yapması gerekiyormuş. Yarın tekrar gideceğim Allah izin verirse :)Ayy maşallah canım neden aç gitmen gerekmiş yarın ben de mi aç gitmeliyim acaba doktor bişey söylemedi.