2017 Aralık Anneleri

Demin minik kalbinin sesini duydum. Kalbinin atışını gördüm pıt pıt Mucize ya. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize
Gözün aydın canım maşallah minigine. Ben de yarin duyarım inşallah bebegimin pit pitlarini bulanti bende de yok. Doktora sordun mu ne dedi bu konuda?

Sana da hayırlı cumalar canım.. Ah biz kadınlar bulantı olsa dert olmasa dert değil mi İyidir merak etme herkesin bulantısı olacak diye bir kural yok sen şanslı kişilerdensin
Mümkünse olmasın zaten canim bebegim sağlıklı olsun da çünkü ailemden çok uzaktayim çalışıyorum bünyem zayıf inşallah böyle devam eder.

Merhaba, bir süredir takip edemiyordum sizi. Şimdi 11. Haftadayım. Bugün doktor randevum vardı. Herşey yolunda, fotoğrafını aldık geldik. Genetik test istedi doktor. Pazartesi onu yaptıracağım . Kilo almadım ama bu hafta birden göbeğim büyüdü benim. Sizde durumlar nasıl ?

Cnm bol süt ürünleri ve maden suyu tüketmeye çalış, heleki dişlerim hassas diyorsan. Diş ağrısı calcium ve magnezyum eksikliğinden oluyor. Evet bu gebeliğin son donemlerinde daha çok gözüküyor ama sende çok erkenden baslamis

merhaba ben de kilo almadim ama benim de karnim buyudu henuz erken degil mi?

selam kızlar yine ben...6 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalmıştım 2 haftadır diken üstündeydim yok kese geç göründü yok kesede bebek yoktu derken allahıma şükür bugün kalp atışını duydum ve artık rahatım inşalahh kucağıma da almak nasip olur sizlerle beraber
bu mübarek gün isteyen herkese nasip etsin rabbim

Hoşgeldin cnm, aramızda nerdeyse bı hafta var :)) bende kilo almadım hata iki kilo verdim, ara ara bulantilarim oluyor çoğunlukla akşamları. Birde bı iştahsızlık var bı geçse bitse diye dört gözle bekliyorum, çok kötüymüş iştahsızlık olması:)) onun dışında benim hafif göbeğim vardı zaten o yüzden gebelik gobisimi kestiremiyorum, gobektir o göbek diyip gecistiriyorum heheh:)))

Massallah canım hayırlı olsun

Gözün aydın canım maşallah minigine. Ben de yarin duyarım inşallah bebegimin pit pitlarini bulanti bende de yok. Doktora sordun mu ne dedi bu konuda?
6+5 sayıyordum ultrasyonda 6+4 çıktı aç karnına gitmem gerekiyormuş, ben tok gittim. Bide net gözükmüyordu idrara sıkışık gelirsen daha iyi görürüz dedi. Bulantıyı sordum kişiden kişiye değişir sıkıntı yapma bebek şuanda çok iyi dedi çok şükür . Buda görüntüsü ama pek belli değil. 7 mm boyundaymış

Eklentiler

• IMG_1624.JPG
    51,1 KB · Görüntüleme: 47
Bel değilde kasıklarım çok ağrıyor benim

Canım kasık ve bel ağrısı çok normalmiş rahimdeki kaslar geriliyormuş benimde ara sıra oluyor çok şükür doktordan hep mutlu ayrıldım. Dün akşam benim 1 kere açık kahverengi akıntım oldu şuan progestan kullanıyorum belim ağrıyor. Ama arkadaştada olmuş lekelenme sonrası bel ağrısı

Benim düşük yaptığım gebeliğimde progestan vermişti. Sabah okulda akşam evde bayılmıştım. Rabbim yavrucaklarımızı korusun

Benim düşük yaptığım gebeliğimde progestan vermişti. Sabah okulda akşam evde bayılmıştım. Rabbim yavrucaklarımızı korusun

Amin cnm doktor düşük tehlikesi yok ama önlem amaçlı verdi Rabbim yavrularımızı korur inşallah senin kese tarafında kanamanmı vardı

Kizlar ya benim de az once kahve bir koyu akintim oldu. Daha gelmedi. Allahim o kadar halsizim ki nasil doktora gidicem diyorum.
Bir de benim bugun normal adet günün. Ondan mi oldu ki bir agrim sizim da yok.

Kizlar ya benim de az once kahve bir koyu akintim oldu. Daha gelmedi. Allahim o kadar halsizim ki nasil doktora gidicem diyorum.
Bir de benim bugun normal adet günün. Ondan mi oldu ki bir agrim sizim da yok.

Hay allah ya neden hepimiz lekelendik valla ben anlayamadım.. fazla yorma cnm kendini korkulacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…