Kızlar bel ağrınız ne durumda ?
Gözün aydın canım maşallah minigine. Ben de yarin duyarım inşallah bebegimin pit pitlarini bulanti bende de yok. Doktora sordun mu ne dedi bu konuda?Demin minik kalbinin sesini duydum. Kalbinin atışını gördüm pıt pıt Mucize ya. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize
Mümkünse olmasın zaten canim bebegim sağlıklı olsun da çünkü ailemden çok uzaktayim çalışıyorum bünyem zayıf inşallah böyle devam eder.Sana da hayırlı cumalar canım.. Ah biz kadınlar bulantı olsa dert olmasa dert değil miİyidir merak etme herkesin bulantısı olacak diye bir kural yok sen şanslı kişilerdensin
masallah gozunuz aydinÇok şükür kızlar kalp atışını duyduk..
darısı tüm bekleyen arkaşlarıma..
Kızlar dişleri ağrıyan var mı benim dünden beri dişlerim sızlıyor erken değil mi ya. Dişlerim çok sağlam değil benim genetik olarak çürümeye çok yatkın zaten de bu kadar erken başlayacağını tahmin etmemistim
merhaba ben de kilo almadim ama benim de karnim buyudu henuz erken degil mi?Merhaba, bir süredir takip edemiyordum sizi. Şimdi 11. Haftadayım. Bugün doktor randevum vardı. Herşey yolunda, fotoğrafını aldık geldik. Genetik test istedi doktor. Pazartesi onu yaptıracağım . Kilo almadım ama bu hafta birden göbeğim büyüdü benim. Sizde durumlar nasıl ?
Ne mutlu sana canim inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin doktordan. Yarin ben de duyarim inşallah minik kelebegimin mucize sesiniÇok şükür kızlar kalp atışını duyduk..
darısı tüm bekleyen arkaşlarıma..
Merhaba, bir süredir takip edemiyordum sizi. Şimdi 11. Haftadayım. Bugün doktor randevum vardı. Herşey yolunda, fotoğrafını aldık geldik. Genetik test istedi doktor. Pazartesi onu yaptıracağım . Kilo almadım ama bu hafta birden göbeğim büyüdü benim. Sizde durumlar nasıl ?
selam kızlar yine ben...6 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalmıştım 2 haftadır diken üstündeydim yok kese geç göründü yok kesede bebek yoktu derken allahıma şükür bugün kalp atışını duydum ve artık rahatım inşalahh kucağıma da almak nasip olur sizlerle beraber
bu mübarek gün isteyen herkese nasip etsin rabbim
lekelenmeden bir kaç gün sonra geçti benim
6+5 sayıyordum ultrasyonda 6+4 çıktı aç karnına gitmem gerekiyormuş, ben tok gittim. Bide net gözükmüyordu idrara sıkışık gelirsen daha iyi görürüz dedi. Bulantıyı sordum kişiden kişiye değişir sıkıntı yapma bebek şuanda çok iyi dedi çok şükür . Buda görüntüsü ama pek belli değil. 7 mm boyundaymışGözün aydın canım maşallah minigine. Ben de yarin duyarım inşallah bebegimin pit pitlarini bulanti bende de yok. Doktora sordun mu ne dedi bu konuda?
Bel değilde kasıklarım çok ağrıyor benimKızlar bel ağrınız ne durumda ?
Bel değilde kasıklarım çok ağrıyor benim
Benim düşük yaptığım gebeliğimde progestan vermişti. Sabah okulda akşam evde bayılmıştım. Rabbim yavrucaklarımızı korusunCanım kasık ve bel ağrısı çok normalmiş rahimdeki kaslar geriliyormuş benimde ara sıra oluyor çok şükür doktordan hep mutlu ayrıldım. Dün akşam benim 1 kere açık kahverengi akıntım oldu şuan progestan kullanıyorum belim ağrıyor. Ama arkadaştada olmuş lekelenme sonrası bel ağrısı
Benim düşük yaptığım gebeliğimde progestan vermişti. Sabah okulda akşam evde bayılmıştım. Rabbim yavrucaklarımızı korusun
Ankara da hangi hastane canım bende ankara da yımAnkarada devlet hastanesi hemde ultrason doktoru ama 2 li test icin olcum yapaarken soyluyoo
Kizlar ya benim de az once kahve bir koyu akintim oldu. Daha gelmedi. Allahim o kadar halsizim ki nasil doktora gidicem diyorum.
Bir de benim bugun normal adet günün. Ondan mi oldu ki bir agrim sizim da yok.