hangi hastane?ben yarı özel yani sgk yla anlaşması olan hastanede yaptırdım 130 falan tuttu hatta içinde b12 ve d vitamini tsh hormon testleri de vardı ..çok demişler sana ..
ben de aynı durumdayım... ve mide yanması yüzünden perişan haldeyim...şimdi de cok uykum geldi kızlar
ama işteyım
kadın doğumdan randevu aldım... doktordan rica ederseniz yaptırır... sonuçta tahlil yaptırmak hakkınız...kadın doğumdan randevu mu aldınız ?
direk test yaptırmak istesem olmaz herhalde
BEN 2 KİLO ALMIŞIMMMKilo aldınız mı kızlar ben istahsizliktan almam saniyodum ama 1 kilo almışım bile
Yoktu canım. Hiçbir şey olmamıştı cinsiyet öğrenmeye diye gitmiştik direkt ayrıntılı ultrasona alindikCanım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu bebeği.
Peki teste kadar hiç şüphelenilen bir şey olmamış mıydı? Haftasına göre geriden gelme ya da geç döllenme gibi özel bir durum falan var mıydı?
vajinal istemiyorum inşallah karından duyulur
maşallah çok güzel bir haber :) tam olarak kaç hafta kaç günlük canım? ben 6+5 te muayene olucam duyabilir miyim sence?
Kontrolden çıktım MasaAllah subhanAllah bebeğim büyümüş 3,74 cm olmuş herşeyi cok güzel sesi 10 gün sonra ense kalınlığı icin çağırdıBirde gününden 3 gün önde MasaAllah subhanAllah
O hastanenin gebe polikliniğinden randevu alıp istek kağıdı yazdırman gerekiyor sanırım canım ben o şekilde yaptım. Ctesi olduğu için o bölüm kapalıydı. Perinatal tanı diye bir yere yönlendiriyorlar. Gelecek hafta gidip randevu alacağım gününe göre yazıyorlarmış randevunu sanırımYogunluk var mi orda? Randevu mu aliniyo onceden ikili icin?
Benim makina dünden beri bata yoruldu battaniye falan yıkıyorum yapmışken . İlla temizliğe biri lazım canım haklısın eşim olmasa yapamazdımHem calisip hem ev isi cok zor. Kadin sart kesinlikle. Bana her pzt geliyo 3saat sil supur yapip gidiyodu ama kizinin nisani varmis is esimle bana dustu evi pislik goturuyo resmen dolapta curuyo her seykalkip yapamadikca iyice sinirlerim bozuluyor. Dun evi topladim 2kere camasir attim 8de uyumusum aksam. Ama bizden onemli degil zamanla bulantilar halsizlik azalacak insallah duzene koyariz her seyi
Maşallah hep böyle devam eder inşallahKontrolden çıktım MasaAllah subhanAllah bebeğim büyümüş 3,74 cm olmuş herşeyi cok güzel sesi 10 gün sonra ense kalınlığı icin çağırdıBirde gününden 3 gün önde MasaAllah subhanAllah
Kizlar ben de aralik annesiydim ama gecn cumartesi ogrendik ki bnm bebekler üçüz.o yuzden muhtemelen dogumum araliga kalmicak rabbm herkesin gönlüne gore versin saglikli sihhtli dgmlar nasip etsin hepimize
Kesinlikle mucize rabbimin armagani.gecen hafta cumartrsi ogrendim canm sat 19 mart.hepsi ayni kesede suan.iki tanesi birbirime yakin ve kalp atislarini duyduk yalnz digeri onlardan biraz ayri ve kucuktu kalp atisi henuz yoktu doktr atablrde atmayablrdr dedi inss onnda kalbi atar dua beklerim kizlar.Ay ne güzeeel ne zaman öğrendin tek kesedelermi resmen mucizee
Kesinlikle mucize rabbimin armagani.gecen hafta cumartrsi ogrendim canm sat 19 mart.hepsi ayni kesede suan.iki tanesi birbirime yakin ve kalp atislarini duyduk yalnz digeri onlardan biraz ayri ve kucuktu kalp atisi henuz yoktu doktr atablrde atmayablrdr dedi inss onnda kalbi atar dua beklerim kizlar.
Cok sukur rabbim aratmasin kimseye bi kizim daha var daha 1 yaşında 28 yasinda 4 cocuk annesi olcam insİnşallah canıl bende ikiz çok istiyodum ya tek. olsun bunada şüküür
Ayy maşallah size ben de cumartesi kalp atışı için gidicem bir sürpriz de ben yasar mıyım acaba?Kizlar ben de aralik annesiydim ama gecn cumartesi ogrendik ki bnm bebekler üçüz.o yuzden muhtemelen dogumum araliga kalmicak rabbm herkesin gönlüne gore versin saglikli sihhtli dgmlar nasip etsin hepimize
Nasip canm hc belli olmaz.doktr 6 hafyalik gttigimde kanama keseyi gordu ama kanama bolgeside var sanki emin degilm bndan dedi 3 tane ayri kese gbi sey vardi 1 hafta snra gittiğimde hepsi ayni kesede bebislerim vardi cok sukur.ama smdiden zorlqniyorum sanki norml gebelige gore 4 5 aylik hamileymisim gbi hamilelik birz zor gecicem gbi hayrlisi insAyy maşallah size ben de cumartesi kalp atışı için gidicem bir sürpriz de ben yasar mıyım acaba?
bende iğrenç hissediyorum, hem de saçlarım şekil almıyor hep tepeden topuz, sıkıldım kestirsemmi acaba?Saçları ne yapacağız kızlar? Ben berbat durumdayım acaba o da mı canımı sıkıyor bembeyazlar ya