- 11 Mart 2008
- 1.720
- 1.781
Ben yarına tamamım ama testi alacak vaktim yok bugun sipariş versem çarş gelir ancaben yarın yapmaya çok hızlı ikna olmuştum oysaki hemen geri vazgeçtik galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarına tamamım ama testi alacak vaktim yok bugun sipariş versem çarş gelir ancaben yarın yapmaya çok hızlı ikna olmuştum oysaki hemen geri vazgeçtik galiba
Günde bir kere mi kullandın canım hapı. Ben günde 2 kere kullanmıştım 5 gün boyunca 10 gün 19,5 21,6 mm gelişmiş 2 tane vardı.11.günü tekrar 2 gün daha kullan dedi klomeni yarın tekrar kontrole gidicem ama hiç umudum kalmadı
sabah akşam 5 gün kullandım aynı senin kullandığın gibi benim sadece bi yumurta ve o da gelişmemişti sebebi nedir senceGünde bir kere mi kullandın canım hapı. Ben günde 2 kere kullanmıştım 5 gün boyunca 10 gün 19,5 21,6 mm gelişmiş 2 tane vardı.
Hoşgeldin canımMerhaba sat 22 ekim bat 17 kasım 3 kasım pik ve hamileyim
Kız hani birbirimizi ikna etcektik sakin tutcaktik. Nasıl hemen gaza geldinben yarın yapmaya çok hızlı ikna olmuştum oysaki hemen geri vazgeçtik galib
Hoşbuldummm nasılsınızHoşgeldin canım
Benim 23 bende yarın sabah yapicam gibiEee ne zaman test yapalım batı 22-23-24 olanlar ?
Benim yarın 5 gün kalıyor galiba yapıcam yarın veya çarşamba
En en erken doğru sonuç veren test markası pleaseeee???
doğum kontrol hapı iyi gelir diye biliyorum ama biraz askıya alır ama hamilelik düşünüyorsun onlar eritiyor diye biliyorumkızlar bende çikolata kisti vardı 2 cm sol overde. Bu ay çok erken adet oldum kontrole gittim sağ overde de 2 cm çikolata kisti oluşmuş… dahası her iki overde de 4 ve 5 cm basit kist oluşmuş.(ekimin başında klomen kullanmıştım doktor çatlatma iğnesi vermemişti sanırım bu yüzden büyümeye devam etti ve kist oluştu…) İçim dışım kist olmuş… bu doktorum cyclo-progynova diye bir ilaç verdi basit kistler için. Daha önce kullanan oldu mu? 4-5 cmlik kistler 1 ayda yok olur mu sizce?
Her ay farklı bi problemle uğraşmaktan artık yoruldum. Bu kadar olumsuzluğun yanında iyi olan tek şey fsh hormonumun düşmüş olması. Temmuzda 15di fsh bu ay 6.50 olmuş. En azından buna seviniyorum…
hshshshs tamam sakinim sakinim yapmicam yapmicam kittenlyyKız hani birbirimizi ikna etcektik sakin tutcaktik. Nasıl hemen gaza geldin
Hayrlı olsun sağlıkla gelsinMerhaba sat 22 ekim bat 17 kasım 3 kasım pik ve hamileyimm
Aminnn inşallah daha çok yeni yarın tekrar kan vericem dua edin lütfen değerim düşmesinHayrlı olsun sağlıkla gelsin
Merhaba benı günceller mısınız@aktuyybss @sekerlkz @aylemakk @anyone1ri irem142 @busee cemre @canancetin @pamuk3419 @sey06 @elizan04
Haftalık kontroooool
Adet gunu geçenler ve gelenler neler yaptınız? Test sonucu pozitif olan var mı? Adet olan var mı? Listeyi mümkün olduğunca temiz ve güncel tutmak istiyorum. O yüzden eğer pozitif sonucunuz varsa paylaşın bizimle de ya da eğer adet olduysaniz sat bat yazın.
Duşmez ya çıkmış okadar neree duşıyıor Allah'ın izin ile sağlıklı gelecek siz kendimize dikkat edin ama beslenme vs ağar bir birşey kaldırmayın ilk aylar sıkıntı biraz dikat etmek lazımAminnn inşallah daha çok yeni yarın tekrar kan vericem dua edin lütfen değerim düşmesin
Yumurtlama ağrısı olamaz adete son 2 gün kaldıBelki yumurtlamadır benimde 4 gündür ağrım var yumurtlama ağrısı ben ona yoruyorum
Test yap varsa bebiş çıkar büyük ihtimalle 2 gün kaldıysaYumurtlama ağrısı olamaz adete son 2 gün kaldı
İnşallah düşmez tutunur bana sımsıkııı inşallah dikkat ediyorum ya herşey bizim kendimize iyi bakmamızdan geçiyorDuşmez ya çıkmış okadar neree duşıyıor Allah'ın izin ile sağlıklı gelecek siz kendimize dikkat edin ama beslenme vs ağar bir birşey kaldırmayın ilk aylar sıkıntı biraz dikat etmek lazım
Aynen İnşallah olumlu sonuçlar test felann yapmayın iğnenin etkisiyle umutlanıyor insanEvet perşembe akşam 6buçuk vurduk ctesi sabah 6buçuk ilişki dedi doktorumuz tam 36 saat
Test yok canım gebelik olduğunu da düşünmüyorum psikolojik bu belirtiler bence geciksin bakalımTest yap varsa bebiş çıkar büyük ihtimalle 2 gün kaldıysa