2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

kızlar bende çikolata kisti vardı 2 cm sol overde. Bu ay çok erken adet oldum kontrole gittim sağ overde de 2 cm çikolata kisti oluşmuş… dahası her iki overde de 4 ve 5 cm basit kist oluşmuş.(ekimin başında klomen kullanmıştım doktor çatlatma iğnesi vermemişti sanırım bu yüzden büyümeye devam etti ve kist oluştu…) İçim dışım kist olmuş… bu doktorum cyclo-progynova diye bir ilaç verdi basit kistler için. Daha önce kullanan oldu mu? 4-5 cmlik kistler 1 ayda yok olur mu sizce?

Her ay farklı bi problemle uğraşmaktan artık yoruldum. Bu kadar olumsuzluğun yanında iyi olan tek şey fsh hormonumun düşmüş olması. Temmuzda 15di fsh bu ay 6.50 olmuş. En azından buna seviniyorum…

arkadaşlar, yumurtanız büyürken mi yoksa yumurta çatladığında mı kasık ağrınız oluyor?
Ben adetin 11. Günü doktora gittiğinde 17 mm’lik yumurtam vardı 15 kasımda. Doktor yakında çatlar dedi. Uygulamaya göre yumurtlama günü 17 kasımdı. 3 gündür sol kasığımda ağrım var. Bugun de şeffaf hafif bi akıntı var. Çatlayıp çatlamadığını merak ediyorum. Hiçbir şey anlamıyorum ama sürekli de vücudumu dinleyip çıkarım yapmaya çalışmak yoruyor..

kızlar bende çikolata kisti vardı 2 cm sol overde. Bu ay çok erken adet oldum kontrole gittim sağ overde de 2 cm çikolata kisti oluşmuş… dahası her iki overde de 4 ve 5 cm basit kist oluşmuş.(ekimin başında klomen kullanmıştım doktor çatlatma iğnesi vermemişti sanırım bu yüzden büyümeye devam etti ve kist oluştu…) İçim dışım kist olmuş… bu doktorum cyclo-progynova diye bir ilaç verdi basit kistler için. Daha önce kullanan oldu mu? 4-5 cmlik kistler 1 ayda yok olur mu sizce?

Her ay farklı bi problemle uğraşmaktan artık yoruldum. Bu kadar olumsuzluğun yanında iyi olan tek şey fsh hormonumun düşmüş olması. Temmuzda 15di fsh bu ay 6.50 olmuş. En azından buna seviniyorum…
doğum kontrol hapı iyi gelir diye biliyorum ama biraz askıya alır ama hamilelik düşünüyorsun onlar eritiyor diye biliyorum

@aktuyybss @sekerlkz @aylemakk @anyone1ri irem142 irem142 @busee cemre @canancetin @pamuk3419 @sey06 @elizan04

Haftalık kontroooool 🥳

Adet gunu geçenler ve gelenler neler yaptınız? Test sonucu pozitif olan var mı? Adet olan var mı? Listeyi mümkün olduğunca temiz ve güncel tutmak istiyorum. O yüzden eğer pozitif sonucunuz varsa paylaşın bizimle de ❤️ ya da eğer adet olduysaniz sat bat yazın.
Merhaba benı günceller mısınız
18 kasım 2024 bat 20 aralık 2024

Aminnn inşallah daha çok yeni yarın tekrar kan vericem dua edin lütfen değerim düşmesin 💕
Duşmez ya çıkmış okadar neree duşıyıor 🙈😊Allah'ın izin ile sağlıklı gelecek siz kendimize dikkat edin ama beslenme vs ağar bir birşey kaldırmayın ilk aylar sıkıntı biraz dikat etmek lazım

Duşmez ya çıkmış okadar neree duşıyıor 🙈😊Allah'ın izin ile sağlıklı gelecek siz kendimize dikkat edin ama beslenme vs ağar bir birşey kaldırmayın ilk aylar sıkıntı biraz dikat etmek lazım
İnşallah düşmez tutunur bana sımsıkııı inşallah dikkat ediyorum ya herşey bizim kendimize iyi bakmamızdan geçiyor 💕☺️

X