2017 Aralık Anneleri

Nasip canm hc belli olmaz.doktr 6 hafyalik gttigimde kanama keseyi gordu ama kanama bolgeside var sanki emin degilm bndan dedi 3 tane ayri kese gbi sey vardi 1 hafta snra gittiğimde hepsi ayni kesede bebislerim vardi cok sukur.ama smdiden zorlqniyorum sanki norml gebelige gore 4 5 aylik hamileymisim gbi hamilelik birz zor gecicem gbi hayrlisi ins
Tabi canim üçüz olunca mutlaka zorlanirsin rabbim güç kuvvet sağlıklı hamilelik versin inşallah ben de aşılama yaptırmıştım 5 yumurtam vardı ondan öyle düşündüm ama sağlıklı olsun da tek ya da ikiz fark etmez.

Tabi canim üçüz olunca mutlaka zorlanirsin rabbim güç kuvvet sağlıklı hamilelik versin inşallah ben de aşılama yaptırmıştım 5 yumurtam vardı ondan öyle düşündüm ama sağlıklı olsun da tek ya da ikiz fark etmez.
Kesinlikle saglik en onemlisi 1 yasinda kizim var o hasta olnca bnm icim aciyo.annelik iste daha karnndayken ona bisi olcak diye saglikli gelsin diye surekli dusunuyorz rabbim elimize kavsttsun sagkikla hepimize

Nasip canm hc belli olmaz.doktr 6 hafyalik gttigimde kanama keseyi gordu ama kanama bolgeside var sanki emin degilm bndan dedi 3 tane ayri kese gbi sey vardi 1 hafta snra gittiğimde hepsi ayni kesede bebislerim vardi cok sukur.ama smdiden zorlqniyorum sanki norml gebelige gore 4 5 aylik hamileymisim gbi hamilelik birz zor gecicem gbi hayrlisi ins
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın..Kaçıncı haftandasın? Birde tüp bebek yöntemiylemi oldu, çok merak ettim:) Allah hepsine sağlıklı ömür versin inşallah..

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın..Kaçıncı haftandasın? Birde tüp bebek yöntemiylemi oldu, çok merak ettim:) Allah hepsine sağlıklı ömür versin inşallah..
Sagol canm.yok normal yolla oldu Allahin mucizesi.8.haftadayim.aminn inss rabbim hepsine omur versin saglikla.isteyen herkesede nasip etsin ins

• Beğen
Reactions: bmn
Allahım sana da güzel haberler duyursun insaAllah canim benim normalde tansiyonum hep normal çıkıyor ama kontrolde hep Yüksek çıkıyor sizlerde nasil

Kaç çıkıyo canm. Sağlık ocağında ilk gebelik kaydında ölçtüler 13 6 gibi bişey çıktı ama üstümdeki çok sıkıydı baya debelenmiştim kolumu çıkartmak için. Panik yaptın ondan böyle çıkmıştır dedi

Kalbi duyan herkesin gözü aydın:nazar::anneadayı:
Bizde 7+1 yani pazartesi duyduk içimiz rahatladı şükür :21:geç çatlama olduğu yine onaylandı

Sizlerin anlattığı gibi benimde hamilelik sendromları 3-4 gündür başladı, daha çoğunlukla baş dönmesi miğde kalkmaları :işsiz: kızımdaki gibi hiçbirşey yaşamadan buda geçicek sanıyordum gördüm günümü:dondurma:

kızlar benim 6+4 ama midem çok bulanıyor zencefil kaynatıp içtim banamısın demiyor tek çaresi çıkarmak bıktım mide bulanmasından bir çare bulan varmı buna iş yerinde çok zor oluyor.

Merhaba ,

Bende aralık annesi olacağım inşallah :)

Şuanda 9+4 olarak devam ediyoruz . Haziran başında kontrole gideceğiz. 12 haftalıkken.

Acaba cinsiyeti belli olur mu ?

Sagol canm.yok normal yolla oldu Allahin mucizesi.8.haftadayim.aminn inss rabbim hepsine omur versin saglikla.isteyen herkesede nasip etsin ins
Gerçekten insanın inanası gelmiyor, Allahım okadar büyükki mucizeleri hiç bitmiyor..İnşallah sonuna kadar herşey gönlüne göre olur..Allah evlat bekleyen herkese bu duyguları nasip etsin inşallah:)

Gerçekten insanın inanası gelmiyor, Allahım okadar büyükki mucizeleri hiç bitmiyor..İnşallah sonuna kadar herşey gönlüne göre olur..Allah evlat bekleyen herkese bu duyguları nasip etsin inşallah:)
Amin canim aminn insss hepimize hayirli dogumlar nasip etsin rabbim

kızlar benim 6+4 ama midem çok bulanıyor zencefil kaynatıp içtim banamısın demiyor tek çaresi çıkarmak bıktım mide bulanmasından bir çare bulan varmı buna iş yerinde çok zor oluyor.
Aç kalmamaya çalış canim. Benim icim ezilince hemen midem bulaniyor. Tok olursam bulanti olmuyor. Aynı zamanda Premesis Plusa devam ediyorum. 7. Haftayı da gecince daha rahatladım.

Canim zencefil ise yaramadi mi cidden? Cok fazla icmiceksin miden bulandigi zaman 3 4 yudum al kesmesi lazim iyi kötü.
Saat başı ic bu sekilde. Yaninda siseye koy kalsin ben oyle yapiyorum.

Aç kalmamaya çalış canim. Benim icim ezilince hemen midem bulaniyor. Tok olursam bulanti olmuyor. Aynı zamanda Premesis Plusa devam ediyorum. 7. Haftayı da gecince daha rahatladım.
Kimisi rahat rahat 4ay olunca gecer diyor.
Ne kolay diyorsunuz dedim gelin de bana sorun 4 aya kadar kürdan gibi olurum heralde:eek:

Kizlar bugun bir komsumuzn dogum haberini aldim. Kiz daha 20 yasinda var yok.
Normal dogum yapmis cok kolaydi diyor. Hic anlamamis bile dogdugunu. Bebgi de 2kilo biraz kucuk dogmus onun da etkisi vardir tabi.
Ben de insallah normal dogum istiyorum kismetse ama bakalim

X