Tabi canim üçüz olunca mutlaka zorlanirsin rabbim güç kuvvet sağlıklı hamilelik versin inşallah ben de aşılama yaptırmıştım 5 yumurtam vardı ondan öyle düşündüm ama sağlıklı olsun da tek ya da ikiz fark etmez.Nasip canm hc belli olmaz.doktr 6 hafyalik gttigimde kanama keseyi gordu ama kanama bolgeside var sanki emin degilm bndan dedi 3 tane ayri kese gbi sey vardi 1 hafta snra gittiğimde hepsi ayni kesede bebislerim vardi cok sukur.ama smdiden zorlqniyorum sanki norml gebelige gore 4 5 aylik hamileymisim gbi hamilelik birz zor gecicem gbi hayrlisi ins
Kesinlikle saglik en onemlisi 1 yasinda kizim var o hasta olnca bnm icim aciyo.annelik iste daha karnndayken ona bisi olcak diye saglikli gelsin diye surekli dusunuyorz rabbim elimize kavsttsun sagkikla hepimizeTabi canim üçüz olunca mutlaka zorlanirsin rabbim güç kuvvet sağlıklı hamilelik versin inşallah ben de aşılama yaptırmıştım 5 yumurtam vardı ondan öyle düşündüm ama sağlıklı olsun da tek ya da ikiz fark etmez.
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın..Kaçıncı haftandasın? Birde tüp bebek yöntemiylemi oldu, çok merak ettim:) Allah hepsine sağlıklı ömür versin inşallah..Nasip canm hc belli olmaz.doktr 6 hafyalik gttigimde kanama keseyi gordu ama kanama bolgeside var sanki emin degilm bndan dedi 3 tane ayri kese gbi sey vardi 1 hafta snra gittiğimde hepsi ayni kesede bebislerim vardi cok sukur.ama smdiden zorlqniyorum sanki norml gebelige gore 4 5 aylik hamileymisim gbi hamilelik birz zor gecicem gbi hayrlisi ins
Allahım sana da güzel haberler duyursun insaAllah canim benim normalde tansiyonum hep normal çıkıyor ama kontrolde hep Yüksek çıkıyor sizlerde nasilmasallah gozunuz aydin bizim de kontrolumuz yarin zaman gecmek bilmiyor
Sagol canm.yok normal yolla oldu Allahin mucizesi.8.haftadayim.aminn inss rabbim hepsine omur versin saglikla.isteyen herkesede nasip etsin insMaşallah canım Allah nazarlardan saklasın..Kaçıncı haftandasın? Birde tüp bebek yöntemiylemi oldu, çok merak ettim:) Allah hepsine sağlıklı ömür versin inşallah..
Ben yarım kilo almışım hamileliğin basından beri hiç de bisey yemiyorum dr yine de kiloya dikkat dedi kilo almak yok dedi normalde de çok da olmasa biraz kilom varBEN 2 KİLO ALMIŞIMMM
Heyecanını hissedebiliyorum canim Rabb'im güzel haberler duyursunMaşlh Canm allh korsunsağlıkl kucağımza alırız inşşh benimde yarın randevum 7 haftalık olacm kısmetse kalp atışını duyarım inşlh dua et bizlere Canm
Allahım sana da güzel haberler duyursun insaAllah canim benim normalde tansiyonum hep normal çıkıyor ama kontrolde hep Yüksek çıkıyor sizlerde nasil
kızlar benim 6+4 ama midem çok bulanıyor zencefil kaynatıp içtim banamısın demiyor tek çaresi çıkarmak bıktım mide bulanmasından bir çare bulan varmı buna iş yerinde çok zor oluyor.
Gerçekten insanın inanası gelmiyor, Allahım okadar büyükki mucizeleri hiç bitmiyor..İnşallah sonuna kadar herşey gönlüne göre olur..Allah evlat bekleyen herkese bu duyguları nasip etsin inşallah:)Sagol canm.yok normal yolla oldu Allahin mucizesi.8.haftadayim.aminn inss rabbim hepsine omur versin saglikla.isteyen herkesede nasip etsin ins
Canım yanında limon dilimleri götür rahatlatiyor birazkızlar benim 6+4 ama midem çok bulanıyor zencefil kaynatıp içtim banamısın demiyor tek çaresi çıkarmak bıktım mide bulanmasından bir çare bulan varmı buna iş yerinde çok zor oluyor.
Erkek ise çabuk belli oluyor diyorlar ama bi tahmin verir benceMerhaba ,
Bende aralık annesi olacağım inşallah :)
Şuanda 9+4 olarak devam ediyoruz . Haziran başında kontrole gideceğiz. 12 haftalıkken.
Acaba cinsiyeti belli olur mu ?
Amin canim aminn insss hepimize hayirli dogumlar nasip etsin rabbimGerçekten insanın inanası gelmiyor, Allahım okadar büyükki mucizeleri hiç bitmiyor..İnşallah sonuna kadar herşey gönlüne göre olur..Allah evlat bekleyen herkese bu duyguları nasip etsin inşallah:)
Aç kalmamaya çalış canim. Benim icim ezilince hemen midem bulaniyor. Tok olursam bulanti olmuyor. Aynı zamanda Premesis Plusa devam ediyorum. 7. Haftayı da gecince daha rahatladım.kızlar benim 6+4 ama midem çok bulanıyor zencefil kaynatıp içtim banamısın demiyor tek çaresi çıkarmak bıktım mide bulanmasından bir çare bulan varmı buna iş yerinde çok zor oluyor.
Canim zencefil ise yaramadi mi cidden? Cok fazla icmiceksin miden bulandigi zaman 3 4 yudum al kesmesi lazim iyi kötü.kızlar benim 6+4 ama midem çok bulanıyor zencefil kaynatıp içtim banamısın demiyor tek çaresi çıkarmak bıktım mide bulanmasından bir çare bulan varmı buna iş yerinde çok zor oluyor.
Kimisi rahat rahat 4ay olunca gecer diyor.Aç kalmamaya çalış canim. Benim icim ezilince hemen midem bulaniyor. Tok olursam bulanti olmuyor. Aynı zamanda Premesis Plusa devam ediyorum. 7. Haftayı da gecince daha rahatladım.