2017 Aralık Anneleri

Maşallah canım Hep böyle devam etsin inşallah

Ikili testi yaptiracaklar nerede yaptiriyosunuz? Nisa 275tl istedi. Baska yerede sormadım.

Ben bezmialemde yaptıracağım canım 60 tl fiyatı

Hoşgeldiniz güzel anneler

Kızlar ya bir çoğumuzda var da benim de kaşıklarımda ağrı var adet sancısı gibi

İkinci bebeğim olacak ama gene de bir acemilil var

Haftana göre 2. adet dönemindesin sanırım ondan dolayıdır ağrın birde bebek büyüyo tabi..

arkadaşlar bana yardım ediiiiin
6+5 günlükken kalp atışını duyan var mı? devletten randevu aldım o tarihte 6+5 oluyorum.
Ben 6+3 de karından denemeden direk vajinal ultrasonla duyduk kalp atışını. İnşallah sende duyarsın o zaman

Maşallah canım İnşallah hep böyle güzel haberler alırsın dr dan darısı başımıza inşallah kontorllere

Yogunluk var mi orda? Randevu mu aliniyo onceden ikili icin?

masallah gozunuz aydin bizim de kontrolumuz yarin zaman gecmek bilmiyor

Ağır anamoliler vardı. Yaşamla bağdaşmayan şeyler bir sürü şeydi.. Böbrek oluşmamış, kalp delik, omurilik açık, yarık dudak damak vb..
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu bebeği.
Peki teste kadar hiç şüphelenilen bir şey olmamış mıydı? Haftasına göre geriden gelme ya da geç döllenme gibi özel bir durum falan var mıydı?

Kizlar bir sonraki kontrole 11-14.hafta gitmemiz lazim degil mi? Ben 6+1de gittim en son gitmeme gerek var midir yine? Is geregi kucuk ilcede yasiyoruz 75km gidicem o yuzden soruyorum. Bu kismi hepten unutmusum ben

Kizlar bir sonraki kontrole 11-14.hafta gitmemiz lazim degil mi? Ben 6+1de gittim en son gitmeme gerek var midir yine? Is geregi kucuk ilcede yasiyoruz 75km gidicem o yuzden soruyorum. Bu kismi hepten unutmusum ben
Dr gerek gormedikce ayda 1 kere gidebilirsin.

vajinal istemiyorum inşallah karından duyulur

Çok şükür bugün kalbinin atmasını da gördüm. Çok mutluyum. Rabbim kucağımıza almayıda hepimize nasip etsin ve tüm isteyenlere hayırlı evlat versin.

maşallah çok güzel bir haber :) tam olarak kaç hafta kaç günlük canım? ben 6+5 te muayene olucam duyabilir miyim sence?

İlk gitigimde 6+2 kese ve bebisi gördük
İkincisinde 8+1 bebisi, kalp atışınına bakildi ve kan tahlili istendi (tam kan sayımı ve bı kaç önem taşıyan testler) ona gorede doktorum yönlendirdi.
27sindede 12 haftaliken iki test için gitcez.

Bebeğini görmesen bile kan tahlilini yaptır bence cnm

Benimde kalbim çok hızlı çarpıyor bu aralar canım, midem iyi çok şükür ama ben oğlumde beşinci aydan sonra mide koruyucu içmeye başlamıştım yanmalardan dolayı kilo kaybedince.
kalp sadece duşta oluyor ama olmaz ınsallah bı daha

cok sısıyorum valla bende akşamları özellıkle
bu sabah bende kustum ama dunku yag dokundugu ıcın ıyı oldu bnce rahatkadım

kanım sınırda bnmde ama dun ılk kez o kadar kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…