Maasallah canim Allah kolaylik versin.Kizlar ben de aralik annesiydim ama gecn cumartesi ogrendik ki bnm bebekler üçüz.o yuzden muhtemelen dogumum araliga kalmicak rabbm herkesin gönlüne gore versin saglikli sihhtli dgmlar nasip etsin hepimize
Aynen canım. Yemeyince de kilo veriyorum. Doktor vitamin takviyesi vermek zorunda kaldı. Şikayet etmemizin sebebi bebeklerin sağlıklı beslenmesinden endişelenmemizden sonuçta.Kimisi rahat rahat 4ay olunca gecer diyor.
Ne kolay diyorsunuz dedim gelin de bana sorun 4 aya kadar kürdan gibi olurum heralde
Benim ki 12.hafta vitamin vericem dedi. Tabi ki zorlaniyoruz ama Allah bebeklerimizin sagligini korusun. Saglikli olarak da dogsunlar insallah.Aynen canım. Yemeyince de kilo veriyorum. Doktor vitamin takviyesi vermek zorunda kaldı. Şikayet etmemizin sebebi bebeklerin sağlıklı beslenmesinden endişelenmemizden sonuçta.
Selam kızlar. Bende bugün 7+3girdim. Kalp atışını gördük çok şükür. Benim bir haftadır bulantim var çok istahsizim sürekli uzanmak istiyorum. Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz
Benimki tüp bebek oldu. Ilaclarim Clexane igne. Crione jel ve folik asit
Ben pisirerek pastirma ve acisiz sucuk yiyorum ama ton baligi cok islenmis geliyor niyeyse onu yemedim. Onun yerine alabalik falan yenilebilir ya da bimde dondurulmus norvec uskumrusu ve hamsi var su urunleri muhendisi bi tanidik da tavsiye etti.Merhaba
bugün sanki öğleden sonra daha iyi oldum gibi.
Sevdiğim bir şeyi yiyebildim çok şükür.
Şimdi kızlar ben çok giremiyorum daha önce yazıldı ise görmedim ama bir takım sorularım var. Bilenlerden yardım diliyorum.
1) Hamileyken sucuk pastırma ve ton balığı yiyebilir miyim? (inşallah kimsenin canını çektirmemişimdir)ü
2) Hamileyken makyaj yapmaya oje aseton kokusuna bir fikriniz var mı?
Evet erkek ise cok cabuk gorunuyor tecrubeyle sabit. 10haftalikti sanirim oglumu gormustukErkek ise çabuk belli oluyor diyorlar ama bi tahmin verir bence
Doktorum işlenmiş gıdalari yemememi önerdi turşu bile ki ben buna uyamadim malesef ama ton balığı sağlıklı gibi sanki.saç boyatma ve ojeyi de onermiyolar ama Ruj dışında diğer malzemelerin bi zararı olacağını düşünmüyorum.Ruj da yemekle falan mideye inebilir diye.Merhaba
bugün sanki öğleden sonra daha iyi oldum gibi.
Sevdiğim bir şeyi yiyebildim çok şükür.
Şimdi kızlar ben çok giremiyorum daha önce yazıldı ise görmedim ama bir takım sorularım var. Bilenlerden yardım diliyorum.
1) Hamileyken sucuk pastırma ve ton balığı yiyebilir miyim? (inşallah kimsenin canını çektirmemişimdir)ü
2) Hamileyken makyaj yapmaya oje aseton kokusuna bir fikriniz var mı?
İlk iki kontrolde 15 cıktı bugün 14 dr heyecandan bile yükselse 13 olması gerek dedi hamilelik belirtilerinden biri de düşük tansiyonmuş evde hep 10 veya 11 cıkıyorKaç çıkıyo canm. Sağlık ocağında ilk gebelik kaydında ölçtüler 13 6 gibi bişey çıktı ama üstümdeki çok sıkıydı baya debelenmiştim kolumu çıkartmak için. Panik yaptın ondan böyle çıkmıştır dedi
İlk iki kontrolde 15 cıktı bugün 14 dr heyecandan bile yükselse 13 olması gerek dedi hamilelik belirtilerinden biri de düşük tansiyonmuş evde hep 10 veya 11 cıkıyor
Amin canım amin bende yarın görmeye gideceğim kalp atışını duyacağım nasipse. İkinci gebeliğim diğeri düşükle sonuçlandı aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Mesela hala çok şiddetli bulantım olmadı. Hani bir sorun mu var büyümüyor mu diye düşünüyorum . Allah korusun bebişlerimiziArkadaşlar bugün bebişimi gördüm ultrasonda..Sanki olduğu yerde ayağa kalkmaya çalışır gibi kıpır kıpırdı:)) Allahım sonuna kadar sağlıkla devamını getirsin ve bu muhteşem olayı herkese nasip etsin..İnsan inanamıyor gerçekten, fasulye kadar bebeğin bu şekilde hareketleri olmasına..Allahım nazarlardan korusun tüm mucizelerimizi..
Clexane bende kullanıyorum canım 0,6 lık birde yanında corsprin alıyorum sulandırıcı olarak folik asit d vitamini var birde benimSelam kızlar. Bende bugün 7+3girdim. Kalp atışını gördük çok şükür. Benim bir haftadır bulantim var çok istahsizim sürekli uzanmak istiyorum. Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz
Benimki tüp bebek oldu. Ilaclarim Clexane igne. Crione jel ve folik asit
Benim 1 tane bebeğimin kalbi durdu, 1 tanede kimyasal gebelik yaşadım canım..Geç evlendim şu an 39 yaşındayım ve bende sürekli aynı endişeleri yaşıyorum..Yine bir sorun olurmu korkusunu içimden bir türlü atamıyorum maalesef..Bendede bulantı sıfır canım..%10 luk gibi düşük bir kesimdede olsa bulantı olmayabiliyormuş..O yüzden bu konuyu içine dert etmemeye çalış..Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..Amin canım amin bende yarın görmeye gideceğim kalp atışını duyacağım nasipse. İkinci gebeliğim diğeri düşükle sonuçlandı aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Mesela hala çok şiddetli bulantım olmadı. Hani bir sorun mu var büyümüyor mu diye düşünüyorum . Allah korusun bebişlerimizi
Ya çok tatlı inşallah diğer bebisin kalbini de duyarsin Rabbim en güzelini versin inşallahHerkese tekrar merhaba...
Birilerine anlatmazsam çatlayacağım sanırım...
Geçen hafta kalp atışı için kontorole gittiğimizde süpriz olarak ikinci bir kesemiz daha var dedi doktor...
Birinde kalp atışı aldı diğerinde göremedi... iki hafta sonra tekrar çağırdı...
Beklemek ne kadar zormuş...
Kaybolan ikiz sendromuda yaşanabilirmiş...
Eşimle biraz şok yaşadık ama tuhaf bir sevinçte var...
Rabbim hayırlısını versin inşallah
İnşallah canımYa çok tatlı inşallah diğer bebisin kalbini de duyarsin Rabbim en güzelini versin inşallah
Amin aminBenim 1 tane bebeğimin kalbi durdu, 1 tanede kimyasal gebelik yaşadım canım..Geç evlendim şu an 39 yaşındayım ve bende sürekli aynı endişeleri yaşıyorum..Yine bir sorun olurmu korkusunu içimden bir türlü atamıyorum maalesef..Bendede bulantı sıfır canım..%10 luk gibi düşük bir kesimdede olsa bulantı olmayabiliyormuş..O yüzden bu konuyu içine dert etmemeye çalış..Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..