Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevabın için çook teşekkür ederim :)
alttan mı duyarım karından duyar mıyım acaba?
Kontrolden çıktım MasaAllah subhanAllah bebeğim büyümüş 3,74 cm olmuş herşeyi cok güzel sesi 10 gün sonra ense kalınlığı icin çağırdı Birde gününden 3 gün önde MasaAllah subhanAllah
Maşallah canım Hep böyle devam etsin inşallah
Geç döllenme olmadıysa karından duyarsın cnm :)
Ben karından baktırmıştım.
geç dölllenme yok canım
çok sağ ol yaaa
Ikili testi yaptiracaklar nerede yaptiriyosunuz? Nisa 275tl istedi. Baska yerede sormadım.
Hoşgeldiniz güzel anneler
Kızlar ya bir çoğumuzda var da benim de kaşıklarımda ağrı var adet sancısı gibi
İkinci bebeğim olacak ama gene de bir acemilil var
Ben 6+3 de karından denemeden direk vajinal ultrasonla duyduk kalp atışını. İnşallah sende duyarsın o zamanarkadaşlar bana yardım ediiiiin
6+5 günlükken kalp atışını duyan var mı? devletten randevu aldım o tarihte 6+5 oluyorum.
Maşallah canım İnşallah hep böyle güzel haberler alırsın dr dan darısı başımıza inşallah kontorllereKontrolden çıktım MasaAllah subhanAllah bebeğim büyümüş 3,74 cm olmuş herşeyi cok güzel sesi 10 gün sonra ense kalınlığı icin çağırdı Birde gününden 3 gün önde MasaAllah subhanAllah
Ben bezmialemde yaptıracağım canım 60 tl fiyatı
Yogunluk varmi orda? Randevu mu aldiniz?
Haftana göre 2. adet dönemindesin sanırım ondan dolayıdır ağrın birde bebek büyüyo tabi..
Ben 6+3 de karından denemeden direk vajinal ultrasonla duyduk kalp atışını. İnşallah sende duyarsın o zaman
Maşallah canım İnşallah hep böyle güzel haberler alırsın dr dan darısı başımıza inşallah kontorllere
masallah gozunuz aydin bizim de kontrolumuz yarin zaman gecmek bilmiyorKontrolden çıktım MasaAllah subhanAllah bebeğim büyümüş 3,74 cm olmuş herşeyi cok güzel sesi 10 gün sonra ense kalınlığı icin çağırdı Birde gününden 3 gün önde MasaAllah subhanAllah
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu bebeği.Ağır anamoliler vardı. Yaşamla bağdaşmayan şeyler bir sürü şeydi.. Böbrek oluşmamış, kalp delik, omurilik açık, yarık dudak damak vb..
Masallah bebegine. Saglikla kucagina alirsin insallahKontrolden çıktım MasaAllah subhanAllah bebeğim büyümüş 3,74 cm olmuş herşeyi cok güzel sesi 10 gün sonra ense kalınlığı icin çağırdı Birde gününden 3 gün önde MasaAllah subhanAllah
Dr gerek gormedikce ayda 1 kere gidebilirsin.Kizlar bir sonraki kontrole 11-14.hafta gitmemiz lazim degil mi? Ben 6+1de gittim en son gitmeme gerek var midir yine? Is geregi kucuk ilcede yasiyoruz 75km gidicem o yuzden soruyorum. Bu kismi hepten unutmusum ben
Ben bezmialemde yaptıracağım canım 60 tl fiyatı
Haftana göre 2. adet dönemindesin sanırım ondan dolayıdır ağrın birde bebek büyüyo tabi..
Ben 6+3 de karından denemeden direk vajinal ultrasonla duyduk kalp atışını. İnşallah sende duyarsın o zaman
Maşallah canım İnşallah hep böyle güzel haberler alırsın dr dan darısı başımıza inşallah kontorllere
Çok şükür bugün kalbinin atmasını da gördüm. Çok mutluyum. Rabbim kucağımıza almayıda hepimize nasip etsin ve tüm isteyenlere hayırlı evlat versin.
Kizlar bir sonraki kontrole 11-14.hafta gitmemiz lazim degil mi? Ben 6+1de gittim en son gitmeme gerek var midir yine? Is geregi kucuk ilcede yasiyoruz 75km gidicem o yuzden soruyorum. Bu kismi hepten unutmusum ben
kalp sadece duşta oluyor ama olmaz ınsallah bı dahaBenimde kalbim çok hızlı çarpıyor bu aralar canım, midem iyi çok şükür ama ben oğlumde beşinci aydan sonra mide koruyucu içmeye başlamıştım yanmalardan dolayı kilo kaybedince.
cok sısıyorum valla bende akşamları özellıkleAksamları bende sısıyorum , sogan sarımsak ınanılmaz rahatsız edıyor benı yesıl soganda dahıL. Dısardan pek bısey yıyemıyorum ısede evden getırıyorum veyahut tost yıyorum. Bu sabah servısten ındık ben ve bır baskası daha hamıle o 24 haftalık tuvalete zor attık kendımızı . Ikı tuvalete kapadık kendımızı akasm yedıgımız sey dokunuyorsa sabah ıstıfra edıyorum.
Bırde bende cok bas donmesı oluyor o sebeble bende sık sık oluyor oturma hıssı
kanım sınırda bnmde ama dun ılk kez o kadar kötü oldumGunaydin canim. Aynen bende de öyle oluyor. Sanki tansiyonum düşüyor gibi. Banyo yapmak bile lüks artik bana. Oturarak zorla yapiyorum resmen. Bunun kansizlikla da alakasi var ama ben kansizim ve tuvalete gitmek bile bazen zor geliyor. Sanki 9 aylik hamileyim.