2017 Aralık Anneleri

Bilmiyorumki demiştim ya geç yumurtladım diye ondan.aslında 7 haftalık görünüyorum ama tam 6 haftalığım. Yani adet günümün üzerinden tam 2 hafta oldu

Allah'ın izini ile duyarsın cnm yarın kaçta randevun.

Kızlar 3 gündür sabahları bulantım ve kusma var
Bu haftaya Kdr 4-5 kez kusma olmuştu her gün olmaya basladı artık ya
Gün içinde iyiyim şükür sadece sabahları oluyo

Kızlar 3 gündür sabahları bulantım ve kusma var
Bu haftaya Kdr 4-5 kez kusma olmuştu her gün olmaya basladı artık ya
Gün içinde iyiyim şükür sadece sabahları oluyo

Baş ucunda çubuk kraker tuzlu birşeyler bulandır yataktan kalkmadan ye canım

Ilk gebeligimde ki gibi gene bulantim yok oglum olca
Bende asiri yorgunum cnm 2 yasinda birde oglu var surekli yatip uyumak istiyorum.istahsizlik bende de var ins. Duzeliriz

Hep oyleyiz canim 1 kilo verdim ben. Kusma falan yok ama istahsizlik halsizlik surekli uyku istegi var hepsi normal. Karnim gurulduyo acliktan canim bursuru sey istiyo ama yutamiyorum. Ustune bi de oglum var 2.5yasinda. Pek uzmuyo kuzum beni ama en zoru ona yemek hazirlama yedirme kismi. Bikac haftaya buyuk oranda azalacak merak etme ben ilk 3 ay zorlanmistim sonra 25kilo almistim ilk hamileligimde

İnşallabh kısa zamanda geçer canım,psikolojik çöküntüdeyim çünkü.

Ilk gebeligimde ki gibi gene bulantim yok oglum olca

Bende asiri yorgunum cnm 2 yasinda birde oglu var surekli yatip uyumak istiyorum.istahsizlik bende de var ins. Duzeliriz
sana da geçmiş olsun canım,eşim bir de zorla yemek yedirmeye çalışıyor,kendimi bir türlü anlatamıyorum

Ben suanda tamda bulanmayla tıksınme kusma arasındayım su ıcıcem ıcme dusuncesı bıle benı benden alıyor Cevız yemem lazım yıyemıyorum suanda dusunerek tam 1.5 saat gecırdım

bende de kırılmış 2 adet ceviz var cesaret edemiyorum ağzıma atmaya, ama yemek lazım.

Ben şimdi cevizlerimi yedim arkadaşlar. Bugün bulantım biraz daha iyi gibi ya da daha saat erken olduğu için herhalde. Ama dün hiç ceviz yiyemedim malesef dün çok kötüydüm. Bu arada sizde akıntı var mı kızlar. Bende çok uzun süredir sarimtrak akıntı var. İnternetten baktım hamilelikte normal yazıyor ama Dr a sormadığım için tedirgin oldum yine de. Sizde de oluyor mu hafif sarı akıntı

İlkinde vardı canım ama bu hamileliğimde yok.

Kızlar bir tek kilo alan ben miyim 1,5 kilo aldım şimdiden fazladan bir şeylerde yemiyorum doktorun dediği gibi az az sık sık yemeye çalışıyorum. Nasıl dikkat etmem lazın bilen var mı

Kızlar bende sabahları cok yorgunluk oluyo
Kollarım tutmuyor resmen
Sırtım ağrıyor
Sürekli uzanmak istiyorum
Ama işe gitmem gerek nolcak böyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…