2017 Aralık Anneleri

Kasık ağrım sadece öksürürken ve hapşururken kramp gibi oluyor ama normal de olmuyor. Valla bende göbeğimi tutarak oksuruyorum

Kızlaaar benim gibi daha keseyi görmemiş olan varmıı. Hiç ultrasona girmedim. Yarın gidicem bakalım çok heyecanlıyıım

Çok şükür cnm rabbim birdaha ne sana ne hamişlere yaşatmasın. Sakn olmaya çalış

Amin canım. Aslında sakinim ama bir mutsuzluk var bence hem havadan hemde alışamamaktan. Değişik bir ruh halindeyim. Kalp atışını duymayı bekliyorum sanırım.

Amin canım. Aslında sakinim ama bir mutsuzluk var bence hem havadan hemde alışamamaktan. Değişik bir ruh halindeyim. Kalp atışını duymayı bekliyorum sanırım.

Olabilir canım bende dünden beri ağlıyorum ara sıra duygusal mod takılıyorum. Havalar yapabilir insanı karamsarlaştırıyor

Kızlar merhaba ,

Aslında 7 haftalık hamileyim ama doktor 1 hafta geriden geldiğimizi söyledi.kalp atışlarını geçen hafta duyamamıştık,bu haftada duyamadık,haftaya normal şartlarda artık gümbür gümbür duymamız gerek dedi,paniğe gerek yok,beklememiz lazım dedi.
Bu arada bulantı değilde tiksinme ve iştahsızlık hat safhada ben de.Yalnızca kokusuz şeyler yiyebiliyorum,aç kalıyorum herşeyi yiyemiyorum,açlıktan ağladım artık geçen hafta.Zayıfladım iyice güçsüz düştüm..
Her daim yorgunum ve halim yok,hep yatmak istiyorum.
Psikolojim alt üst,mutsuzum.
Doktorla konuştum,zamanla geçeceğini söyledi.
Bakalım bir an önce normale dönmek istiyorum,aranızda benim gibi olan var mı ?

Bu donemlerde cogu kisi bu sekilde canım. Sevdigin istedigin seyleri yiceksin. Yakinlarindan yardim al. Disardan ye olmazsa. Zorlamalisin kendini bebegin icin. Allah yardimcimiz olsun.

Ben suanda tamda bulanmayla tıksınme kusma arasındayım su ıcıcem ıcme dusuncesı bıle benı benden alıyor Cevız yemem lazım yıyemıyorum suanda dusunerek tam 1.5 saat gecırdım

5+5 de ekranda görmüştük cnm daha yeni oluşmaya başlamıştı :) sen suan ne kadarlıksın

Bilmiyorumki demiştim ya geç yumurtladım diye ondan.aslında 7 haftalık görünüyorum ama tam 6 haftalığım. Yani adet günümün üzerinden tam 2 hafta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…