- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 31
sağol canım kist ameliyatı oldum karnimda patlamıştı rahmi kan doldurmuştu üstelik 6 haftalık hamileykenGeçmiş olsun cnm ne ameliyatı oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım kist ameliyatı oldum karnimda patlamıştı rahmi kan doldurmuştu üstelik 6 haftalık hamileykenGeçmiş olsun cnm ne ameliyatı oldun
Çok geçmiş olsun canım çikolata kisti miydi patlayan.sağol canım kist ameliyatı oldum karnimda patlamıştı rahmi kan doldurmuştu üstelik 6 haftalık hamileyken
sağol canım kist ameliyatı oldum karnimda patlamıştı rahmi kan doldurmuştu üstelik 6 haftalık hamileyken
Burada sanırım herkesin günaydını alınmıyor
Çok geçmiş olsun cnm boyutları ne kadardı bendede var suan hamilelikten oluşmuş
Kasık ağrım sadece öksürürken ve hapşururken kramp gibi oluyor ama normal de olmuyor. Valla bende göbeğimi tutarak oksuruyorum
Sende ki miyom değil miydi canım? bende de varmış miyom
Çok şükür canım geçti ama feci bir mutsuzluk var üzerimde toparlanamıyorum.
Çok şükür cnm rabbim birdaha ne sana ne hamişlere yaşatmasın. Sakn olmaya çalış
Amin canım. Aslında sakinim ama bir mutsuzluk var bence hem havadan hemde alışamamaktan. Değişik bir ruh halindeyim. Kalp atışını duymayı bekliyorum sanırım.
Kızlaaar benim gibi daha keseyi görmemiş olan varmıı. Hiç ultrasona girmedim. Yarın gidicem bakalım çok heyecanlıyıım
Bu donemlerde cogu kisi bu sekilde canım. Sevdigin istedigin seyleri yiceksin. Yakinlarindan yardim al. Disardan ye olmazsa. Zorlamalisin kendini bebegin icin. Allah yardimcimiz olsun.Kızlar merhaba ,
Aslında 7 haftalık hamileyim ama doktor 1 hafta geriden geldiğimizi söyledi.kalp atışlarını geçen hafta duyamamıştık,bu haftada duyamadık,haftaya normal şartlarda artık gümbür gümbür duymamız gerek dedi,paniğe gerek yok,beklememiz lazım dedi.
Bu arada bulantı değilde tiksinme ve iştahsızlık hat safhada ben de.Yalnızca kokusuz şeyler yiyebiliyorum,aç kalıyorum herşeyi yiyemiyorum,açlıktan ağladım artık geçen hafta.Zayıfladım iyice güçsüz düştüm..
Her daim yorgunum ve halim yok,hep yatmak istiyorum.
Psikolojim alt üst,mutsuzum.
Doktorla konuştum,zamanla geçeceğini söyledi.
Bakalım bir an önce normale dönmek istiyorum,aranızda benim gibi olan var mı ?
Daha erkenmi kalp atışları sen duymuştun dmi canmAy inşallah kese yerine kalp atışlarını duyar gelirsin arkadaşım
Bende de öyle oluyo öğürme var belki kusabilsek rahatlardık sankiDün bütün gün bulandı öğürme var kusma yok çok uyuyorum çok
Daha erkenmi kalp atışları sen duymuştun dmi canm
5+5 de ekranda görmüştük cnm daha yeni oluşmaya başlamıştı :) sen suan ne kadarlıksın