- 9 Eylül 2014
- 994
- 1.606
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım neden tutmayı istiyorsun ki doktorlar tavsiye etmiyo din alimleri de öyletrkn0709 inşallah cnm, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin
2 kilo vermişim ama hiç üzülmüyorum tabi sonradan geri gelecekler diye:)))
Kızlar bu arada oruç tutmayı düşünenler varmı? Ben deneyip rahatsız etmezse tutcam insAllah
Ben tutmayi dusunuyorum kismetse orucluyken kilo bile aliyorum zayif dusmem sanirim. Zaten ilk 3 ay oyle ya da boyle aclikla mide bulantisiyla geciyor. Dengeli beslendikten sonra sorun olmayacagini dusunuyorum. Zorlanirsam da tutmam tabikitrkn0709 inşallah cnm, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin
Kızlar bu arada oruç tutmayı düşünenler varmı? Ben deneyip rahatsız etmezse tutcam insAllah
Canim inanir misin arkadasla cok inatlastik ben gece bile kalkip yemek yedim hic oruc tutmadim. Arkadas hepsini tuttu 7aylik falan hamileydik. Onun cocuk dogdu 4.200 benimki dogdu 3.400 kilolarim da yanima kar kaldi. Bu cocugun genetigiyle ilgili bisey sanirim o zamandan belli metabolizmasi hizli mi yavas mi. Yaz sicaginda olsa cok zor olur tabiki haklisin ama su an ben orucludan beterim zatenCanım neden tutmayı istiyorsun ki doktorlar tavsiye etmiyo din alimleri de öyle
Yanı bebeğe yazık değil mi
Bol su tüketmek lzm yemeği gectim ama
Kişisel tercih ama bnce Bebek daha önemli sonra tutarsın
Canım neden tutmayı istiyorsun ki doktorlar tavsiye etmiyo din alimleri de öyle
Yanı bebeğe yazık değil mi
Bol su tüketmek lzm yemeği gectim ama
Kişisel tercih ama bnce Bebek daha önemli sonra tutarsın
Ben tutmayi dusunuyorum kismetse orucluyken kilo bile aliyorum zayif dusmem sanirim. Zaten ilk 3 ay oyle ya da boyle aclikla mide bulantisiyla geciyor. Dengeli beslendikten sonra sorun olmayacagini dusunuyorum. Zorlanirsam da tutmam tabiki
hangi marka modeli ne ve nerden aldınız :) biz de deneyelim :)Kızlar bugün fetal doppler aletim geldi eşim benden daha heyecanlıydı bebegimin kalp atışını duyduk cok şükür biraz zor bulduk ama bulduk yerini
Internetten aldik canim pocket fetal doppler yaziyor üstünde 129 liraya aldik cok zor bulduk ama bebegin yerini ustunde kalbin kac attigini gösteriyor. Kendi kalp sesiyle karistirmamak lazim kendi kalbimin atisi yanki yapiyor ama atış 70 cikiyor bazende gobek bagi akisi da kalp atışı gibi cikiyor ama bebisin kalbine denk geldigimizde 148 lerde gösteriyor kalp atisini ve MasaAllah subhanallah gümbür gümbür atiyor tavsiye ederimhangi marka modeli ne ve nerden aldınız :) biz de deneyelim :)
kesınlıkle oruc tutsam öğlene cıkamam dıye dusunuyorumBen oruc tutsam heralde ölürüm kizlar. Mümkün degil. Zaten ac kaldıkça midem daha fazla bulanıyor. Tutabilmeyi isterim ama sanmıyorum
Ben gecen gun yorumunuzu okudugmda cezalıydım yazamadım,benımde oglumda bende cok pıpırıklıydım ayda bır kontroller bana olum gelıyordu bu cıhazdan almak ıstedım ve o donem cok unlu bır hastanede rısklı gebelık uzmanı olan sonra vefat eden doktorum asla ızın vermedı cok zararlı onu alacagına baska bır doktor bul yakınlarında 15 gunde bır kısa bır usg ıle bebege baksın demıstı SOylemeden gecemıcem doktoruna sor mutlaka bu aletıInternetten aldik canim pocket fetal doppler yaziyor üstünde 129 liraya aldik cok zor bulduk ama bebegin yerini ustunde kalbin kac attigini gösteriyor. Kendi kalp sesiyle karistirmamak lazim kendi kalbimin atisi yanki yapiyor ama atış 70 cikiyor bazende gobek bagi akisi da kalp atışı gibi cikiyor ama bebisin kalbine denk geldigimizde 148 lerde gösteriyor kalp atisini ve MasaAllah subhanallah gümbür gümbür atiyor tavsiye ederim
sağol canım bilmiyorum bende tahlile yollandı gelince herşey belli olcak ama çikolata kisti değil demişti doktorumÇok geçmiş olsun canım çikolata kisti miydi patlayan.
Benim de bulantım bir gün var bir gün yok. Olsa bi dert olmasa bi dert
sağol canım bilmiyorum da yumurta kadar falanmış galiba tahlile gönderildi ınşallah kötü birşey değildir sendeki ne kadarÇok geçmiş olsun cnm boyutları ne kadardı bendede var suan hamilelikten oluşmuş
Olabilir canım ben de kahvaltımı bugün daha erken yaptım haftasonu yatakta miskinlik yapıyorum hemen kalkıp kahvaltı etmiyorum ama bugün 8 buçukta kahvaltı ettim belki ondan midem daha iyidir bugün. Allah miniklerimizi korusun onları bize bağışlasınAynn öle cnm bi kaç gündr mide yanmam vardı bugn daha ii ,, sabahları çok aç olunca bulantım oluyor bugn normldi yalnız direk yemek yedim belki ondandır.. hayrlısı Olsn cnm Allah'a emnt bebişlerimiz. Vesvese yapıyrz durduk yere herşy yolundadr inşşh
trkn0709 inşallah cnm, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin
sağol canım bilmiyorum da yumurta kadar falanmış galiba tahlile gönderildi ınşallah kötü birşey değildir sendeki ne kadar
Olabilir canım ben de kahvaltımı bugün daha erken yaptım haftasonu yatakta miskinlik yapıyorum hemen kalkıp kahvaltı etmiyorum ama bugün 8 buçukta kahvaltı ettim belki ondan midem daha iyidir bugün. Allah miniklerimizi korusun onları bize bağışlasın