2017 Aralık Anneleri

trkn0709 trkn0709 inşallah cnm, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin :KK200:
:KK200:

2 kilo vermişim ama hiç üzülmüyorum tabi sonradan geri gelecekler diye:)))

Kızlar bu arada oruç tutmayı düşünenler varmı? Ben deneyip rahatsız etmezse tutcam insAllah

trkn0709 trkn0709 inşallah cnm, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin :KK200:

Kızlar bu arada oruç tutmayı düşünenler varmı? Ben deneyip rahatsız etmezse tutcam insAllah
Canım neden tutmayı istiyorsun ki doktorlar tavsiye etmiyo din alimleri de öyle
Yanı bebeğe yazık değil mi
Bol su tüketmek lzm yemeği gectim ama
Kişisel tercih ama bnce Bebek daha önemli sonra tutarsın

Ben tutmayi dusunuyorum kismetse orucluyken kilo bile aliyorum zayif dusmem sanirim. Zaten ilk 3 ay oyle ya da boyle aclikla mide bulantisiyla geciyor. Dengeli beslendikten sonra sorun olmayacagini dusunuyorum. Zorlanirsam da tutmam tabiki

Canim inanir misin arkadasla cok inatlastik ben gece bile kalkip yemek yedim hic oruc tutmadim. Arkadas hepsini tuttu 7aylik falan hamileydik. Onun cocuk dogdu 4.200 benimki dogdu 3.400 :KK70: kilolarim da yanima kar kaldi. Bu cocugun genetigiyle ilgili bisey sanirim o zamandan belli metabolizmasi hizli mi yavas mi. Yaz sicaginda olsa cok zor olur tabiki haklisin ama su an ben orucludan beterim zaten:KK42:

Deniyecem cnm eğer rahatsız olmuyorsam düşünüyorum. Evet bebeğim benim içinde önemli, tutmaya mecbur olmadığımı da biliyorum ama sonradan tutmak sanki bana daha zor geliyor, ki önceden borç oruçlarım var ve hala tutmuş değilim sonra sonra diye diye:)))
Bunyem güçlü, gebeligimde normal ilerliyor ve çalışmıyorum. Bı denicem hiç olmazsa denemedim demem ona göre karar veririm artik:)))

Ben tutmayi dusunuyorum kismetse orucluyken kilo bile aliyorum zayif dusmem sanirim. Zaten ilk 3 ay oyle ya da boyle aclikla mide bulantisiyla geciyor. Dengeli beslendikten sonra sorun olmayacagini dusunuyorum. Zorlanirsam da tutmam tabiki

Evet cnm ilk üç ekstra besin almana gerek kalmiyormus bebek annenin deposundan beslenebiliyormus

hangi marka modeli ne ve nerden aldınız :) biz de deneyelim :)
Internetten aldik canim pocket fetal doppler yaziyor üstünde 129 liraya aldik cok zor bulduk ama bebegin yerini ustunde kalbin kac attigini gösteriyor. Kendi kalp sesiyle karistirmamak lazim kendi kalbimin atisi yanki yapiyor ama atış 70 cikiyor bazende gobek bagi akisi da kalp atışı gibi cikiyor ama bebisin kalbine denk geldigimizde 148 lerde gösteriyor kalp atisini ve MasaAllah subhanallah gümbür gümbür atiyor tavsiye ederim

Internetten aldik canim pocket fetal doppler yaziyor üstünde 129 liraya aldik cok zor bulduk ama bebegin yerini ustunde kalbin kac attigini gösteriyor. Kendi kalp sesiyle karistirmamak lazim kendi kalbimin atisi yanki yapiyor ama atış 70 cikiyor bazende gobek bagi akisi da kalp atışı gibi cikiyor ama bebisin kalbine denk geldigimizde 148 lerde gösteriyor kalp atisini ve MasaAllah subhanallah gümbür gümbür atiyor tavsiye ederim
Ben gecen gun yorumunuzu okudugmda cezalıydım yazamadım,benımde oglumda bende cok pıpırıklıydım ayda bır kontroller bana olum gelıyordu bu cıhazdan almak ıstedım ve o donem cok unlu bır hastanede rısklı gebelık uzmanı olan sonra vefat eden doktorum asla ızın vermedı cok zararlı onu alacagına baska bır doktor bul yakınlarında 15 gunde bır kısa bır usg ıle bebege baksın demıstı SOylemeden gecemıcem doktoruna sor mutlaka bu aletı

Benim de bulantım bir gün var bir gün yok. Olsa bi dert olmasa bi dert

Aynn öle cnm bi kaç gündr mide yanmam vardı bugn daha ii ,, sabahları çok aç olunca bulantım oluyor bugn normldi yalnız direk yemek yedim belki ondandır.. hayrlısı Olsn cnm Allah'a emnt bebişlerimiz. Vesvese yapıyrz durduk yere herşy yolundadr inşşh :dua:

Aynn öle cnm bi kaç gündr mide yanmam vardı bugn daha ii ,, sabahları çok aç olunca bulantım oluyor bugn normldi yalnız direk yemek yedim belki ondandır.. hayrlısı Olsn cnm Allah'a emnt bebişlerimiz. Vesvese yapıyrz durduk yere herşy yolundadr inşşh :dua:
Olabilir canım ben de kahvaltımı bugün daha erken yaptım haftasonu yatakta miskinlik yapıyorum hemen kalkıp kahvaltı etmiyorum ama bugün 8 buçukta kahvaltı ettim belki ondan midem daha iyidir bugün. Allah miniklerimizi korusun onları bize bağışlasın

Canım Dr lar onun usg deki görüntüsünden bile hemen anlıyorlar patoloji yasal zorunluluk olduğu için gönderiliyor merak etme. İçini ferah tut neti kastettiğini anladım ben ama o kastettiğin şey yumurta büyüklüğüne gelene kadar çoktan varlığından haberdar ederdi ayrıca patlamaz kötü bişey olsa. Tipik kist seninki. Bende yıllardır iki yumurtaligimda da kist olduğu için artık incik cincik öğrendim herşeyi. Ben de senin gibi çok evham yaptım ya kötü bişeyse diye ama dediğim gibi Dr lar usg de bile anlıyorlar kötü bişey olduğunu düşünseler hemen soylerlerdi.

kesin ölürüm ben, bu riske giremem. susuzluğa iki saat dayanamıyorum şimdiden. hele sabah 9 a kadar bir şey yemezsem bayılacak gibi oluyorum. bir doğuralım sağlıkla, gelecek ramazanı değerlendiririz. muaf tutulduğumuz bir konuda sağlığı riske atmak benim göze alabileceğim bir şey değil.

Bugün biyerde güvenlik kapılarından geçmenin zararlı olduğunu ve hemen hemen tüm hamilelerin ve doğumdan sonra bebeklerinin kapıdan geçmemeye özen gösterdiklerini söylemişler...Hatta doktorlarıda kesinlikle geçme demişler..Ben daha önce güvenlik kapılarında zararlı birşey olmadığını okumuştum ama bugün bu yorumları okuyunca dikkatli olmaya karar verdim..İşimizi sağlama almaktan zarar gelmez sonuçta, sizinlede paylaşayım dedim hamiş arkadaşlarım:KK66:

Olabilir canım ben de kahvaltımı bugün daha erken yaptım haftasonu yatakta miskinlik yapıyorum hemen kalkıp kahvaltı etmiyorum ama bugün 8 buçukta kahvaltı ettim belki ondan midem daha iyidir bugün. Allah miniklerimizi korusun onları bize bağışlasın

Aynn cnm erkn kahvaltı yapınca iyi geldi.. çok şükür halimize inşlh sağlıkla devm eder. siz kalp atışını gördünüz mü

X