Gozun aydın canımMerhaba
Kalp atışını duydum ve ben geldim
Gozun aydın canım
Öğlen yemegını yıyıp , ıstıframıda yaptıgıma gore aklı selım bır sekılde grupta durabılırım
Yoksa kendı mıdem alaborayken bır baskasınınkınıde okuyunca * 2 = surunmelere baslıyorum
Benımde gobegım cıktı ve kılo aldım ve hamılelıge sanırım 60 kıloyla basladım kestıremıyorum ama 59 dan saymak istememdıgım kesın. Istahım acık bendekı durum baska yıyıp arada kusmak , veya aksam kadar bulantılardan surunmekbende hiç bulantı yok, biraz olsa keşke. deli gibi yiyesim var. 18 kilo almıştım oğlumda, bu sefer çok dikkat edeceğim diyorum ama şimdiden göbeğim çıktı.
Canim doktorlar bile kalp atışını 10 snlik dinlenmesine izin veriyorlar.fazlasi zararliymis.Internetten aldik canim pocket fetal doppler yaziyor üstünde 129 liraya aldik cok zor bulduk ama bebegin yerini ustunde kalbin kac attigini gösteriyor. Kendi kalp sesiyle karistirmamak lazim kendi kalbimin atisi yanki yapiyor ama atış 70 cikiyor bazende gobek bagi akisi da kalp atışı gibi cikiyor ama bebisin kalbine denk geldigimizde 148 lerde gösteriyor kalp atisini ve MasaAllah subhanallah gümbür gümbür atiyor tavsiye ederim
Kesınlıkle katılıyorum sık sık usg gırmek cocuklarda dusuk dogum kılosu veyahut dıkkat bozukluguna sebebıyet verdıgının arastırmaları yapıldıgını okumustum amerıkada butun gebelık boyunca 3-4 kere usg gırdıklerını dusununceCanim doktorlar bile kalp atışını 10 snlik dinlenmesine izin veriyorlar.fazlasi zararliymis.
Hele kendi kendinize bakmaniz bence cok daha sakıncalı. Ürünün uzerinde eminim risk yok diye yazar ama ben olsam kullanmazdim nacizane tavsiyem.
Evet ben de simdiye kadar 2 kez girdim usgye. Ama usgye bile fazladan girmek zararli iken bu aletlere asla guvenemzdim ben.Kesınlıkle katılıyorum sık sık usg gırmek cocuklarda dusuk dogum kılosu veyahut dıkkat bozukluguna sebebıyet verdıgının arastırmaları yapıldıgını okumustum amerıkada butun gebelık boyunca 3-4 kere usg gırdıklerını dusununceBırde o aletlerde benım zamnımda 14 haftadan sonra dınlenmelıdır yazıyordu artık teknolojısımı degıstı ne oldu bılmıyorum ama
kesin ölürüm ben, bu riske giremem. susuzluğa iki saat dayanamıyorum şimdiden. hele sabah 9 a kadar bir şey yemezsem bayılacak gibi oluyorum. bir doğuralım sağlıkla, gelecek ramazanı değerlendiririz. muaf tutulduğumuz bir konuda sağlığı riske atmak benim göze alabileceğim bir şey değil.
kesin ölürüm ben, bu riske giremem. susuzluğa iki saat dayanamıyorum şimdiden. hele sabah 9 a kadar bir şey yemezsem bayılacak gibi oluyorum. bir doğuralım sağlıkla, gelecek ramazanı değerlendiririz. muaf tutulduğumuz bir konuda sağlığı riske atmak benim göze alabileceğim bir şey değil.
Canım aldığımız aleti saglık ocaklarında kullanıyorlar ayrıca bizde bebegin kalp atışını duyduk en fazla 10 saniye bile degil hemen bıraktık ve ogünden sonra bir daha yapmadık belki hergün hergün uzun süre zarar verebilir ama içimizi rahatlatacak kadar duyduk ve yetti bize perşembe de randevumuz var cok kayıplarım olunca dayanamıyorum ve bu streste eminim bebege daha cok zarar verecegini düşünüyorum üstelik o kadar zararlı olsaydı saglık ocaklarında kullanmazlardı diye düşünüyorum. Tabii ki elimizde sürekli bebegin kalbini dakikalarca dinlesek zararı olabilir ama doktorda ki gibi birkac saniyenin zararlı olacagını sanmıyorumCanim doktorlar bile kalp atışını 10 snlik dinlenmesine izin veriyorlar.fazlasi zararliymis.
Hele kendi kendinize bakmaniz bence cok daha sakıncalı. Ürünün uzerinde eminim risk yok diye yazar ama ben olsam kullanmazdim nacizane tavsiyem.
Canim sen bilirsin. Nasil istersen oyle yap ama ben bu konuda birkac yerde okudigum icin söyledim. Yani yine senin bebeginin sagligi icin. Biz usgye giriyoruz ya doktorda ona bile fazladan girmek zararli. Artik ısınlarindan mi neden bilmiyorum. Seni anliyorum dusuklerden dolayi endiselisin ama canim Allah neyi nasip ettiyse onu yasicaz cokca dua edip beklememiz lazim.Canım aldığımız aleti saglık ocaklarında kullanıyorlar ayrıca bizde bebegin kalp atışını duyduk en fazla 10 saniye bile degil hemen bıraktık ve ogünden sonra bir daha yapmadık belki hergün hergün uzun süre zarar verebilir ama içimizi rahatlatacak kadar duyduk ve yetti bize perşembe de randevumuz var cok kayıplarım olunca dayanamıyorum ve bu streste eminim bebege daha cok zarar verecegini düşünüyorum üstelik o kadar zararlı olsaydı saglık ocaklarında kullanmazlardı diye düşünüyorum. Tabii ki elimizde sürekli bebegin kalbini dakikalarca dinlesek zararı olabilir ama doktorda ki gibi birkac saniyenin zararlı olacagını sanmıyorum
Ben doktoruma sorduğumda herhangi bir zararı yok geçebilirsin dedi. Ben işe gidip gelirken sabah 2 akşam iki kere geçiyorum. Ama çantaların kontrol edildiği alan tehlikeliymiş. İçime kurt düştü şimdi. Nerede okudun canım sen o yorumları?Bugün biyerde güvenlik kapılarından geçmenin zararlı olduğunu ve hemen hemen tüm hamilelerin ve doğumdan sonra bebeklerinin kapıdan geçmemeye özen gösterdiklerini söylemişler...Hatta doktorlarıda kesinlikle geçme demişler..Ben daha önce güvenlik kapılarında zararlı birşey olmadığını okumuştum ama bugün bu yorumları okuyunca dikkatli olmaya karar verdim..İşimizi sağlama almaktan zarar gelmez sonuçta, sizinlede paylaşayım dedim hamiş arkadaşlarım
Evet canım çok şükür kalp atışlarını duyduk geçen hafta perşembe günü ama daha erken olduğu için Dr 8. Hafta tekrar dinleyeceğiz daha net olur dedi. Yani duyduk ama tam net 8. Hafta duyulur dediAynn cnm erkn kahvaltı yapınca iyi geldi.. çok şükür halimize inşlh sağlıkla devm eder. siz kalp atışını gördünüz mü
Ha canım yazdığını okuyunca içim çok ferahladi. Bende geçen dr a gittiğimde Dr um bebeğe baktı ben tabi kalp atislarina takıldığım için kalbi atıyor mu dedim güldü çok sabirsizsin atıyor dedi. Ben de duymayinca endişelendim açtı bi 5 6 sn dinletti kapattı. Ben de tedirgin oldum bişey mi var o yüzden mi kısa dinletti diye. Hatta ben demesem sanki dinletmeyecekti bile. Demekki o yuzden kisa dinletti. Peki nerden anladın duymadan kalbinin attığını.Canim doktorlar bile kalp atışını 10 snlik dinlenmesine izin veriyorlar.fazlasi zararliymis.
Canım ben biraz erken gitmistim doktor idrarin cok sıkışık degil dedi. Oysa hic wcye gitmemistim ama napim:)Ha canım yazdığını okuyunca içim çok ferahladi. Bende geçen dr a gittiğimde Dr um bebeğe baktı ben tabi kalp atislarina takıldığım için kalbi atıyor mu dedim güldü çok sabirsizsin atıyor dedi. Ben de duymayinca endişelendim açtı bi 5 6 sn dinletti kapattı. Ben de tedirgin oldum bişey mi var o yüzden mi kısa dinletti diye. Hatta ben demesem sanki dinletmeyecekti bile. Demekki o yuzden kisa dinletti. Peki nerden anladın duymadan kalbinin attığını.
Facede hamileyim anneyim diye bir site var canım orda gördüm konuyu, yorumları okudum tek tek %99 kesinlikle geçmiyorum, doktorumda geçmemem gerektiğini söyledi diye yazmışlar, o yüzden kendimde dikkat etmeye karar verdim..Hamileyim deyip yan taraftan geçiyolarmış, özellikle çantaların kontrol edildiği bölümden uzak durmak gerekiyormuş..Ben doktoruma sorduğumda herhangi bir zararı yok geçebilirsin dedi. Ben işe gidip gelirken sabah 2 akşam iki kere geçiyorum. Ama çantaların kontrol edildiği alan tehlikeliymiş. İçime kurt düştü şimdi. Nerede okudun canım sen o yorumları?