2017 Aralık Anneleri

Merhaba arkadaslar bi cogunuzda bulanti oldugunu okudum ve yardimci olmak istedim benimde daha oncede yazmistim bende aralik annesi adayiyiyim 1 sene icersinde 1 düşük ve bundan 7 ay oncede 21 haftalik gebeliğimi sonlandirmak zorunda kaldik bobrekleri olmadigi icin simdi tekrar hamileyim cok sukur☺ daha onceki hamileligimde cok bulantim vardi kilo almak yerine kilo veriyordum dr um dramamine vermişti ama hic ise yaramadi bu seferki hamileligimde yine bulantilarim oldu ve busefer doktorum degisti icin bana premesis plus verdi bende cok ise yaradi ayaga kalktim. Yemek yiyebiliyrum ve kilo aldim ☺ bence doktorunuza bi danisin bu ilaci isterseniz tamamen bitkisel bi ilac ve icinde vitaminlerde var.

Merhaba
Kalp atışını duydum ve ben geldim
Gozun aydın canım

Öğlen yemegını yıyıp , ıstıframıda yaptıgıma gore aklı selım bır sekılde grupta durabılırım
Yoksa kendı mıdem alaborayken bır baskasınınkınıde okuyunca * 2 = surunmelere baslıyorum

Bu arada gebe olduğumu sadece ben, eşim ve doktorum biliyor. Mide bulantılarım başladı. Koku hassasiyetim var, mutfağa giremiyorum.
Her sabah yumurta ceviz badem fındık yiyorum. Kaşar peyniri bebeğe kilo yaparmış. Ondan da yiyorum.
Folik asit kullanıyorum.

bende hiç bulantı yok, biraz olsa keşke. deli gibi yiyesim var. 18 kilo almıştım oğlumda, bu sefer çok dikkat edeceğim diyorum ama şimdiden göbeğim çıktı.

bende hiç bulantı yok, biraz olsa keşke. deli gibi yiyesim var. 18 kilo almıştım oğlumda, bu sefer çok dikkat edeceğim diyorum ama şimdiden göbeğim çıktı.
Benımde gobegım cıktı ve kılo aldım ve hamılelıge sanırım 60 kıloyla basladım kestıremıyorum ama 59 dan saymak istememdıgım kesın. Istahım acık bendekı durum baska yıyıp arada kusmak , veya aksam kadar bulantılardan surunmek

Canim doktorlar bile kalp atışını 10 snlik dinlenmesine izin veriyorlar.fazlasi zararliymis.
Hele kendi kendinize bakmaniz bence cok daha sakıncalı. Ürünün uzerinde eminim risk yok diye yazar ama ben olsam kullanmazdim nacizane tavsiyem.

merhaba anneler kont geldim keseyi gordum ama kalp atisini duyamadik 6.haftamdayim tuvalete sikisik olsaydin gorurduk buyuk ihtimalle dedi ne bilseydim yapmazdim 10 gun sonra tekrar gel dedi ama aklimda takilmadi degil cuma gunu tekrar gidecegim bu sefer sikisik kan tahlillerinde d vitaminim cok dusuk cikmis 12. haftanda hatirlat ilac yazacagim dedi bizden boyle.

Kesınlıkle katılıyorum sık sık usg gırmek cocuklarda dusuk dogum kılosu veyahut dıkkat bozukluguna sebebıyet verdıgının arastırmaları yapıldıgını okumustum amerıkada butun gebelık boyunca 3-4 kere usg gırdıklerını dusununce Bırde o aletlerde benım zamnımda 14 haftadan sonra dınlenmelıdır yazıyordu artık teknolojısımı degıstı ne oldu bılmıyorum ama

Evet ben de simdiye kadar 2 kez girdim usgye. Ama usgye bile fazladan girmek zararli iken bu aletlere asla guvenemzdim ben.

Bende tutuamıcam kime sorsam tepki veriyo hiç tutulurmi bebeğini düşün diye. Birde nedense ağzımda bi tat var sürekli su içme isteğim var 15dkda bir su içiyorum

Evet cnm inanırım, bazı insanlar normal gebe olmadığı durumlarda bile orucunu zor tutuyor. Benim o konuda hiç sıkıntım olmadı, hamileliktede olmazsa bı sorun olacağını düşünmüyorum. Geçen sene aynı donem tutan arkadaşlarım var ki onlar çalışıyordu ben evde yan gelip yatacam

Canım aldığımız aleti saglık ocaklarında kullanıyorlar ayrıca bizde bebegin kalp atışını duyduk en fazla 10 saniye bile degil hemen bıraktık ve ogünden sonra bir daha yapmadık belki hergün hergün uzun süre zarar verebilir ama içimizi rahatlatacak kadar duyduk ve yetti bize perşembe de randevumuz var cok kayıplarım olunca dayanamıyorum ve bu streste eminim bebege daha cok zarar verecegini düşünüyorum üstelik o kadar zararlı olsaydı saglık ocaklarında kullanmazlardı diye düşünüyorum. Tabii ki elimizde sürekli bebegin kalbini dakikalarca dinlesek zararı olabilir ama doktorda ki gibi birkac saniyenin zararlı olacagını sanmıyorum

Canim sen bilirsin. Nasil istersen oyle yap ama ben bu konuda birkac yerde okudigum icin söyledim. Yani yine senin bebeginin sagligi icin. Biz usgye giriyoruz ya doktorda ona bile fazladan girmek zararli. Artik ısınlarindan mi neden bilmiyorum. Seni anliyorum dusuklerden dolayi endiselisin ama canim Allah neyi nasip ettiyse onu yasicaz cokca dua edip beklememiz lazim.

Ben doktoruma sorduğumda herhangi bir zararı yok geçebilirsin dedi. Ben işe gidip gelirken sabah 2 akşam iki kere geçiyorum. Ama çantaların kontrol edildiği alan tehlikeliymiş. İçime kurt düştü şimdi. Nerede okudun canım sen o yorumları?

Aynn cnm erkn kahvaltı yapınca iyi geldi.. çok şükür halimize inşlh sağlıkla devm eder. siz kalp atışını gördünüz mü
Evet canım çok şükür kalp atışlarını duyduk geçen hafta perşembe günü ama daha erken olduğu için Dr 8. Hafta tekrar dinleyeceğiz daha net olur dedi. Yani duyduk ama tam net 8. Hafta duyulur dedi

Ha canım yazdığını okuyunca içim çok ferahladi. Bende geçen dr a gittiğimde Dr um bebeğe baktı ben tabi kalp atislarina takıldığım için kalbi atıyor mu dedim güldü çok sabirsizsin atıyor dedi. Ben de duymayinca endişelendim açtı bi 5 6 sn dinletti kapattı. Ben de tedirgin oldum bişey mi var o yüzden mi kısa dinletti diye. Hatta ben demesem sanki dinletmeyecekti bile. Demekki o yuzden kisa dinletti. Peki nerden anladın duymadan kalbinin attığını.

Canım ben biraz erken gitmistim doktor idrarin cok sıkışık degil dedi. Oysa hic wcye gitmemistim ama napim:)
Ben gittigimde doktor sesi acti ama kendisi duydu derinden geliuor dedi. bana da usgde atış sinyalini gosterdi.

Facede hamileyim anneyim diye bir site var canım orda gördüm konuyu, yorumları okudum tek tek %99 kesinlikle geçmiyorum, doktorumda geçmemem gerektiğini söyledi diye yazmışlar, o yüzden kendimde dikkat etmeye karar verdim..Hamileyim deyip yan taraftan geçiyolarmış, özellikle çantaların kontrol edildiği bölümden uzak durmak gerekiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…