- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
Aynı cnm bende öyle kusma 2 oldu bu zamana kadar geri kalanlar hem öğürme olarak. Ama uyu boşver :) nasıl oldu lekelenme varmı
Canım uzulme cok sukur kı gecmıs Allah beterınden korusunÇok şükür canım geçti ama feci bir mutsuzluk var üzerimde toparlanamıyorum.
Günaydın kızlar acaba su bır ustekı baslıgamı tasınsak cok dagınık yazıyoruz kızlar bır arada olursak daha cok bılgı alısverısı olacaktır.
Buaarada yarın kontrolum var , aslında cuma gunu randevum ama yarın ızınlı oldugum ıcın yarın gıdecegım
Günaydın kızlar acaba su bır ustekı baslıgamı tasınsak cok dagınık yazıyoruz kızlar bır arada olursak daha cok bılgı alısverısı olacaktır.
Buaarada yarın kontrolum var , aslında cuma gunu randevum ama yarın ızınlı oldugum ıcın yarın gıdecegım
Masallahhh benımde oglum tüp bebek , sımdıkı gebelıgımde normal yolla oldu ınsallah sonuna kadar gıtmeyı nasıp eder Allah'ımSuphesiz rabbim kucaginiza almayi nasip etsin kizlarim suan 4 yasina girdiler.
Maşallah bebişine canim rabbim bize de nasip etsin inşallahBen de gecen pazartesi 6+0da duydum kizlar erken olmaz sanirim
Baska sayfalarda var oralarada yazdım asırı derecede dagnık aralık annelerı yanılmıyorsam burası ve az oncekı harıcınde 3 tane daha grup var aktıfBana uyar canım neden 2 tane açıldı acaba? burayı kapatıp oraya mı geçsek ya da burada mı toplansak gerçekten kopuk oluyor
Baska sayfalarda var oralarada yazdım asırı derecede dagnık aralık annelerı yanılmıyorsam burası ve az oncekı harıcınde 3 tane daha grup var aktıf
Günaydın canim amin inşallah bu hafta kalp atışını duyarım hayırlısıyla minigiminGünaydın arkadaşlar, hayırlı uğurlu ve bebişlerimizin hep iyi haberlerini aldığımız sorunsuz bir hafta olsun inşallah
Bende Pazartesi gideceğim inşallah bende duyarımGünaydın canim amin inşallah bu hafta kalp atışını duyarım hayırlısıyla minigimin
İnşallah canim rabbim hepimize yaşatsınBende Pazartesi gideceğim inşallah bende duyarım
Amin inşallah canım..Bugün dualarımız seninle ozaman:)Günaydın canim amin inşallah bu hafta kalp atışını duyarım hayırlısıyla minigimin
Günaydın canım:)Burada sanırım herkesin günaydını alınmıyor
Günaydın canımBurada sanırım herkesin günaydını alınmıyor
Sağol canım benim cumartesi gelse diye bekliyorum sabırsızlıklaA
Amin inşallah canım..Bugün dualarımız seninle ozaman:)