- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
Ben yazdım sanırım canım iyi geldiğine sevindim. En bulantılı zamanlarımda o baya yardımcı oldu banada bide yanında tuzlu çubuk yiyodum bazenBen şimdilik yeşil elmayla idare ediyorum burda biri yazmıştı cok iyi geldi bana
İnşallah canım inşallaherken olmaz herhalde canim bizimle ayni olan bi arkadaş duydu bebeginin kalp atışlarını.
Benim de gündüz 1 kere aşırı oluyor bide bu saatlerde oluyor az az ama sık sık yediğim zaman daha iyiyim aç kalmamaya çalışıyorum az aç kaldim mi hemen başlıyorKızlar gündüzleri ara sıra fakat bu saatlerde bulantılarım çok oluyor sizde durumlar nasıl
Benim de gündüz 1 kere aşırı oluyor bide bu saatlerde oluyor az az ama sık sık yediğim zaman daha iyiyim aç kalmamaya çalışıyorum az aç kaldim mi hemen başlıyor
Olsun 9 ay kussam da şikayet etmiycem onu çok bekledim :) Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinBi anda çok pis saldırıyorvücudumuzun dengesi ile oynuyorlar sıpalar :)
Olsun 9 ay kussam da şikayet etmiycem onu çok bekledim :) Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
valla canım benim özellikle sabahları çok kötüyüm gerçekten yiyip içemiyorum ve bir sürü ilacım var ameliyat olduğum için zorla içiyorum çok kotuyum gercektenKızlar sabahları ara sıra fakat akşamları bu saatte bulantılar çok artıyor akşam bulantısı yoğun olan varmı
Merhaba arkadaslar rabbim hepinize bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsi..
Benim tup bebekle ikiz kizlarim olmustu simdi de tedavisiz hamile olduğumu ogrendim.
Ben varım canım sabahları iyiyim ama kahvaltı ettikten sonra bulantım başlıyor akşama kadar artarak devam ediyor ve akşam saatlerinde dayanılmaz oluyor. Bir de benim adet olacakmışım gibi kasıklarım ve bel ağrılarım devam ediyor ya.Kızlar sabahları ara sıra fakat akşamları bu saatte bulantılar çok artıyor akşam bulantısı yoğun olan varmı
Kızlar gündüzleri ara sıra fakat bu saatlerde bulantılarım çok oluyor sizde durumlar nasıl
Kızlar sabahları ara sıra fakat akşamları bu saatte bulantılar çok artıyor akşam bulantısı yoğun olan varmı
valla canım benim özellikle sabahları çok kötüyüm gerçekten yiyip içemiyorum ve bir sürü ilacım var ameliyat olduğum için zorla içiyorum çok kotuyum gercekten
Dün bütün gün bulandı öğürme var kusma yok çok uyuyorum çok
Ben de gecen pazartesi 6+0da duydum kizlar erken olmaz sanirimİnşallah canım inşallaherken olmaz herhalde canim bizimle ayni olan bi arkadaş duydu bebeginin kalp atışlarını.
Benimde akşamları oluyo nedense, akşam olmaya başladımi sislikle başlıyor bulantilara kadar gidiyo
Ben varım canım sabahları iyiyim ama kahvaltı ettikten sonra bulantım başlıyor akşama kadar artarak devam ediyor ve akşam saatlerinde dayanılmaz oluyor. Bir de benim adet olacakmışım gibi kasıklarım ve bel ağrılarım devam ediyor ya.
Çok şiddetli değil. Canım her zamanki gibi orta derecede yani adet ağrısı kadar şiddetli değil. Ama uzun sürmesi beni tedirgin etti biraz. Bir de ben hiç bir kokuya gelemiyorum parfüm deterjan sabun hepsi uzak dursun benden3 aya kadar o ağrılar olabilirmiş cnm normalmiş nasıl oluyor şiddetli mi hafifmi