2017 Aralık Anneleri

Kızlar gündüzleri ara sıra fakat bu saatlerde bulantılarım çok oluyor sizde durumlar nasıl

Kızlar sabahları ara sıra fakat akşamları bu saatte bulantılar çok artıyor akşam bulantısı yoğun olan varmı

Kızlar gündüzleri ara sıra fakat bu saatlerde bulantılarım çok oluyor sizde durumlar nasıl
Benim de gündüz 1 kere aşırı oluyor bide bu saatlerde oluyor az az ama sık sık yediğim zaman daha iyiyim aç kalmamaya çalışıyorum az aç kaldim mi hemen başlıyor

Benim de gündüz 1 kere aşırı oluyor bide bu saatlerde oluyor az az ama sık sık yediğim zaman daha iyiyim aç kalmamaya çalışıyorum az aç kaldim mi hemen başlıyor

Bi anda çok pis saldırıyor vücudumuzun dengesi ile oynuyorlar sıpalar :)

Kızlar sabahları ara sıra fakat akşamları bu saatte bulantılar çok artıyor akşam bulantısı yoğun olan varmı
valla canım benim özellikle sabahları çok kötüyüm gerçekten yiyip içemiyorum ve bir sürü ilacım var ameliyat olduğum için zorla içiyorum çok kotuyum gercekten

Merhaba arkadaslar rabbim hepinize bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsi..
Benim tup bebekle ikiz kizlarim olmustu simdi de tedavisiz hamile olduğumu ogrendim.

Aminnn maşallah eşimin kuzenide aynı şeyi yaşadı ona kesinlikle olmaz dediler rabbim çok büyük elhamdulillah

Ben varım canım sabahları iyiyim ama kahvaltı ettikten sonra bulantım başlıyor akşama kadar artarak devam ediyor ve akşam saatlerinde dayanılmaz oluyor. Bir de benim adet olacakmışım gibi kasıklarım ve bel ağrılarım devam ediyor ya.

Dün bütün gün bulandı öğürme var kusma yok çok uyuyorum çok

Aynı cnm bende öyle kusma 2 oldu bu zamana kadar geri kalanlar hem öğürme olarak. Ama uyu boşver :) nasıl oldu lekelenme varmı

3 aya kadar o ağrılar olabilirmiş cnm normalmiş nasıl oluyor şiddetli mi hafifmi

3 aya kadar o ağrılar olabilirmiş cnm normalmiş nasıl oluyor şiddetli mi hafifmi
Çok şiddetli değil. Canım her zamanki gibi orta derecede yani adet ağrısı kadar şiddetli değil. Ama uzun sürmesi beni tedirgin etti biraz. Bir de ben hiç bir kokuya gelemiyorum parfüm deterjan sabun hepsi uzak dursun benden

Günaydın kızlar acaba su bır ustekı baslıgamı tasınsak cok dagınık yazıyoruz kızlar bır arada olursak daha cok bılgı alısverısı olacaktır.
Buaarada yarın kontrolum var , aslında cuma gunu randevum ama yarın ızınlı oldugum ıcın yarın gıdecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…