- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
Bilmiyorumki demiştim ya geç yumurtladım diye ondan.aslında 7 haftalık görünüyorum ama tam 6 haftalığım. Yani adet günümün üzerinden tam 2 hafta oldu
Allah'ın izini ile duyarsın cnm yarın kaçta randevun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorumki demiştim ya geç yumurtladım diye ondan.aslında 7 haftalık görünüyorum ama tam 6 haftalığım. Yani adet günümün üzerinden tam 2 hafta oldu
Kızlar 3 gündür sabahları bulantım ve kusma var
Bu haftaya Kdr 4-5 kez kusma olmuştu her gün olmaya basladı artık ya
Gün içinde iyiyim şükür sadece sabahları oluyo
Bende asiri yorgunum cnm 2 yasinda birde oglu var surekli yatip uyumak istiyorum.istahsizlik bende de var ins. DuzelirizKızlar merhaba ,
Aslında 7 haftalık hamileyim ama doktor 1 hafta geriden geldiğimizi söyledi.kalp atışlarını geçen hafta duyamamıştık,bu haftada duyamadık,haftaya normal şartlarda artık gümbür gümbür duymamız gerek dedi,paniğe gerek yok,beklememiz lazım dedi.
Bu arada bulantı değilde tiksinme ve iştahsızlık hat safhada ben de.Yalnızca kokusuz şeyler yiyebiliyorum,aç kalıyorum herşeyi yiyemiyorum,açlıktan ağladım artık geçen hafta.Zayıfladım iyice güçsüz düştüm..
Her daim yorgunum ve halim yok,hep yatmak istiyorum.
Psikolojim alt üst,mutsuzum.
Doktorla konuştum,zamanla geçeceğini söyledi.
Bakalım bir an önce normale dönmek istiyorum,aranızda benim gibi olan var mı ?
Hep oyleyiz canim 1 kilo verdim ben. Kusma falan yok ama istahsizlik halsizlik surekli uyku istegi var hepsi normal. Karnim gurulduyo acliktan canim bursuru sey istiyo ama yutamiyorum. Ustune bi de oglum var 2.5yasinda. Pek uzmuyo kuzum beni ama en zoru ona yemek hazirlama yedirme kismi. Bikac haftaya buyuk oranda azalacak merak etme ben ilk 3 ay zorlanmistim sonra 25kilo almistim ilk hamileligimdeKızlar merhaba ,
Aslında 7 haftalık hamileyim ama doktor 1 hafta geriden geldiğimizi söyledi.kalp atışlarını geçen hafta duyamamıştık,bu haftada duyamadık,haftaya normal şartlarda artık gümbür gümbür duymamız gerek dedi,paniğe gerek yok,beklememiz lazım dedi.
Bu arada bulantı değilde tiksinme ve iştahsızlık hat safhada ben de.Yalnızca kokusuz şeyler yiyebiliyorum,aç kalıyorum herşeyi yiyemiyorum,açlıktan ağladım artık geçen hafta.Zayıfladım iyice güçsüz düştüm..
Her daim yorgunum ve halim yok,hep yatmak istiyorum.
Psikolojim alt üst,mutsuzum.
Doktorla konuştum,zamanla geçeceğini söyledi.
Bakalım bir an önce normale dönmek istiyorum,aranızda benim gibi olan var mı ?
Allah'ın izini ile duyarsın cnm yarın kaçta randevun.
İnşallabh kısa zamanda geçer canım,psikolojik çöküntüdeyim çünkü.Hep oyleyiz canim 1 kilo verdim ben. Kusma falan yok ama istahsizlik halsizlik surekli uyku istegi var hepsi normal. Karnim gurulduyo acliktan canim bursuru sey istiyo ama yutamiyorum. Ustune bi de oglum var 2.5yasinda. Pek uzmuyo kuzum beni ama en zoru ona yemek hazirlama yedirme kismi. Bikac haftaya buyuk oranda azalacak merak etme ben ilk 3 ay zorlanmistim sonra 25kilo almistim ilk hamileligimde
sana da geçmiş olsun canım,eşim bir de zorla yemek yedirmeye çalışıyor,kendimi bir türlü anlatamıyorumIlk gebeligimde ki gibi gene bulantim yok oglum olca
Bende asiri yorgunum cnm 2 yasinda birde oglu var surekli yatip uyumak istiyorum.istahsizlik bende de var ins. Duzeliriz
9 buçukta canım
Ben suanda tamda bulanmayla tıksınme kusma arasındayım su ıcıcem ıcme dusuncesı bıle benı benden alıyor Cevız yemem lazım yıyemıyorum suanda dusunerek tam 1.5 saat gecırdım
Sagol cnm 3.ayda toparlariz ins. Şu uyku modundan cikabilsem daha iyi olcamsana da geçmiş olsun canım,eşim bir de zorla yemek yedirmeye çalışıyor,kendimi bir türlü anlatamıyorum
Ben şimdi cevizlerimi yedim arkadaşlar. Bugün bulantım biraz daha iyi gibi ya da daha saat erken olduğu için herhalde. Ama dün hiç ceviz yiyemedim malesef dün çok kötüydüm. Bu arada sizde akıntı var mı kızlar. Bende çok uzun süredir sarimtrak akıntı var. İnternetten baktım hamilelikte normal yazıyor ama Dr a sormadığım için tedirgin oldum yine de. Sizde de oluyor mu hafif sarı akıntı
ben de öyle hep yatmak istiyorum halsizim,çok zor birşeymiş hamilelik,böyle olduğunu bilmiyordumSagol cnm 3.ayda toparlariz ins. Şu uyku modundan cikabilsem daha iyi olcam
Kalkıp azcık ekmek yeyim dedim yer yemez çıkardım ya Bi de onu deneyim cnm sağolBaş ucunda çubuk kraker tuzlu birşeyler bulandır yataktan kalkmadan ye canım
Bugün ilk ultrasonuma gireceğim. Çok heyecanlıyım.
Bugün ilk ultrasonuma gireceğim. Çok heyecanlıyım.