- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
İki günden sonra bugün yine biraz mide bulantısı başladı . Anneciğim yumurta yerken öyle kötü bir koku oldu ki midemi kaldırdı yazık kadıncağız da cok üzüldü o bulantıdan sonra da devamı geldi ama bugün benim sorunum mide bulantısı degil gaz sancısı . Karnım tas gibi cok ağrı yapıyor ama bunlara sorun desem bile yanlış olur bebeğim yüzünden olan herşeye razıyım yeter ki iyi olsun kuzum. Bu arasa benim içime kız doğuyor siz ne hissediyorsunuz
Aslında hıssetmıyorum ama oglumda bu kadar tıksınme yasamısmıydım unutmusta olabılırım 7 sene gectı uzerınden ama acaba kız mı ya dedıgım oluyor, ancak benım 10 tane daha dogursam 10'da erkek oalcagına daır bır ınancımda var yanı hıc bır tahmınım yok aslında hıcte ılgılenmıyorum yeterkı saglıkla gelsın yavrum.
Nersekı tam yaza kadar 3 ayları atlatıcaz hepımız daha dınc olucaz dusunsenıze bu donemı temmuz sıcagında yasadıgımızı . Hepımız bırer koseye savrulurduk. Dun ısyerı hekımıme tansıyonumu olcturdum 11 6 cıktı ama delı gıbı basım donuyordu artık emınım kı gebelıkten bu bas donmelerıhiç sorma walla bende de öyle uyku halleri başladı akşam evde baygınlık geçiriyorum, Allahtan bulantım yok hiç ama müşavirlik sınavına hazırlanıyorum ve ders çalışmam gerek, akşamları çalışamıyorum
canım benıde doktor 6+4'ten sorna 15 gun sonra cagırdı ama o gun bızım dugunumuz oldugu ıcın ben 11 . gun yanı haftaya salı gunu gıdıcem sankı bana bıraz erken gıbı geldı ama buarad aılaclarında hıc azalma oldumuAltı artı üçte gördüm yolk sacı
Hala soyle kullanıyorum
sabah aksam 200 mg progestan
gunde 1 kere benexol b12
gunde bır kere folbiol
gunde bır kere karından kan sulandırıcı ıgne
Salı gunu yaptırıcam bende kızlar slaı gunu evdeyım sabahtan doktora gıdıcem , aksamınada kuzenımın kınası varSağlık ocağında gebelik ile ilgili testlerimi yaptım herşy güzl çıktı çok şükür... kan ve guatr en önmli olan Canm. Ayrıca gebelik kaydı yaptrdınz mı ben yaptm aile hekimim yapmamı söledi..