- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Canım ara bence geçen gecede benim olmuştu aramıştım arkası gelmedi çok şükür ama dinlen demişti doktorKızlar benden kahverengi gibi bir leke geldi cok az napsam doktora gitsemmi yarinami beklesem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ara bence geçen gecede benim olmuştu aramıştım arkası gelmedi çok şükür ama dinlen demişti doktorKızlar benden kahverengi gibi bir leke geldi cok az napsam doktora gitsemmi yarinami beklesem
Ağrın yoksa ve devamı gelmiyorsa dinlen geçer inşallahKızlar benden kahverengi gibi bir leke geldi cok az napsam doktora gitsemmi yarinami beklesem
Yok bir sikayetim cok az gelmis korktum dedigin gibi dinleneyim bugun biraz yordum kendimi eger devam edrse giderimAğrın yoksa ve devamı gelmiyorsa dinlen geçer inşallah
Ben yaptrdm cnmDoktorum bu testleri istedi kızlar sizler yaptırdınız mı
Midem kötü dedim o kadar bu sabah bi kalktım midem bulanmiyor.dedim daha bulanır, ise gittim. Kahvaltı yaptım. Yok hala bulanmiyo. Önceki hamileligimde birşeyler in yolunda gitmediğini mide bulantim geçince anlamıştım. İki gün sonra da bebeğin kalbinin durduğunu öğrendiğim. Öyle olunca kostur kostur doktora kostum. Neyse ki yolundaymis her şey. Dakikada 167 atıyordu minik kalbi. Kendisi de iki cm olmuş :) rahatladım geldim.Aynı ben... Her şeyden midem bulanıyor. Doktor zencefilli çay iyi gelir demişti ama henüz denemedim.
Sağlık ocağına gidince yapıyorlar bu testleri ve kağıdını da yapıyorlar sisteme.Doktorum bu testleri istedi kızlar sizler yaptırdınız mı
Bende de hiç bir belirti Yok, maşallah iştahım fena açık, bulantı yok ve doktora gidene kadar ben de çok evham yaptım. Doktor bundan sonra şikayetlerin olmadan devam edersin muhtemelen dedi.Midem kötü dedim o kadar bu sabah bi kalktım midem bulanmiyor.dedim daha bulanır, ise gittim. Kahvaltı yaptım. Yok hala bulanmiyo. Önceki hamileligimde birşeyler in yolunda gitmediğini mide bulantim geçince anlamıştım. İki gün sonra da bebeğin kalbinin durduğunu öğrendiğim. Öyle olunca kostur kostur doktora kostum. Neyse ki yolundaymis her şey. Dakikada 167 atıyordu minik kalbi. Kendisi de iki cm olmuş :) rahatladım geldim.
Canım hamilelik takvimi eklememişsin profiline. Hayırlısıyla biz de yaklaşıyoruz onları görmeye :) bakalım 1 hafta sonra göreceğim ben debiz bugün 9. hafta kontrolüne gittik.. başını, kolları bacakları vs gördük çok şükür :) gayet iyi dedi doktor, 3 hafta sonra da 2li test için çağırdı.
Benim önceki olumsuz yasanmisligim delirtti beni resmen. Kendimi iyi hissedince moralim bozuluyor :)Bende de hiç bir belirti Yok, maşallah iştahım fena açık, bulantı yok ve doktora gidene kadar ben de çok evham yaptım. Doktor bundan sonra şikayetlerin olmadan devam edersin muhtemelen dedi.
Maşallah canmbiz bugün 9. hafta kontrolüne gittik.. başını, kolları bacakları vs gördük çok şükür :) gayet iyi dedi doktor, 3 hafta sonra da 2li test için çağırdı.
Pahalı degilmiBenim önceki olumsuz yasanmisligim delirtti beni resmen. Kendimi iyi hissedince moralim bozuluyor :)
Bilmem ki, pahalı mı? Benim kurum karşılıyor, sırf burda soruldu diye baktım bugün faturayı imzalarken. Bir de doktorum doçent , unvana göre fiyat da değişiyor diye biliyorum.Pahalı degilmi
Benimki uygun ozmn cnm 65 liraBilmem ki, pahalı mı? Benim kurum karşılıyor, sırf burda soruldu diye baktım bugün faturayı imzalarken. Bir de doktorum doçent , unvana göre fiyat da değişiyor diye biliyorum.
Evt gordumarch2401 sana mesaj yazdım. Gördün mü?