• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim çok enteresan bir şekilde son 1 haftadır teslimiyet modundayım ve sürekli pozitif bir düşünce halindeyim. Pinpirik diye bilinirim ama allahım daim etsin çok rahatım bir inanç geldi tabiki iğnem ilacımı alıyorum raporluyum istirahat ediyorum üstüme düşeni yapıyorum. Kaygılarım minimumda. Allah herkese nasip etsin. O kadar korkulu rüyadan uykusuz geceden sonra iyi geldi bu kafa.

Doktorum bu testleri istedi kızlar sizler yaptırdınız mı

Eklentiler

• 1482869302136.jpg
    1482869302136.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 49
Aynı ben... Her şeyden midem bulanıyor. Doktor zencefilli çay iyi gelir demişti ama henüz denemedim.
Midem kötü dedim o kadar bu sabah bi kalktım midem bulanmiyor.dedim daha bulanır, ise gittim. Kahvaltı yaptım. Yok hala bulanmiyo. Önceki hamileligimde birşeyler in yolunda gitmediğini mide bulantim geçince anlamıştım. İki gün sonra da bebeğin kalbinin durduğunu öğrendiğim. Öyle olunca kostur kostur doktora kostum. Neyse ki yolundaymis her şey. Dakikada 167 atıyordu minik kalbi. Kendisi de iki cm olmuş :) rahatladım geldim.

biz bugün 9. hafta kontrolüne gittik.. başını, kolları bacakları vs gördük çok şükür :) gayet iyi dedi doktor, 3 hafta sonra da 2li test için çağırdı.

Midem kötü dedim o kadar bu sabah bi kalktım midem bulanmiyor.dedim daha bulanır, ise gittim. Kahvaltı yaptım. Yok hala bulanmiyo. Önceki hamileligimde birşeyler in yolunda gitmediğini mide bulantim geçince anlamıştım. İki gün sonra da bebeğin kalbinin durduğunu öğrendiğim. Öyle olunca kostur kostur doktora kostum. Neyse ki yolundaymis her şey. Dakikada 167 atıyordu minik kalbi. Kendisi de iki cm olmuş :) rahatladım geldim.
Bende de hiç bir belirti Yok, maşallah iştahım fena açık, bulantı yok ve doktora gidene kadar ben de çok evham yaptım. Doktor bundan sonra şikayetlerin olmadan devam edersin muhtemelen dedi.

biz bugün 9. hafta kontrolüne gittik.. başını, kolları bacakları vs gördük çok şükür :) gayet iyi dedi doktor, 3 hafta sonra da 2li test için çağırdı.
Canım hamilelik takvimi eklememişsin profiline. Hayırlısıyla biz de yaklaşıyoruz onları görmeye :) bakalım 1 hafta sonra göreceğim ben de

Bende de hiç bir belirti Yok, maşallah iştahım fena açık, bulantı yok ve doktora gidene kadar ben de çok evham yaptım. Doktor bundan sonra şikayetlerin olmadan devam edersin muhtemelen dedi.
Benim önceki olumsuz yasanmisligim delirtti beni resmen. Kendimi iyi hissedince moralim bozuluyor :)

Bu arada Medicana muayene ücretini soranlar olmuştu, bugün baktım 185 tlydi.

Slm kizlar bende geldim araniza sat 13kasim dogum 20 agustos 28 yasindayim 2. Bebegim olacak insallah 9. Ayda kalp durmasindan 7 haftalikken kurtaj oldum bi adet doneminden sonra tekrar hamile kaldim kesemi gordum cok sukur diger topikteydim ama buraya transfer olmak istedim :) sehir kayseri

Arkadaslar listeyi bilgisayardan girdikce guncelliyorum zira liste html kodlari ile olusturuluyor. Bu sebeble telefondan veya ipad ile yapilan girislerde duzenleme yapamiyorum. Bana gonderdiginiz mj lar elime ulasiyor ancak guncellemeler gun asiri veya 2 gunde bir olacak bilginiz olsun.

Back