Bilgileri ozelden atin cunku buradan takip edemiyorum.Slm kizlar bende geldim araniza sat 13kasim dogum 20 agustos 28 yasindayim 2. Bebegim olacak insallah 9. Ayda kalp durmasindan 7 haftalikken kurtaj oldum bi adet doneminden sonra tekrar hamile kaldim kesemi gordum cok sukur diger topikteydim ama buraya transfer olmak istedim :) sehir kayseri
Elevit yerine decavit kullan. Elevitte domuz katki maddesi varHayırlısı ile duysaydik sanki daha rahat olacağım öyle geliyor bana bir de bişey sorcam ya ben geçen hafta çarşamba gittiğimde 5 haftalık sin dedi doktor benim takvime göre 5+2ydim nasıl oluyor bu. Bu arada beni geçen haftadan ilaca başladı adı elevit tüm vitaminler var içinde.
Önceden varmış ama Mahkeme kararıyla artık domuz katkı maddesi yokmuş diye okudum internette.Elevit yerine decavit kullan. Elevitte domuz katki maddesi var
evet işğne ve coraspin kullanıyrom clexane mi kullanyrsn bana doktrm hibor 3500 verdiHijyenik iğne mi kullanıyorsun bende de var kan pıhtılaşması ondan soruyorum bende mthfr1298 heterozigotum
Günaydın canım sakın al bol bol dua et Allahın izniyle diyacaksingünaydın kızlar inşaallah tyarın aranzdan ayrıldığımı bildiriyor olmamhayatmn en uzun gecesini yaşadım endişe korkku hep dua ettim inşallah rabbim yüzümzü güldürür inşallah bebeğim sağlıklıdr ve kalp atışları duyulur.....
Günaydın canım böyle düşünme Allah 'ın izniyle hersey güzel olacak dua ve Tevekkül canım Rabbim hepimizin bebisini bagislasingünaydın kızlar inşaallah tyarın aranzdan ayrıldığımı bildiriyor olmamhayatmn en uzun gecesini yaşadım endişe korkku hep dua ettim inşallah rabbim yüzümzü güldürür inşallah bebeğim sağlıklıdr ve kalp atışları duyulur.....
Benimde son adetim 16 kasım. Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 1 ağustos :) (üstüne görmüşüm) ilk bebeğim :)arch2401
Geçmiş olsun .. Allah sifa versin moral bozma az az da olsa yemeye calisGünaydın hanımlar,
Ben özelden gönderdimarch2401
Dün akşamdan beri hiç iyi değilim midem bomboş yiyemiyorum içemiyorum açlıktan ağlıycam
Çok özür diliyorum şu moddayım
Çok kalabalık olunca takip etmekte zorlanıyorum ama hepimiz hemen hemen aynı duyguları aynı heyecanları yaşıyoruz.
Bebeğini görmeyi, kalp atışlarını duymayı bekleyen arkadaşlar, inşallah hayırlısıyla duyarsınız, görürsünüz bebeklerinizi
Kilo veren arkadaşlar varmış valla helal olsun diyorumZ zeynebim111
İştahı açık arkadaşlar varmış, benim yerime de yiyin
İyi günler diliyorum
Herkese hayırlı geceler yarın kalp atışı için gideceğim hayırlı haberler inşallah güzel haberler okudum tek tek alıntı yapamadım Allah'a emanetiz
Karamsar olma lütfen duyacaksınız insallahgünaydın kızlar inşaallah tyarın aranzdan ayrıldığımı bildiriyor olmamhayatmn en uzun gecesini yaşadım endişe korkku hep dua ettim inşallah rabbim yüzümzü güldürür inşallah bebeğim sağlıklıdr ve kalp atışları duyulur.....
Slm kizlar bende geldim araniza sat 13kasim dogum 20 agustos 28 yasindayim 2. Bebegim olacak insallah 9. Ayda kalp durmasindan 7 haftalikken kurtaj oldum bi adet doneminden sonra tekrar hamile kaldim kesemi gordum cok sukur diger topikteydim ama buraya transfer olmak istedim :) sehir kayseri
Midem kötü dedim o kadar bu sabah bi kalktım midem bulanmiyor.dedim daha bulanır, ise gittim. Kahvaltı yaptım. Yok hala bulanmiyo. Önceki hamileligimde birşeyler in yolunda gitmediğini mide bulantim geçince anlamıştım. İki gün sonra da bebeğin kalbinin durduğunu öğrendiğim. Öyle olunca kostur kostur doktora kostum. Neyse ki yolundaymis her şey. Dakikada 167 atıyordu minik kalbi. Kendisi de iki cm olmuş :) rahatladım geldim.
İlk kesenin görüntüsünde mı bahsediyorsun tam top şekli gibi değilde oval gibi benimkisiGünaydın kizlarrr... zaman geçmiyor sanki .kızlar bir cinsiyet tahmin yöntemi var biliyor musunuz bilmem ama bir arkadsim bana kızımda söylemişti ve gerçekten doğru çıktı. Bende başka bir arkadaşıma tahminde bulundum. Dun cinsiyet ogrenmis doğru çıktı... şöyle ki bebeğin o ilk minicik hali var ya tohum gibi birşey. Işte ordan tahminde bulunuyor. Eğer fasulye gibi minik bir top seklindeyse kız.. arı gibi azıcık kuyruk gibi uzantısı varsa erkek
Günaydın kizlarrr... zaman geçmiyor sanki .kızlar bir cinsiyet tahmin yöntemi var biliyor musunuz bilmem ama bir arkadsim bana kızımda söylemişti ve gerçekten doğru çıktı. Bende başka bir arkadaşıma tahminde bulundum. Dun cinsiyet ogrenmis doğru çıktı... şöyle ki bebeğin o ilk minicik hali var ya tohum gibi birşey. Işte ordan tahminde bulunuyor. Eğer fasulye gibi minik bir top seklindeyse kız.. arı gibi azıcık kuyruk gibi uzantısı varsa erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?