2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bilgileri ozelden atin cunku buradan takip edemiyorum.

Arkadaslar sgk anlasmali hastahanelerin fiyatlari daha uygun oluyor ancak verdikleri hizmet iyi degil tabi sizin dr dan ne beklediginize de bagli ( istanbul icin soyluyorum ) sirf bu sebepten ozel saglik sigortasi yaptirdim ben tabi ki butce meselesi insallah sorunsuz hamilelikler olsun da o zaman dr un kalitesi pek onem arz etmiyor.zaten hamileliklerin yuzde 80 i sorunsuz tamamlaniyor aslinda dr kontrolu olmasa bile o bebekler saglikla dogacak oluyorlar. Ama yuzde 15 lik riskli grup da dr ve hastahane secimi onemli oluyor. Istanbulda muayene ucretleri 30 tl den 600 tl ye kadar cikabiliyor bu aralikta 150 ila 300 arasi muayene ucretleri aslinda normal ( gelirlere oranla tabi normal degil piyasa kosulu olarak soyluyorum )

Herkese hayırlı geceler yarın kalp atışı için gideceğim hayırlı haberler inşallah güzel haberler okudum tek tek alıntı yapamadım Allah'a emanetiz

Elevit yerine decavit kullan. Elevitte domuz katki maddesi var

günaydın kızlar inşaallah tyarın aranzdan ayrıldığımı bildiriyor olmam hayatmn en uzun gecesini yaşadım endişe korkku hep dua ettim inşallah rabbim yüzümzü güldürür inşallah bebeğim sağlıklıdr ve kalp atışları duyulur.....

Günaydın canım sakın al bol bol dua et Allahın izniyle diyacaksin

Günaydın canım böyle düşünme Allah 'ın izniyle hersey güzel olacak dua ve Tevekkül canım Rabbim hepimizin bebisini bagislasin

Günaydın hanımlar,
Ben özelden gönderdim arch2401
Dün akşamdan beri hiç iyi değilim midem bomboş yiyemiyorum içemiyorum açlıktan ağlıycam
Çok özür diliyorum şu moddayım

Çok kalabalık olunca takip etmekte zorlanıyorum ama hepimiz hemen hemen aynı duyguları aynı heyecanları yaşıyoruz.
Bebeğini görmeyi, kalp atışlarını duymayı bekleyen arkadaşlar, inşallah hayırlısıyla duyarsınız, görürsünüz bebeklerinizi

Kilo veren arkadaşlar varmış valla helal olsun diyorum Z zeynebim111
İştahı açık arkadaşlar varmış, benim yerime de yiyin

İyi günler diliyorum

Günaydın kızlar benimde bir haftam var kalp atışını duymaya rahatım gonulen duyacağız inşallah sorunsuz miyde bulantısı yok bende tek belirti göğüslerimde camasirlarim sıkmaya başladı

Geçmiş olsun .. Allah sifa versin moral bozma az az da olsa yemeye calis

Günaydın kizlarrr... zaman geçmiyor sanki .kızlar bir cinsiyet tahmin yöntemi var biliyor musunuz bilmem ama bir arkadsim bana kızımda söylemişti ve gerçekten doğru çıktı. Bende başka bir arkadaşıma tahminde bulundum. Dun cinsiyet ogrenmis doğru çıktı... şöyle ki bebeğin o ilk minicik hali var ya tohum gibi birşey. Işte ordan tahminde bulunuyor. Eğer fasulye gibi minik bir top seklindeyse kız.. arı gibi azıcık kuyruk gibi uzantısı varsa erkek

Karamsar olma lütfen duyacaksınız insallah

merhaba aynı günüz hışgeldin:) kalp atışı için nezaman gidiceksin:)

Oh çok şükür, güzel haber :) Ben sabahtan beri yine fenayım ama yapıcak bir şey yok katlanıcaz. Bu arada kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini arasındaki ilişkiyi biliyorsun değil mi? Sanki bir tahmin yaptım ben seninkiyle ilgili :)

İlk kesenin görüntüsünde mı bahsediyorsun tam top şekli gibi değilde oval gibi benimkisi

Doğru mudur acaba? Merak ettim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…