Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk bebek diyarbakır yaş 24 :)Cnm sehir ve kacinci bebek oldugunun bilgisi de lutfen bir de yaş
Burdayz cnmİyi akşamlar kızlar nasılsınız kimse var mı? :)
Bana da öyle söyledi dr canm. Doktorlara guvenmek mecburiyetindeyiz. İlk üç ay çok önemli bebekler içinde ilacın bilinmeyen bir yan etkisi bebeği etkilemesini diye dir. Kalbi sonra karaciğeri sonra bütün organları bu aylarda ortaya çıkacak. Sonraki aylar gelişecek. İlk aşamada etkilenmesin diyedirKızlar benim demir falan baya düşük çıktı ama dokorum 12 haftaya kadar ilaç vermeyi önermiyorum dedi
Ama doğal yolla takviye edebilirsin. Hergün et tüketimi. Protein içeren gıdalar. Sabah aç karna keçiboynuzu özü yada pekmez. Kuru uzum ,ıspanak ,mercimek kuruyemiş tüketerek dengeleyebilirsin. Benimde kanım hep duusktir ama bu şekilde ilacsiz çok şükür su an 13 değerm. Doğuma doğru yine düşerse mecbur ilaç alırım bende.su an emzirdigim için bir miktar kızımda benden aliyordurKızlar benim demir falan baya düşük çıktı ama dokorum 12 haftaya kadar ilaç vermeyi önermiyorum dedi
Nasılsınız? Yarın kalp atışı için gideceğim çok heyecanlıyım sanki ilk çocuğum gibi siz kaç haftada duymuştunuz kalp atışlarını?Burdayz cnm
Benim doktor decavit verdi, multivitamin oluyor, folik demir falan heps var içinde ve ben de okudum özellikle hamileler için bir ilaç. Bilemiyorum, her doktorun yoğurt yeme şekli farklı işte, bilemiyor insan. Bir sonraki gidişinde tekrar sorarsın olmadıKızlar benim demir falan baya düşük çıktı ama dokorum 12 haftaya kadar ilaç vermeyi önermiyorum dedi
Süper bir paylaşım, lütfen püf noktaları bize yazın böyleİyi akşamlar herkese
Cuma günü nasipse kalp atışı duymaya gideceğiz bizde bende de bulantı yok sadece uyku hali ve kasıklarımda belimde kımıl kımıl ağrı oluyor ben kilolu hamile kaldığım için diyetisyene gidiyorum plasantayı güçlendirmek için kırmızı renkli turunç grubu ağırlıklı beslenme verildi bu ara aklınızda olmuş olsun birde özellikle ara öğünlerde çiğ badem ( b12 vitamini için) ceviz fındık ve yoğurt ağırlıklı bir programım var paylaşmış olayım
Bende biranda sinirleniyorum biranda agliyorum aslinda bu kadar duygusal degilim ama hamilelikte oluyormusHerşeyin başı stresten uzak durmak gerisi çorap söküğü gibi geliyorben buaralar çok sinirleniyorum
Hamilelik tenmi yoksa kızımın ikinci sınıf olmasından mı bilmiyorum kizimada kıyamıyorumBende biranda sinirleniyorum biranda agliyorum aslinda bu kadar duygusal degilim ama hamilelikte oluyormus
Canm bende duymadim daha cumartesi gitiim haftaya gel dedi iyiyim bu arada bende cok heycnlymNasi
Nasılsınız? Yarın kalp atışı için gideceğim çok heyecanlıyım sanki ilk çocuğum gibi siz kaç haftada duymuştunuz kalp atışlarını?
Evet cnm sorarimBenim doktor decavit verdi, multivitamin oluyor, folik demir falan heps var içinde ve ben de okudum özellikle hamileler için bir ilaç. Bilemiyorum, her doktorun yoğurt yeme şekli farklı işte, bilemiyor insan. Bir sonraki gidişinde tekrar sorarsın olmadı
Arama şansın varsa ara canım kistin filan var mıydı yada düşük tehlikenKızlar benden kahverengi gibi bir leke geldi cok az napsam doktora gitsemmi yarinami beklesem
Hayırlısı ile duysaydik sanki daha rahat olacağım öyle geliyor bana bir de bişey sorcam ya ben geçen hafta çarşamba gittiğimde 5 haftalık sin dedi doktor benim takvime göre 5+2ydim nasıl oluyor bu. Bu arada beni geçen haftadan ilaca başladı adı elevit tüm vitaminler var içinde.Canm bende duymadim daha cumartesi gitiim haftaya gel dedi iyiyim bu arada bende cok heycnlym
Kahverengiyse gitmene gerek yok şu an ama yarın bir görün istersen.Kızlar benden kahverengi gibi bir leke geldi cok az napsam doktora gitsemmi yarinami beklesem