• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Rapor aldım yatıyorum kabus görüyorum gece sürekli uyanıyorum eşim ilk bebek diye alttan alıyor da bakalım nereye kadar sabredecek Velhasıl zor zamanlar

ben de o markadan aldım hem bebek hem çocuk odasını. gerçekten dediğiniz gibi çok rahat ettik. fiyatı da uçuk değil benzer kalitedeki diğer firmalara göre. hatta yeni yeni moda olanlara göre epey uygun :)

ben geçen sefer hep iki haftada bir grdim. 32'den sonra da her hafta..hem de her defasında 4 boyutlu ultrasona... ama tabi biz zarar görmedik diye zararı yoktur diyemem.... gündelik hayatta bile kullandığımız hiçbir teknoloji zararı olup olmadığı ispat edilecek kadar eski değil neticede :)

az ve sık yiyorum ben; bir de tatlı minimumda bu sefer :)
Çok teşekkürler fikrin için ya ultrasonun ses dalgasi olduğunu biliyorum zararı henüz kanıtlanmış değil... ama i yoğun ses dalgaları bebeği rahatsız ediyormuş diye okudum.. ama doktorlar ne diyor acaba onu merak ediyorum...

HCG takibini doktorlar genelde gebelik usgde görünene kadar sağlıklı ilerliyormu diye takip ediyorlar ben ilk 32 hcgyle öğrendim doktorum istersen yaptır dedi bende iki gün sonra içim rahat etsin diye baktirdim

Ben adet olmadan ogrenmistim hamileligimi. Bhcg hormonu o zaman icin cok yüksekti ve 2ye katlanacagina benimki 4er kat katlaniyordu. Bhcg dis gebelik kimyasal gebeliklerde daha da farkli artiyor. Zaten 2 defa kan olcumu yapıldıktan sonra doktor aksi durum olmadikca b hcg ye bakmiyorlar. Herkesin durumu farkli. Doktorunuza güvenin gerisini bos verin

Ay en sonunda kalp atışlarını duyduk kızlar. Allah herkese nasip etsin, şu 12 hafta da güzel güzel geçsin inşallah ❤ yeni bir doktor buldum kendime kızlar, diğer doktorumla kıyaslayınca, nasıl çekmişim eskisini diye düşündüm.. pozitif çok tatlı biri. Normalde sat'a göre 7+4 ama ultrason kağıdında 7+ 6 yazıyor. 14,65mm yaklaşık 1,5cm

Ay en sonunda kalp atışlarını duyduk kızlar. Allah herkese nasip etsin, şu 12 hafta da güzel güzel geçsin inşallah ❤ yeni bir doktor buldum kendime kızlar, diğer doktorumla kıyaslayınca, nasıl çekmişim eskisini diye düşündüm.. pozitif çok tatlı biri. Normalde sat'a göre 7+4 ama ultrason kağıdında 7+ 6 yazıyor. 14,65mm yaklaşık 1,5cm
Hadi gözünuz aydın darisi basima

kızlar günaydın
Doktorunuz tsh ve idrar kültürü testlerini istedi mi ?
Yaptıran varsa; aç karnına mı yoksa gün içinde herhangi bi zamanda mı yazabilir mi ?

Cevap veren oldu mu bilmiyorum ama ben yaptırdım. Aç gittim sabah.

5+6 da bebek karından görünür o zaman ben 5+2 deyim görünmedi henüz

Ben 5+2'de sadece keseyi görebildim 7+3'te bebeği ve kalp atışlarını duydum canım.

Ya kizlar o durum bende var hem cok halsizim biraksalar hep uyuyacak gibiyim.hemde uyudugumda deliksiz bir uyku cekemiyorum sabaha kadar 2 3 defa uyaniyorumm

Ah biri uyku mu dediiii? Uykuuuu hep uyku ya 5 gün uyumak istiyorum :D
Ama aynı şekilde asla deliksiz bir uykum yok zaten içim yanıyor benim gece boyu su-tuvalet arası mekik dokuyorum maalesef :D

Selam kızlar iyi akşamlar, nasılsınız??
Yarın da okullar tatil oldu benden keyiflisi yok :KK76:

Ya kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana :D
Napayım sabırlı mı olayım gideyim mi aynı heyecanı paylaşan anneler bana bi akıl verin.

Ya kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana :KK70:
Napayım sabırlı mı olayım gideyim mi aynı heyecanı paylaşan anneler bana bi akıl verin.
İnsan findik kurdunu ozluyoo

Mide bulantısı olmayan var mı olmalı asıl soru bence :KK70:
Özellikle sabahları ve sabaha karşı uyandığımda dayanılmaz bir hal alıyor maalesef.
Ben iki gebelik gecirdim hastanelik olucak kadsr kotuydum cok yattim hastanede simdi bilmiyorum cok hafif mide bulantisi acaba henuz hcgmi az die yoksa cinsiyetmi farkli,anlamadim :D

Ben iki gebelik gecirdim hastanelik olucak kadsr kotuydum cok yattim hastanede simdi bilmiyorum cok hafif mide bulantisi acaba henuz hcgmi az die yoksa cinsiyetmi farkli,anlamadim :KK70:

Progesteron hormonuyla alakalı bildiğim kadarıyla, henüz çok erkense canlılık kalp atışları başlamadıysa pek olmaz bildiğim kadarıyla. Tecrübe olmayınca ancak bilimsel konuşabiliyorum :KK70:
Benim midem bulanıyo dediğimde doktorum çok sevinmişti, o gün kalp atışlarını duyduk. :KK200:

Back