- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler fikrin için ya ultrasonun ses dalgasi olduğunu biliyorum zararı henüz kanıtlanmış değil... ama i yoğun ses dalgaları bebeği rahatsız ediyormuş diye okudum.. ama doktorlar ne diyor acaba onu merak ediyorum...ben de o markadan aldım hem bebek hem çocuk odasını. gerçekten dediğiniz gibi çok rahat ettik. fiyatı da uçuk değil benzer kalitedeki diğer firmalara göre. hatta yeni yeni moda olanlara göre epey uygun :)
ben geçen sefer hep iki haftada bir grdim. 32'den sonra da her hafta..hem de her defasında 4 boyutlu ultrasona... ama tabi biz zarar görmedik diye zararı yoktur diyemem.... gündelik hayatta bile kullandığımız hiçbir teknoloji zararı olup olmadığı ispat edilecek kadar eski değil neticede :)
az ve sık yiyorum ben; bir de tatlı minimumda bu sefer :)
Ah canım o bende de var, baya uyanıyorum hem de, ayılıyorum yaniBuyun gece uyanıp duruyor um ben
Hayirli olsun cnm ben cuma gunu yaptirdim 148,23Canım bende hamileysem 2 eylül doğum yapicam bugün test yaptım çift çizgi gördüm ama kanda baktirmadan emin olamıyorum
Hadi gözünuz aydın darisi basimaAy en sonunda kalp atışlarını duyduk kızlar. Allah herkese nasip etsin, şu 12 hafta da güzel güzel geçsin inşallah ❤ yeni bir doktor buldum kendime kızlar, diğer doktorumla kıyaslayınca, nasıl çekmişim eskisini diye düşündüm.. pozitif çok tatlı biri. Normalde sat'a göre 7+4 ama ultrason kağıdında 7+ 6 yazıyor. 14,65mm yaklaşık 1,5cm
İnşallah hepimizinHadi gözünuz aydın darisi basima
Canım benim hayırlısıyla sende duy o pıtırcık sesi ❤Hadi gözünuz aydın darisi basima
kızlar günaydın
Doktorunuz tsh ve idrar kültürü testlerini istedi mi ?
Yaptıran varsa; aç karnına mı yoksa gün içinde herhangi bi zamanda mı yazabilir mi ?
5+6 da bebek karından görünür o zaman ben 5+2 deyim görünmedi henüz
Ya kizlar o durum bende var hem cok halsizim biraksalar hep uyuyacak gibiyim.hemde uyudugumda deliksiz bir uyku cekemiyorum sabaha kadar 2 3 defa uyaniyorummAh canım o bende de var, baya uyanıyorum hem de, ayılıyorum yani
Ya kizlar o durum bende var hem cok halsizim biraksalar hep uyuyacak gibiyim.hemde uyudugumda deliksiz bir uyku cekemiyorum sabaha kadar 2 3 defa uyaniyorumm
Kizlar bende asiri gdiyorum su tvalete ya :) mide bulantisi olan falan varmi
İnsan findik kurdunu ozluyooYa kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana
Napayım sabırlı mı olayım gideyim mi aynı heyecanı paylaşan anneler bana bi akıl verin.
Ben iki gebelik gecirdim hastanelik olucak kadsr kotuydum cok yattim hastanede simdi bilmiyorum cok hafif mide bulantisi acaba henuz hcgmi az die yoksa cinsiyetmi farkli,anlamadim
Mide bulantısı olmayan var mı olmalı asıl soru bence
Özellikle sabahları ve sabaha karşı uyandığımda dayanılmaz bir hal alıyor maalesef.
Ben iki gebelik gecirdim hastanelik olucak kadsr kotuydum cok yattim hastanede simdi bilmiyorum cok hafif mide bulantisi acaba henuz hcgmi az die yoksa cinsiyetmi farkli,anlamadim