2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben düşük yaptığından beri kullanıyorum folic asit yaklaşık 3 aydır zaten pkolular için olan bir folic asitle hamile kaldım

Yarın gideyim bende. O zaman başlayayım hemen.
Kızlar aklıma geldi bir yaprak marul çok faydalı

Folic asidi ben hamilelikten once de kullanıyordum. 3aya kadar veriyorlar zaten folic. Bir an once kullanmaya basla. Bu arada kizlar folic asitten baska neler kullanıyorsunuz. Ben decavitte kullaniyorum

Folic asidi ben hamilelikten once de kullanıyordum. 3aya kadar veriyorlar zaten folic. Bir an once kullanmaya basla. Bu arada kizlar folic asitten baska neler kullanıyorsunuz. Ben decavitte kullaniyorum
Ben coraspirin ve apikopal kullaniyordum dun apikopal i biraktim migde agri bas agrisi mide bulantisi yapiyormus iki si doktor apikopal i birak dedi bugun biraz rahatim ama bas agrim var

Gecmis olsun sanada canin aynen canım çarşambayı beklemem pazartesi gideceğim kısmetse o saatten sonra olmadı başka ama karnım ağrıyor bilmiyorum korkuyorum bende allah yardımcımız olsun
Canim korkma aynen karın ağrısı vardı ama ilaç iğne daha iyiyiz inşallah yarın duy kalbini iyice rahatlarsin

Duger basliga yazmıştım ama buraya tekrar yazayim belki birilerinin ici ferahlar.
5haftalikken aniden kanamam oldu ve kan bosaldi resmen. O gun hastaneye gittim ve alttan muayene de bile doktorun kullandigi ultrason cihazi kan icinde kaldi parcalar geldi. Dusuk yaptigim soylendi ve doktor herhangi bir ilac vermedi emin oldugu icin. Kesenin sekli bozuk falan demisti. Ben de kurtaj olmayayim diye hopladim zipladim dussun bir an once diye. Ertesi gun kanamam gecti bikac gun sonra muayene oldum dustu mu diye aksine dusmemis ve kalp atislarini duyduk. Progestan kullanmaya basladim. Anlayacaginiz nasibinde varsa ne yaparsanız yapın dusmez

Cnm nasipte varsa ne yaparsan yap dusmez nasipde yoksa ne kadar onlem alalim gider bir tanidigim hamile olduğunu ogrenince istememis merdivenden atladim durmadan atladim zipladim ana dusmedi diyor yiyecek ekmegi varmis

Tamamen nasip kısmet meselesi. Sen ne yaparsan yap dusebiliyor, ya da hiçbirşey olmuyor. Benim de önceki hamileligim bebeğin kalbi durduğu için sonlandırıldı. O kadar test yaptırdım. Biyolojik bir sebep bulunamadı.

Aradım canım çok şükür akşamdan başka olmadı bugünde olmadı ama ağrım var dinleniyorum bakalım inşallah birşey olmaz sanada geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım kaç haftaliksın

Kızlar bişey sorucam akıntınız var mı bi ıslaklık hissediyorum eyvah diyorum bi bakıyorum akıntı o derece yani rengi de bazen değişik geliyo kan mı değil mi çözemiyorum
Bende de var, sürekli tuvalete gidiyorum kontrol için bakıyorum akıntı.

Merhaba
Ben geldim
Geçen hafta test yaptım sat 19kasım
Henüz dr a gitmedim
Yarın gideceğim keseyi görürüz inşallah
Bu benim ikinci bebeğim olacak Şubat 2011 annesiydim
Şimdi ağustos 2017inşallah

Insallah duyardım canım bu bebekler bize sabırlı olmayı ogretecekler galiba, ben de daha duymadım, bebek oluşmamış daha dedi kafam beynim bu cümlede kaldı.Cumartesi bakacagiz insallah

Benimde doktor kontrolüm yarın, ilk kez gideceğim, sağlık ocağında testleri yaptırmıştım ama. Bakalım muhtemelen kalp atışını da duyarız diye düşünüyorum hayırlısıyla. Ay gerçekten sabır işi

Duyarsınız canım nasipse büyümüş senin bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…