Bu saatlerde bir yorgunluk oluyorki bende birde normalden fazla üşüyorum ama ayaklarimda yanıyor
Bende usuyprum ya. Kaloriferli evde bogazli kazak üstüne yelek. üç kat çoraplar duruyorum. Ellerim hala buz
tesadufdur eminim allah herkesin gönlüne göre versinkirpiklerin toplanması yani birbirine karışması dolanması sanırım Z zeynebim111
demek ki doğruymuş çok sevinirim öyleyse :) hayırlı sağlıklı olsun da tabiHIRSIZI
Buda degisikmis rivayetler bitmez bizde :)) ben cinsiyetle ilgili hiç düşünmedim gönlümden geçen herhangi biseyde yok kimisi hissediyormus yakın arkadaşımda hamile o benim kızım olcak diye dolanıyor ortalıkta :))gebeliğinde çok üşüyenlerin oğlu olur diye bir rivayet duymuştum ilk gebeliğimde
ilk zamanlar temmuz ayında ben de üşüyordum çorap filan giyiyordum
bir prensesim oldu:)
sizler için hadi hayırlısı diyelim arkadaşlar
Bende şimdiden almak istiyorum. O konuda çok heyecanlıyım. Allah o günleri göstersin. Su3 ayı atlatıp cinsiyet belli olunca bir iki birşey alarak başlarız insallahAy zaman ilerlesede alışveriş zamanına gelsek birşeyler almak çok keyifli bebislere
kız bebek candırgebeliğinde çok üşüyenlerin oğlu olur diye bir rivayet duymuştum ilk gebeliğimde
ilk zamanlar temmuz ayında ben de üşüyordum çorap filan giyiyordum
bir prensesim oldu:)
sizler için hadi hayırlısı diyelim arkadaşlar
merabalar arkadaşlar gün içinde hiç takip edemiyorum
3 yaşındaki kızımdanakşam bi bakıyorum oldukça birikmiş sayfalar:)
gün boyu mide yanması mı desem mide ekşimesi mi ya da mide bulantısı mı tarif edemediğim bi durum yaşıyorum
çubuk krakerden tiksindim şuan tek kurtarıcım turşu ve peynir
Babası dayanamamış , kızımla gezerken üçlü tulum almışlar :) unisex birşey seçmişler Allahtan :))) ama üç ay dolmadan ben de almayı düşünmüyorum.Ay zaman ilerlesede alışveriş zamanına gelsek birşeyler almak çok keyifli bebislere
Ay wallami cok sewindim benimki icin demekki benimkide gec dollenme ama ikigun once yaptirdim 186 bugun gec gittim bide tekrarladik 907cikti kiz ebede az cikarsa kotu olur yuksek olmasi iyi dedi sencede iyimiBenim sat 18 ekim ama adet günümden sonra döllenme olmuş düşün. Ve 6 kasım olarak değiştirdik. Yani 20 gün!
Kaclik kullaniyorsun ben 100 lük kullanıyorum günde 3 kere kullanıyorum mide bulantısı yapmadi bendeProgestan kullanan arkadaşlar sizinde vücudunuz da farklılıklar var mı bende bi baş dönmesi mide bulanması sanki sarhoş gibiyim
kız bebek candırama tabi önemli olan şu anda sağlıkla dünyaya gelmesi <3
Aynen ben de de aynı etkiyi yapıyor. Sabah aksam 200mg alıyorum. Aksam olanını gece yatmadan alıyorum ki uykumda hissetmeyeyim bu baş dönmesini.Progestan kullanan arkadaşlar sizinde vücudunuz da farklılıklar var mı bende bi baş dönmesi mide bulanması sanki sarhoş gibiyim
Ben kızımın odasını 2 ay önce ayırdım. Sadece yatağını aldım ona göre duzenledim sade birşey. Buyuyunce oda yapmayı planliyordum. Yazin kızımın yatağını bebeğe kullanicam yanıma alicam kızıma oda yapi cam insallah. Onda da abartmayın düşünmüyorum bir korumalı baza ve dolap yeterli diye düşünüyorum. Odası anca alir bunları zaten. Bende bebeğim bazaya alışır mi diye düşünüyorum çok deli yatıyor . Gece gülüp kendince konuşan bir çocuk. Gece kalkar gezerse şaşmam.Ama yeni gelen de buyuyunce nasıl olcak odaları onu dusunuyorumBizim en büyük sorunumuz oda şu ankızımıza büyük ve güzel bir oda yaptık. Daha önce paylaşmıştım hatta; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/minas.875659/ Bir de çamaşır odası olarak kullandığımız, ütü masası vs koyduğumuz oda var fazladan. Ama oldukça küçük. Onu da küçüğe yapsak çok sıkıntı çekicem çamaşır vs kuruturken. Oda yapmasak adil olmıcak, aynı odayı kullansak kızın düzeni bozulucak şimdiden başladım dertlenmeye siz nasıl düzenliceksiniz evi, odalarını veya yataklarını vs?
Benim ilk hamileliğimde bulantı hiç yoktu ama mide yanması oluyordu,, ihtiyaç duydukça G...... içebilirsin demişti doktor. Son iki ay artık epey yanmaya başladı; o zaman da p..... diye bir ilaç vermişti sabhları içmem için; asit pompasıymış; onu içtikten sonra gün boyu hiç sıkıntı yaşamıyordum. Siz de danışın isterseniz doktorunuza. Yaşam kalitesi düşüyor yoksa insanın...
Benimki de çok çılgın yatıyor,, zaten ben de yanında kalıyorum. İyice karışıcak ortalık :))) çözeriz inşallah :))Ben kızımın odasını 2 ay önce ayırdım. Sadece yatağını aldım ona göre duzenledim sade birşey. Buyuyunce oda yapmayı planliyordum. Yazin kızımın yatağını bebeğe kullanicam yanıma alicam kızıma oda yapi cam insallah. Onda da abartmayın düşünmüyorum bir korumalı baza ve dolap yeterli diye düşünüyorum. Odası anca alir bunları zaten. Bende bebeğim bazaya alışır mi diye düşünüyorum çok deli yatıyor . Gece gülüp kendince konuşan bir çocuk. Gece kalkar gezerse şaşmam.Ama yeni gelen de buyuyunce nasıl olcak odaları onu dusunuyorum
Bebek besleniyor, korkmayın siz. 1 ay kadar sonra iştahınız artar zatenevet o g... ilacı duymuştum teşekkür ederim
daha şimdiden böyle olursa diyorum(
aslında midem yanıyor mu dönüyor mu orada neler oluyor hiçbi fikrim yok
ama bu durum yememi çok etkiliyor birşey yiyemiyorum yesem de ot yiyormuşum gibi
kuzucuğum iyi olsun yeterki de hakikaten hayat kalitemi çok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?