2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
gebeliğinde çok üşüyenlerin oğlu olur diye bir rivayet duymuştum ilk gebeliğimde
ilk zamanlar temmuz ayında ben de üşüyordum çorap filan giyiyordum
bir prensesim oldu:)
sizler için hadi hayırlısı diyelim arkadaşlar

Buda degisikmis rivayetler bitmez bizde :)) ben cinsiyetle ilgili hiç düşünmedim gönlümden geçen herhangi biseyde yok kimisi hissediyormus yakın arkadaşımda hamile o benim kızım olcak diye dolanıyor ortalıkta :))

Ay zaman ilerlesede alışveriş zamanına gelsek birşeyler almak çok keyifli bebislere
Bende şimdiden almak istiyorum. O konuda çok heyecanlıyım. Allah o günleri göstersin. Su3 ayı atlatıp cinsiyet belli olunca bir iki birşey alarak başlarız insallah

kız bebek candır ama tabi önemli olan şu anda sağlıkla dünyaya gelmesi <3

Benim ilk hamileliğimde bulantı hiç yoktu ama mide yanması oluyordu,, ihtiyaç duydukça G...... içebilirsin demişti doktor. Son iki ay artık epey yanmaya başladı; o zaman da p..... diye bir ilaç vermişti sabhları içmem için; asit pompasıymış; onu içtikten sonra gün boyu hiç sıkıntı yaşamıyordum. Siz de danışın isterseniz doktorunuza. Yaşam kalitesi düşüyor yoksa insanın...

Benim sat 18 ekim ama adet günümden sonra döllenme olmuş düşün. Ve 6 kasım olarak değiştirdik. Yani 20 gün!
Ay wallami cok sewindim benimki icin demekki benimkide gec dollenme ama ikigun once yaptirdim 186 bugun gec gittim bide tekrarladik 907cikti kiz ebede az cikarsa kotu olur yuksek olmasi iyi dedi sencede iyimi

Bizim en büyük sorunumuz oda şu an kızımıza büyük ve güzel bir oda yaptık. Daha önce paylaşmıştım hatta; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/minas.875659/ Bir de çamaşır odası olarak kullandığımız, ütü masası vs koyduğumuz oda var fazladan. Ama oldukça küçük. Onu da küçüğe yapsak çok sıkıntı çekicem çamaşır vs kuruturken. Oda yapmasak adil olmıcak, aynı odayı kullansak kızın düzeni bozulucak şimdiden başladım dertlenmeye siz nasıl düzenliceksiniz evi, odalarını veya yataklarını vs?

Progestan kullanan arkadaşlar sizinde vücudunuz da farklılıklar var mı bende bi baş dönmesi mide bulanması sanki sarhoş gibiyim
Aynen ben de de aynı etkiyi yapıyor. Sabah aksam 200mg alıyorum. Aksam olanını gece yatmadan alıyorum ki uykumda hissetmeyeyim bu baş dönmesini.

Ben kızımın odasını 2 ay önce ayırdım. Sadece yatağını aldım ona göre duzenledim sade birşey. Buyuyunce oda yapmayı planliyordum. Yazin kızımın yatağını bebeğe kullanicam yanıma alicam kızıma oda yapi cam insallah. Onda da abartmayın düşünmüyorum bir korumalı baza ve dolap yeterli diye düşünüyorum. Odası anca alir bunları zaten. Bende bebeğim bazaya alışır mi diye düşünüyorum çok deli yatıyor . Gece gülüp kendince konuşan bir çocuk. Gece kalkar gezerse şaşmam.Ama yeni gelen de buyuyunce nasıl olcak odaları onu dusunuyorum

evet o g... ilacı duymuştum teşekkür ederim
daha şimdiden böyle olursa diyorum(
aslında midem yanıyor mu dönüyor mu orada neler oluyor hiçbi fikrim yok
ama bu durum yememi çok etkiliyor birşey yiyemiyorum yesem de ot yiyormuşum gibi
kuzucuğum iyi olsun yeterki de hakikaten hayat kalitemi çok etkiliyor

Kızlar bugün okuldan gelince lekelenmem oldu doktorum a zorla saat 6 ya sıra aldık düşük riski var dedi 2 iğne ve progestan yazdı 1 hafta da rapor kalbi çok güzel atıyordu şükür ama korkuyorum iğne konusunda kararsızim ama hala devam ediyor sikinti

Benimki de çok çılgın yatıyor,, zaten ben de yanında kalıyorum. İyice karışıcak ortalık :))) çözeriz inşallah :))

Bebek besleniyor, korkmayın siz. 1 ay kadar sonra iştahınız artar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…