- 19 Mart 2009
- 1.674
- 498
- 323
Gözün aydın canım darısı biz bekleyenlere inşallahKızlar çok şükür kalp atışlarını duydum miniğimin çok güzel ya darısı bekleyenlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım darısı biz bekleyenlere inşallahKızlar çok şükür kalp atışlarını duydum miniğimin çok güzel ya darısı bekleyenlere
Kızlar face grubu açmak yasak falan değil ben diğer 2 çocuğum da da kk dan tanışıp kaynaştıkk face grubumuzda gerçek ve kendi kimliklerimizle samimiyetimizi ilerlettik buluşmalar görüşmeler kalıcı güzel dostluklar kurduk. Buradan ve oradan eş zamanlı takipler yaptık. Bunda sıkıntı yaratacak bir durum söz konusu değil yani katılmak isteyen katılır katılmak istemeyen kendi bilir .
canım sana tavsiyem acele etmemen bu konuda, karnın çıkmaya başlayınca yani 4. ayda falan söyle, çünkü çocuklar için bu süreç çok uzun geliyor. "kadeşim neden gelmiyor, ne zaman doğacak, doğsun artık, sıkıldım" gibi şikayetleri olacaktır. sonra da soğuyorlar bebekten. bu benim düşüncem tabi, abimin de ablamında 2 çocuğu var ve ikisinde de yaşandı bu, ablam 3 ay sonra söyledi o biraz daha iyi oldu :)Ay ben hala kızıma soyleyemedim eşim kalp atisindan sonra söyleyelim garanti olsun diyor onada daha 2 hafta var
Canım ben okadar uzatamam benim kızım 8 yaşında artık herşeyin farkında şimdi bile yanında konuşmuyoruz doktora gidip geldiğimde neden gidiyorsun diye soruyorcanım sana tavsiyem acele etmemen bu konuda, karnın çıkmaya başlayınca yani 4. ayda falan söyle, çünkü çocuklar için bu süreç çok uzun geliyor. "kadeşim neden gelmiyor, ne zaman doğacak, doğsun artık, sıkıldım" gibi şikayetleri olacaktır. sonra da soğuyorlar bebekten. bu benim düşüncem tabi, abimin de ablamında 2 çocuğu var ve ikisinde de yaşandı bu, ablam 3 ay sonra söyledi o biraz daha iyi oldu :)
tavsiye sadece :) <3
Bende yariyil tatilinde soyleyecegm okumaya yeni gecti bitirmis olurCanım ben okadar uzatamam benim kızım 8 yaşında artık herşeyin farkında şimdi bile yanında konuşmuyoruz doktora gidip geldiğimde neden gidiyorsun diye soruyor
Bana kalsa ben hemen yumurtlayacagimda :) eşim bekle diyorBende yariyil tatilinde soyleyecegm okumaya yeni gecti bitirmis olur
Biz 2.sinifiz bebis doğduğunda nasipse 3.Sınıfa başlıcak nasıl olucak çok merak ediyorumBende yariyil tatilinde soyleyecegm okumaya yeni gecti bitirmis olur
yeni nesil cin gibi zaten, büyümüş küçülmüş bu bıdıklar, bir şey saklamak öyle zor ki :)Canım ben okadar uzatamam benim kızım 8 yaşında artık herşeyin farkında şimdi bile yanında konuşmuyoruz doktora gidip geldiğimde neden gidiyorsun diye soruyor
Hemde nasıl her geçen gün daha çok şaşırtıyor beni biz diyorum çok saf buyumusuzyeni nesil cin gibi zaten, büyümüş küçülmüş bu bıdıklar, bir şey saklamak öyle zor ki :)
Benim sat 18 ekim ama adet günümden sonra döllenme olmuş düşün. Ve 6 kasım olarak değiştirdik. Yani 20 gün!Meraba kizlar bisey sormak istiyorum kafam cok karisikta brn adetten bi gun uc gun yedi gun sonra idrar testi yaptim negatifti dokuz gun gecti kan testi yaptim negatifti artik umidi kesmisken esimin zoruyla 15.gunu idrar testi yaptim pozitif cikti splugu ozelde yaptirdim sonuc 186 cikti evet hamileyim sonuca gore ama sizce cokmu gec dollenmr beb adet gunlerimdemi yumurtladim beni teselli edin ya walla kafa allak bulak oldu
Tabi ki çok çok güzel hemen zaman geçsin kavuşayım istiyorum :)Amiin camiin. Tebriklerr. Çok güzel değil mi..
bende varım 34 yaş 2.çocuk sağlık personeli.Maşallah bize kızlar kaçırdığım var mı bilmiyorum ama ne kadar da çoğuz di mi??
Bende usuyprum ya. Kaloriferli evde bogazli kazak üstüne yelek. üç kat çoraplar duruyorum. Ellerim hala buzBu saatlerde bir yorgunluk oluyorki bende birde normalden fazla üşüyorum ama ayaklarimda yanıyor