2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

bizi bir önceki grubumuzda uyarmışlardı, hatta net bir şekilde facebookta konuşalım vs gibi mesajların devam etmesi halinde grubu kapatacaklarını yazmışlardı. ben çok iyi hatırlıyorum. siz bilirsiniz yine de tabi :)

Ay ben hala kızıma soyleyemedim eşim kalp atisindan sonra söyleyelim garanti olsun diyor onada daha 2 hafta var
canım sana tavsiyem acele etmemen bu konuda, karnın çıkmaya başlayınca yani 4. ayda falan söyle, çünkü çocuklar için bu süreç çok uzun geliyor. "kadeşim neden gelmiyor, ne zaman doğacak, doğsun artık, sıkıldım" gibi şikayetleri olacaktır. sonra da soğuyorlar bebekten. bu benim düşüncem tabi, abimin de ablamında 2 çocuğu var ve ikisinde de yaşandı bu, ablam 3 ay sonra söyledi o biraz daha iyi oldu :)
tavsiye sadece :) <3

Canım ben okadar uzatamam benim kızım 8 yaşında artık herşeyin farkında şimdi bile yanında konuşmuyoruz doktora gidip geldiğimde neden gidiyorsun diye soruyor

Hamilelik sürecini zaten halası dan ve yengesi den gördü bebeklerin hemen dogmayacagini doğduklarında da çok küçük olacaklarının farkinda

Canım ben okadar uzatamam benim kızım 8 yaşında artık herşeyin farkında şimdi bile yanında konuşmuyoruz doktora gidip geldiğimde neden gidiyorsun diye soruyor
yeni nesil cin gibi zaten, büyümüş küçülmüş bu bıdıklar, bir şey saklamak öyle zor ki :)

Benim sat 18 ekim ama adet günümden sonra döllenme olmuş düşün. Ve 6 kasım olarak değiştirdik. Yani 20 gün!

merabalar arkadaşlar gün içinde hiç takip edemiyorum
3 yaşındaki kızımdan akşam bi bakıyorum oldukça birikmiş sayfalar:)
gün boyu mide yanması mı desem mide ekşimesi mi ya da mide bulantısı mı tarif edemediğim bi durum yaşıyorum
çubuk krakerden tiksindim şuan tek kurtarıcım turşu ve peynir

Benim de yüzüm sivilcelendi tabi bu yeni kullandığım bb den dolayı da olabilir. Hamilelr yüz ürünü kullanmasın leke kalır diyorlar doğru mu doğruysa neler kullanabilirim yüz temizleyici jel veya köpük kullanılabilir mi en azından acaba bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…