Kızlar face grubu açmak yasak falan değil ben diğer 2 çocuğum da da kk dan tanışıp kaynaştıkk face grubumuzda gerçek ve kendi kimliklerimizle samimiyetimizi ilerlettik buluşmalar görüşmeler kalıcı güzel dostluklar kurduk. Buradan ve oradan eş zamanlı takipler yaptık. Bunda sıkıntı yaratacak bir durum söz konusu değil yani katılmak isteyen katılır katılmak istemeyen kendi bilir .
bizi bir önceki grubumuzda uyarmışlardı, hatta net bir şekilde facebookta konuşalım vs gibi mesajların devam etmesi halinde grubu kapatacaklarını yazmışlardı. ben çok iyi hatırlıyorum. siz bilirsiniz yine de tabi :)
canım sana tavsiyem acele etmemen bu konuda, karnın çıkmaya başlayınca yani 4. ayda falan söyle, çünkü çocuklar için bu süreç çok uzun geliyor. "kadeşim neden gelmiyor, ne zaman doğacak, doğsun artık, sıkıldım" gibi şikayetleri olacaktır. sonra da soğuyorlar bebekten. bu benim düşüncem tabi, abimin de ablamında 2 çocuğu var ve ikisinde de yaşandı bu, ablam 3 ay sonra söyledi o biraz daha iyi oldu :)
tavsiye sadece :) <3
canım sana tavsiyem acele etmemen bu konuda, karnın çıkmaya başlayınca yani 4. ayda falan söyle, çünkü çocuklar için bu süreç çok uzun geliyor. "kadeşim neden gelmiyor, ne zaman doğacak, doğsun artık, sıkıldım" gibi şikayetleri olacaktır. sonra da soğuyorlar bebekten. bu benim düşüncem tabi, abimin de ablamında 2 çocuğu var ve ikisinde de yaşandı bu, ablam 3 ay sonra söyledi o biraz daha iyi oldu :)
tavsiye sadece :) <3
Canım ben okadar uzatamam benim kızım 8 yaşında artık herşeyin farkında şimdi bile yanında konuşmuyoruz doktora gidip geldiğimde neden gidiyorsun diye soruyor
Canım ben okadar uzatamam benim kızım 8 yaşında artık herşeyin farkında şimdi bile yanında konuşmuyoruz doktora gidip geldiğimde neden gidiyorsun diye soruyor
kirpiklerin toplanması yani birbirine karışması dolanması sanırım Zzeynebim111
demek ki doğruymuş çok sevinirim öyleyse :) hayırlı sağlıklı olsun da tabi HIRSIZI
merabalar arkadaşlar gün içinde hiç takip edemiyorum
3 yaşındaki kızımdan akşam bi bakıyorum oldukça birikmiş sayfalar:)
gün boyu mide yanması mı desem mide ekşimesi mi ya da mide bulantısı mı tarif edemediğim bi durum yaşıyorum
çubuk krakerden tiksindim şuan tek kurtarıcım turşu ve peynir
Benim de yüzüm sivilcelendi tabi bu yeni kullandığım bb den dolayı da olabilir. Hamilelr yüz ürünü kullanmasın leke kalır diyorlar doğru mu doğruysa neler kullanabilirim yüz temizleyici jel veya köpük kullanılabilir mi en azından acaba bilgisi olan var mı