2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
banada keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışları için gel dedi ama banada çok erken geldi
neyse inşallah duyarız
bende haftaya cuma gidicem canım
özeli bırakıp devlete mi geçeceksin doğru mu anladım??
bugün doğum yapan bi arkadaşımla konuştum. tüm takiplerini devlette yaptır ona git gel. doğuma özele geçersin dedi.

Canım 1500'de görülmesi çok zor daha kaç günlük hamile olutor ki 2 günde bir 2'ye katlıyor.
benm 2300 de gördü doktor keseyi canım
adetim 4 gün gecikmişti
1500 üzerindeyse görürüz hatta göremezsek sıkıntı demişti ve çok şükür gördük

canım ilk gebeliğin mi ?

valla ben çerez sevmez meyve aramaz biriydim ama mecburen ağzıma tıkıveriyorum faydalı diye :) saati önemli değil ben öğlene doğru tercih ediyorum sadece.benim de geçen pazartesi ilk randevuydu doktorum bana doğal ve güzel beslen dengeli beslen dedi. genelde netten araştırma yaparak ve doğum yapan arkadaşım var onun da doktorunun söylediklerinden tavsiye alarak beslenmeye çalışıyorum ben :)

bende kendimi tanıtayım Mutella
28 yaşındayım arkeoloğum ama muhassebecilik yapıyordum
düğünüm var diye işten ayrıldım ekim ayında
kasım da da evlendik ilk bebeğim

ben suan 75 kiloyum...kizimda 60 kiloyla hamile kalmistim...90 kiloyla doguma girdim...ancak bu kadar verdim...insallah bu bedenimde 100 kilo olmam...zaten kiloluyum su an

Bende 75 kiloyum evlendikten sonra 13 kg aldım maalesef bende kilo almaktan korkanlardanım Allahtan boyum var da kilom belli olmuyor çok :)
boylarınız kaç kızlar

kızlar bi yandan da geçmişi okuyorum kaçırmayım dedim
gerçekten çok faydalı bilgi paylaşımı oluyor
özellikle benm gibi bilgi sahibi olmayanlar için
benim kilom 55
Ankara
bu arada çatlak kremine ne zaman başlayalım?
bulantılar kaçıncı haftada başlar ve kaçıncı haftada sonlanır?
ben turp gibiyim sadece çok uyuyorum

bir de ben ev yoğurdu yiyemiyorum
marketten aldığımı yesem zararlı mı??

canım bende ankara
hangi hastaneye gidiyorsun?

canm zaten daha çok yeni hamileliğin kiminin en baştan başlamakla birlikte genelde 1.5 ayı geçtikten sonra başlıyor. Genelde 4. Aya doğru son bulsada kiminin sürebiliyor. Hamileliğin en rahat dönemi. İkinci 3 aylık dönem. Öncesi ve sonrası farklı farklı endişeler oluyor. Çatlak kremi 3 aydan sonra başlamak gerekiyor. Ben 7. Ayda bir çatladım pir çatladım. Geenetik biraz. Bir arkadaşım aktarma karışım hazırlattı. Catlamadi. Biri pahalı kremler sürdü çatladı. Ben hep kakao yağı vazelin sürdüm çatladın. Annen ablan teyzen catliyorsa genelde sende catlarsin bu böyle.
Market yogurdunun zararı olmasa da faydası da yoktur bence. Günlerce bozulmayan bir ürün neticede. Kendin yapıp suzdurup ekmeğe sur daha iyi bence. Yada salatasini yap ye.

Hayır canm henüz gitmedim. Pazartesi kan verip öteki hafta gitmeyi düşünüyorum. Kalp atışı kese ikisini bir arada görelim diye düşündük insallah
bende aynı şeyi düşündüm haftaya cuma gidicem inşallah 2 gün önce daha beta hcg 41 çıkmıştı belki haftaya cumaya kadar 1500ü görürsem gidicem. zor geçiyor günler bizimki de tam ağustos sonu maşallah diğer anneler bizden önde. onlardan çok şey öğrenmiş oluyoruz :)

Herkese iyi akşamlar ben bugün ilk kez doktora gittim biraz da kafam karıştı çok şükür keseyi gördük minicik ama enteresan olan ben cuma günü kendi isteğimle kan tahlili yaptırdım 98 di salı günü iş yerinde sağlık taraması vardı kan alınmışken bakalım beta dediler 680 çıktı bugün perşembe ben vajinal görünür felan düşünerek gittim karnımdan gördü keseyi Doktora aynen böle gün gün değerleri söyledim şuanda değer 6.000 den fazla ben görebildiğime göre dedi mümkün mü bu kadar artması bu arada ben de 33 yaşındayım adım Sinem ikinci gebeliğim kızım var 8 yaşında özel bir şirkette finansman müdürüyüm Gebze Kocaeli'n de ikamet ediyorum

çatlak için ilk hamileliğimde badem yağı kullanmıştım sadece. hiç çatlağım oluşmadı karnım çok büyük olduğu halde. bence de genetik annem de de hiç çatlak yok. ama tabi yağlarla kremlerle falan oluşmasını azaltabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…