• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
selam hepinize arkadaşlar. Bu yaz benim için çok verimli geçti. Hem emmeyi bıraktı kızım hem de bezi sadece kaka konusunda hala küloduna yapıyor daha önce bahsetmiştim kabız olduğunu . Kakasi geldiginde yalniz kalacağı bir odaya gidiyor ve yapıyor.Yaparken anne gelme diyor.Ben de simdilik mudahale etmiyorum bu duruma.
Emmeyi bıraktıktan sonra yemesi baya arttı. En güzeli anne acıktım diyor artik.Cunku sürekli ben zorla bir şeyler yedirmeye uğraşıyordum. Şimdi kendisi isteyince çok mutlu oluyorum.

Bütün çocuklar çok hareketli.Bizimki çok kaka yapıyor yemesine göre bazen 5 i buluyor.Yani karnında birşey durmuyor ki.Arkadaşıma doktor bir kere ilaç verebilirsiniz demiş.Bende andazol ilaç aldım ama henüz kullanmadim
kil kurdu gece cok huzursuzluk ve aglama yapan bisey diye biliyorum. kasinti yapiyor ve basit bi testi var sele bant yardimiyla yapiliyor. google a yaz cikar zaten. lutfen doktor kontrolu olmadan baskalari tavsiyesiyle ilac kullanmayin. cocuga faydadan cok zarar verebilir.

Bütün çocuklar çok hareketli.Bizimki çok kaka yapıyor yemesine göre bazen 5 i buluyor.Yani karnında birşey durmuyor ki.Arkadaşıma doktor bir kere ilaç verebilirsiniz demiş.Bende andazol ilaç aldım ama henüz kullanmadim
Merhabalar benim kızımda doğduğundan beri çok kaka yapar yemesine göre. Kilo alımı bazen durur bazen artar ama 15 aylık olana kadar hep zayıftı. Kakasını sulu yaptığı için doktora yönlendirilmiştik. Tahlil felan yapıldı çok şükür bişey çıkmadı ve doktorun dediği tek şey sindirim sistemi hızlı çalışıyor büyüyünce rahat eder yer yer kilo almaz dedi. O günden beri bende takılmıyorum artık. Doktora görünmeden ilaç kullanmamanızda fayda var

Kızlar merhaba,kıl kurdu için ilaç kullandınız mi hiç? Ben oğlum kilo almayınca parazitten şüphe etmeye başladım çünkü

Parazit için Drucilla’nın dediği gibi sabahın çok erken saatinde poposuna bant yapıştırarak kontrol edebilirsin.
Ama poposunda kaşıntı, karın ağrısı, sürekli ağlama falan yoksa sırf kilo alamadığı için şüphelenmene gerek yok. Parazit ilaçlarını tahlil yaptırmadan kullanmanın faydadan çok zararı olabilir. Çocuğunun yapısı öyledir. Ben de çok çok zayıf bir çocuktum. Biraz daha büyüdüğümde günde 1-1,5 ekmek bile yerdim ama kilo alamazdım. Annemler de parazit, değerlerin eksikliği, tiroid bir sürü şeyin peşinde koştular ama büyük bir sorun yoktu sadece yapım zayıftı. Hala öyleyim. Sağlıklı olduğu ve gelişimi iyi olduğu sürece sıkıntı yapma. Mecburi haller hariç ve doktor onayı olmadan ilaç kullanmak zayıf olmasından daha zararlı.

Selam herkese uzun zaman oldu girmeyeli buralara herkes iyidir inşallah bebişler büyüdü doğa çok hareketli bir çocuk bütün gün durmuyor desem yeri var ablamız ortaokula başladı zaman su gibi.. Bursa dan haberiniz varmı hiç yazdımı

Parazit için Drucilla’nın dediği gibi sabahın çok erken saatinde poposuna bant yapıştırarak kontrol edebilirsin.
Ama poposunda kaşıntı, karın ağrısı, sürekli ağlama falan yoksa sırf kilo alamadığı için şüphelenmene gerek yok. Parazit ilaçlarını tahlil yaptırmadan kullanmanın faydadan çok zararı olabilir. Çocuğunun yapısı öyledir. Ben de çok çok zayıf bir çocuktum. Biraz daha büyüdüğümde günde 1-1,5 ekmek bile yerdim ama kilo alamazdım. Annemler de parazit, değerlerin eksikliği, tiroid bir sürü şeyin peşinde koştular ama büyük bir sorun yoktu sadece yapım zayıftı. Hala öyleyim. Sağlıklı olduğu ve gelişimi iyi olduğu sürece sıkıntı yapma. Mecburi haller hariç ve doktor onayı olmadan ilaç kullanmak zayıf olmasından daha zararlı.
Canım nasılsın nerelerdesin🤗

Selam herkese uzun zaman oldu girmeyeli buralara herkes iyidir inşallah bebişler büyüdü doğa çok hareketli bir çocuk bütün gün durmuyor desem yeri var ablamız ortaokula başladı zaman su gibi.. Bursa dan haberiniz varmı hiç yazdımı
Selam canım sessiz buralar... Hakikaten zaman su gibi...2 sene önce bu zamanlar nasıl hareketli bir gruptu burası..

Evet cnm ben konistum :KK43: bir gelişme yok emir halen eskisi gibi

Canım nasılsın nerelerdesin🤗
İyiyim ben, bir canavar da bende var. Geçenlerde kaşı yarıldı, dikiş atıldı. Aldırdık dikişleri ama daha tam iyileşmedi. Her gören yaramaz mısın sen, afacan vs. diyor. İlk günler sakince gülüyordum sonraları sürekli etiket yapıştırıyorlar diye atarlandım kaşım havada yolladım insanları 🤣 Kazada kızımın da suçu yoktu, adamın biri yürürken geriye baktı birine seslendi. Bizim kız da adama bakıyordu çarpıştılar, uçtu bizim kız, gözlüğü kesti kaşını. Geçen sene bir gün önce de aynı yerde öbür gözü yara olmuştu. Seneye o tarihlerde uzak durmayı düşünüyoruz oradan 😁

Büyüdü artık, konuşarak anlaşabiliyoruz çoğu şeyde, derdini anlatabiliyor en azından uzlaşmasa da. Ama bizim de sorunumuz gündüz uykularını kesti kesecek sanki. Haftada en az 2 gün bazen 4 gün gündüz uyumuyor. Akşam yemeğinde gözlerini açık tutamıyor, başı sürekli düşüyor, yüzünde saf bir gülüşle zar zor çiğniyor yemekleri. Gündüz uyumamaya henüz hazır değil ama uyumayı da istemiyor. Çok arada kaldım ben de, benim için de bir nefes oluyordu uyku. Umarım kesmez gündüz uykularını diye dua ediyorum. Daha çok erken çünkü.

İyiyim ben, bir canavar da bende var. Geçenlerde kaşı yarıldı, dikiş atıldı. Aldırdık dikişleri ama daha tam iyileşmedi. Her gören yaramaz mısın sen, afacan vs. diyor. İlk günler sakince gülüyordum sonraları sürekli etiket yapıştırıyorlar diye atarlandım kaşım havada yolladım insanları 🤣 Kazada kızımın da suçu yoktu, adamın biri yürürken geriye baktı birine seslendi. Bizim kız da adama bakıyordu çarpıştılar, uçtu bizim kız, gözlüğü kesti kaşını. Geçen sene bir gün önce de aynı yerde öbür gözü yara olmuştu. Seneye o tarihlerde uzak durmayı düşünüyoruz oradan 😁

Büyüdü artık, konuşarak anlaşabiliyoruz çoğu şeyde, derdini anlatabiliyor en azından uzlaşmasa da. Ama bizim de sorunumuz gündüz uykularını kesti kesecek sanki. Haftada en az 2 gün bazen 4 gün gündüz uyumuyor. Akşam yemeğinde gözlerini açık tutamıyor, başı sürekli düşüyor, yüzünde saf bir gülüşle zar zor çiğniyor yemekleri. Gündüz uyumamaya henüz hazır değil ama uyumayı da istemiyor. Çok arada kaldım ben de, benim için de bir nefes oluyordu uyku. Umarım kesmez gündüz uykularını diye dua ediyorum. Daha çok erken çünkü.
Maşallah kızıma nazar olmuştur Allah korusun:nazar:
Biz konuşmada çok çok geriyiz pek gelişme yok bir iki kelime daha söyleyebilmek disinda.bugun kreş oryantasyon başladı sonunda bakalım belki bundan sonra hizzlanir.herkes erkek çocuk geç konusur diyor.oglen uykuları benim ise girmemle hic oldu.hala emmeyi biraktiramadik.istikrarli bir politika uygulayamazsak kötü olur diye İstanbul'dan dönelim öyle eski yöntemlerle de olsa biraktiralim dedik.2 haftalık isttanbul egitimimden dün döndük.emerek uyuduğu için ve İst da kaldigimiz yerde kenarr korumalı yatak olmadığı için guunduuz uykusu hiç kalmadı.bugun işten. Eve geeldim emmek istedi.ve emdiği gibi gece uykusuna daldi birşey yemeden çok üzüldüm.bakalim inşallah gündüz kreşte uyutmayi basarirlar bir sorun olmadan.zaten zayıf bu şekilde akşam yemeden emerek uykuya dalmalar olursa yandık.ben hiç bilmem benim oğlanın oturduğu yerde gözlerinin kapandigini.vakti zamanında uyku eğitimi verememiş olmamın yansımaları bunlar.işe de başlayınca herşey karmakarisik oldu.bir aksiyon bir koşturma yuvarlaniyoruz
Uzun ve karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın.

Merhaba hanımlar 2017 29 ağustosta kızımı kucağıma almıştım şuan yeniden hamileyim süpriz oldu 🙈 varmı benim gibi 2.ciye hamile olan
Bende 2. Bebeğimi 15 gün önce kucağıma aldım çok şükür. Size de hayırlı uğurlu olsun inş 🤗

Bende 2. Bebeğimi 15 gün önce kucağıma aldım çok şükür. Size de hayırlı uğurlu olsun inş 🤗
Teşekkür ederim ❤️ MaşaAllah canım hayırlı olsun darısı bana inşaAllah 😍 cinsiyetleri ne çocuklarının? Nasıl gidiyo şimdilik

Teşekkür ederim ❤️ MaşaAllah canım hayırlı olsun darısı bana inşaAllah 😍 cinsiyetleri ne çocuklarının? Nasıl gidiyo şimdilik
Çok teşekkür ederim ☺️ İkisi de erkek. 😀 çok şükür şimdilik iyiler. Dört gözle küçüğün atak haftalarını bekliyorum 😂😂

Back