Selam canım...iyiyiz hamdolsun Ankara'ya donuyoruz.bizim bu sene tatilimiz bir kosturmayla geçti...Oğlana kreş bakicaz Perşembe cuma..pazartesi başlatmak niyetindeyiz inşallah hayırlı bir yere karar veririz.3 gün oryantasyon süreci oluyormuş.alisma döneminde çalışıyor olmayayım diye erken donuyoruz.hala emiyor.gunduz bir sekilde geçiyor da akşam uykusu kesin emerek ..gece uyanıyor ve yeni adet geliştirdi ben yatar pozisyondayken yandan yandan emiyor.konusmalar bize kar etmedi.Selamlar sessizlik hakim burda ne var ne yok kızlar ? Kuzular nasıl , sizler nasılsınız?
Biz hastalıkları anca atlatiyoruz. Çok şükür ... Yalnız bizim bıdıgin dilinin üzerinde bir sarımtırak beyazlik var doktor mantar şurubu verdi dilinin üzerine sikmam gerekli malum yaptirtmiyor kaçıyor ağlıyor... Yemeklerin de çoğu dikine değince çıkartıyor geri o yüzden diye düşünüyorum doğal bir yöntem bilen var mı? Kendiliğinden geçer mi bilemedim
Kuzuya da gecmis olsun...aslında bağışıklık sistemi gelişiyor sen başında eminim çok güzel bakiyorsundur zaten.cocuklari hastayken krese almiyorlarmis çoğu kreste.ilk 1 yıl fazla hastalanirlarmis kuzular.hepsi Allah'a emanet
Dili neden öyle olabilirmiş ki...inşallah kendiliginden geçer...probiyotik takviyesi yap bence.kefir içir.bende mantara genetik yatkınlık var göğüs altımda olur terleyince özellikle bahar yaz aylarında.ilaç alamadığım için emzirmem nedeniyle probiyotik onerdi eczaci