• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam canım hayırlı olsun öncelikle gece uyanmayisina da sevindim darısı başımıza biz hiç kalkmiyorsak 5-6 kez kalkıyoruz şu ara...
Konuşma konusuna gelince kelimelerle derdini anlatıyor ama cümle kurma konusunda tembeliz hala. Bazen şaşırtıcı biçimde "anne al bunu" gibi cümleler kuruyor ama coookk nadir bir anda olup geçiyor 😄

Bizde de durum aynı emme konusunda geçen gün " annecim bitecek bak artık az kaldı tamam mı" dedim geçti üzerinden bir süre emesi gelmiş ama gelip istemiyor. Bir atarlar bir giderler 😄 gösterip "bittiii " diyip ağlıyor gel de dayan emdi kendine geldi . Daha bitmedi kuzum az kaldı dedim anlamaya çalışıyor masum masum ☺ yani kiyamama durumları devam ...
Elbet birgün kesecez .Hep yaz gelsin keserim diyordum yaz bitmek üzere tık yok artık sonbahara

Canım gerçekten hazır havalar sıcakken dışarıda parkta oyalamak çok iyi oluyor , kesecekseniz ona göre ayarlayın :)
Cnm inan çok düşkün bir türlü kıyamıyorum .şuan diyete girdim.belki sütüm azalirda kendi bırakır inş .

Nefesimmmsin Nefesimmmsin
Amin🙏💕 çok teşekkür ederim hanımlar, 22 temmuzda doğdu çok şükür kızım, şimdi emzirme ve yeni düzene alışma çabalarındayız. Beklediğim gibi zor gitmiyor inşallah böyle devam eder, oğlum da uyumlu gidiyor şimdilik. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Hayırlı olsun güzel kızın, umarım uyumla geçer anneliğinin bundan sonrası. Kolay gelsin ☺️

Herkese merhaba 🤗
Hasta olan kuzulara acil şifalar diliyorum.
Kızımla ilgili bişeyler danışmak istiyorum arkadaşlar. Kızım şimdiye kadar mağazalarda hiçbirşeye elini sürmez ya da uyarınca derhal bırakırdı ama heryere ilgiyle bakar dolanırdı, şimdi memleketteyiz bir hafta oldu ve gerek evde gerek mağazalarda sürekli bişeyleri eline alıyor bırakması gerektiğini anlatsam da dinlemiyor ısrarla dokunuyor eline alıyor, aceba burada şımartıldığından mı bu halde? Nasıl müdahale etmeliyim lütfen bir yol gösterin bu durum hiç hoşuma gitmemeye başladı.Tamam keşif döneminde ama durdan sustan anlamayan çocuk haline gelsin istemiyorum.
Benim uyumlu kızım da bugün marketten balık kraker almak için babasını çileden çıkarmış. Ki daha önce yediği bir şey değil yine de elinde krakerle geldi ‘bunu yicem ben’ diye. Ben almazdım da babası toplum içinde öyle hareket etmesine alışık değil, kandırmış velet kolayca.
Yolda yürürken iki elinden tutup havaya kaldırmazsak bırakıyor kendini yere jöle gibi, oturuyor sokağın ortasında. Marketteki tüm kavanozları ve ürünleri ellemeden geçmiyor. Bazen elimi tutmamak için feryat kopartıyor. Gerçekten zaptı zorlaştı iyice. Ben de korkuyorum huy edinecek diye ama elimden de bir şey gelmiyor. Bu da bir süreç, geldi gidecek diye sakinleştiriyorum kendimi krizler sonrasında.

Her zaman işe yaramasa da her işi bırakıp göz hizasına inip veya onu göz hizasına kaldırıp uzun uzun anlatmak işe yarayabiliyor. Ama dediğim gibi her zaman değil.

Yani bana normal geldi ekstrem bir durum yok sürecin parçası.yazdirdigimiz krese gittik bilgi formunda çocugun fıtratını sorgulayan bir soru vardı.sakindir insancıl huzurlu mutlu yazdım...çıktığımız dakika oyun salonundan alıp eve gidiyoruz dediğim için yüzümü tirmaladi saçımı çekti kredinin kurucusunun yaninda 🤪
Hayırlı olsun işin, umarım beklentilerini karşılar ve çok rahat geçer çalışma ve alışma süreciniz. Gerçekten uslu deyince delirmeleri beni benden alıyor. Benim kız kanguruda uyur diyerek çıktığım gün 8 saat dışarıdaydık ve öğlen uyumadı. Sakindir dediğimde ortalığı birbirine katıyor, ne dediysem hep tam tersini yapıyor. Bir de onu yemez dediğim ne varsa misafirlikte ikincisini isteyecek kadar yiyor. Annelerimizi çok iyi anladım 🤣

Hayırlı olsun güzel kızın, umarım uyumla geçer anneliğinin bundan sonrası. Kolay gelsin ☺

Benim uyumlu kızım da bugün marketten balık kraker almak için babasını çileden çıkarmış. Ki daha önce yediği bir şey değil yine de elinde krakerle geldi ‘bunu yicem ben’ diye. Ben almazdım da babası toplum içinde öyle hareket etmesine alışık değil, kandırmış velet kolayca.
Yolda yürürken iki elinden tutup havaya kaldırmazsak bırakıyor kendini yere jöle gibi, oturuyor sokağın ortasında. Marketteki tüm kavanozları ve ürünleri ellemeden geçmiyor. Bazen elimi tutmamak için feryat kopartıyor. Gerçekten zaptı zorlaştı iyice. Ben de korkuyorum huy edinecek diye ama elimden de bir şey gelmiyor. Bu da bir süreç, geldi gidecek diye sakinleştiriyorum kendimi krizler sonrasında.

Her zaman işe yaramasa da her işi bırakıp göz hizasına inip veya onu göz hizasına kaldırıp uzun uzun anlatmak işe yarayabiliyor. Ama dediğim gibi her zaman değil.

Hayırlı olsun işin, umarım beklentilerini karşılar ve çok rahat geçer çalışma ve alışma süreciniz. Gerçekten uslu deyince delirmeleri beni benden alıyor. Benim kız kanguruda uyur diyerek çıktığım gün 8 saat dışarıdaydık ve öğlen uyumadı. Sakindir dediğimde ortalığı birbirine katıyor, ne dediysem hep tam tersini yapıyor. Bir de onu yemez dediğim ne varsa misafirlikte ikincisini isteyecek kadar yiyor. Annelerimizi çok iyi anladım 🤣
Yaa çok tatlılar, böyle okurken yazarken keyifli geliyor ama yaşarken hiçte öyle değil 😂
Aynen alışkın olmayınca etrafa rezil olma korkusuyla her dediğini yapası geliyor insanın ama kesinlikle yapmıyorum hatta babası benden daha net tavır koyabiliyor,sabırla bu dönemin geçmesini bekliyorum ben de 🤔

Arkadaşlar memnun kaldığınız eğitici oyuncak olsun kitap olsun ara ara paylaşırsanız çok sevinirim, ben buradan çok şey öğrendim tavsiyelerinizle kitaplar falan aldım merakla yeni önerilerinizi bekliyor olacağım.Hepinize keyifli günler dilerim 🤗

Hayırlı olsun güzel kızın, umarım uyumla geçer anneliğinin bundan sonrası. Kolay gelsin ☺

Çok teşekkür ederim grecıncım😍Amin inşallah 🙏

Selam herkese.

@deeploneliness gule gule buyut kizini, hep uyum icinde devam eder iliskiniz insallah.

Bizde durumlar genel olarak iyi. Barisin cenesi acildigindan beri konusmaktan yemek yiyemiyor :deli: Hatta ne guzel kendisi yiyordu kuru seyleri, bu ara bizim yedirmemizi bekliyor. Yemek yerken elimi tut falan diyor. Fazla ilgi istiyor bu aralar.

Yalniz sunu soylemeliyim, donemi mi geldi yoksa memeyi biraktigi (yaklasik 2.5 ay oldu) icin mi bilmiyorum, iliskimiz super gidiyor masallah diyeyim :) sarilmalar opmelerle basladi, artik seni cok seviyorum anne diyor :KK68:

Muhalefet olmak uzerine kurulu bir yasam bicimi var suan. Ne dersek tersini yapiyor ya da soyluyor. O kadar muhalefet ki babam nerde diye soruyor mesela. Salonda diyorum, hayir orda degil diyor :D sevdigi yemeklere ben bunu begenmedim diyor falan. Boyle bi surecteyiz. Sizde durumlar nasil?

O degil de birden Sensitivewitch Sensitivewitch aklima dustu, 2 bebeyle ne durumdasın meraktayim :)

Selam herkese.

@deeploneliness gule gule buyut kizini, hep uyum icinde devam eder iliskiniz insallah.

Bizde durumlar genel olarak iyi. Barisin cenesi acildigindan beri konusmaktan yemek yiyemiyor :deli: Hatta ne guzel kendisi yiyordu kuru seyleri, bu ara bizim yedirmemizi bekliyor. Yemek yerken elimi tut falan diyor. Fazla ilgi istiyor bu aralar.

Yalniz sunu soylemeliyim, donemi mi geldi yoksa memeyi biraktigi (yaklasik 2.5 ay oldu) icin mi bilmiyorum, iliskimiz super gidiyor masallah diyeyim :) sarilmalar opmelerle basladi, artik seni cok seviyorum anne diyor :KK68:

Muhalefet olmak uzerine kurulu bir yasam bicimi var suan. Ne dersek tersini yapiyor ya da soyluyor. O kadar muhalefet ki babam nerde diye soruyor mesela. Salonda diyorum, hayir orda degil diyor :KK70: sevdigi yemeklere ben bunu begenmedim diyor falan. Boyle bi surecteyiz. Sizde durumlar nasil?

O degil de birden Sensitivewitch Sensitivewitch aklima dustu, 2 bebeyle ne durumdasın meraktayim :)
Amin çok teşekkür ederim. Ben de ikinci bebekten dolayı düşünüyordum ama sizde de başladıysa dönemsel o halde bizde de sarilmalar opmeler başladı. Gece sarılarak uyuyoruz. Bu ara analık duygularım zirvede ;)

Selam herkese.

Muhalefet olmak uzerine kurulu bir yasam bicimi var suan. Ne dersek tersini yapiyor ya da soyluyor. O kadar muhalefet ki babam nerde diye soruyor mesela. Salonda diyorum, hayir orda degil diyor :KK70: sevdigi yemeklere ben bunu begenmedim diyor falan. Boyle bi surecteyiz. Sizde durumlar nasil?

Ay maşallah baya dillenmis sizin minik :KK68:

Günaydın Kızlar
Bu aralar çok ama çok yaramaziz yerinde hiç durmuyor ,inatçılık tavan emmede bı yandan devam ediyoruz .Bu aralar zayıflamak için zayıflama takimindayim .artık geriye kalan kiloları vermek istiyorum sizde durumlar nasil?

Günaydın Kızlar
Bu aralar çok ama çok yaramaziz yerinde hiç durmuyor ,inatçılık tavan emmede bı yandan devam ediyoruz .Bu aralar zayıflamak için zayıflama takimindayim .artık geriye kalan kiloları vermek istiyorum sizde durumlar nasil?
Günaydın canım...benim oğlum da çok hareketli...emmeye devam...sabah ve akşam..bana eğitim çıktı İstanbul'a gidiyorum haftaya...Ekim'de başlatacağız krese..konusma konusunda da bir ilerleme yok ama iyi anlıyor.insallah kereste açılır.sen ne yaptın taşındım mi şehir değişikliği mevzuu vardi

Günaydın canım...benim oğlum da çok hareketli...emmeye devam...sabah ve akşam..bana eğitim çıktı İstanbul'a gidiyorum haftaya...Ekim'de başlatacağız krese..konusma konusunda da bir ilerleme yok ama iyi anlıyor.insallah kereste açılır.sen ne yaptın taşındım mi şehir değişikliği mevzuu vardi
Aa eğitime gidersen oğlanı kendinle mi goturecen yoksa evde bırakacak misin ? şayet evde kalırsa emmeyi bırakırsanız mecburi bir durumdan dolayı da olsada
Konuşma konusuna gelince öyle iki kelimeyi bir araya bizde getiremiyoruz Halen anne,baba,dede,nene,su,tuz,kaka,çise su diyor:KK70: .duyduğu hayvan seslerini çıkarıyor söylediklerimizi az da olsa söylemeye çalışıyor ama öyle azimle değil iş olsun diye:cool:
Sanırım konuşmalarına daha var acele etmeyelim algılama iyi oldukça bı sıkıntı olmaz bence
Kresi bizde düşünüyoruz ama sanırım ertileyecez şöyle bahara doğru eşimin işi kışın durduğu için babası bakacak o yüzden suanlik vermiyecez ama şunu soylum veren arkadaşlarım çok memnunlar çocuklarda olumlu değişimler görüyorlar konuşma sosyalleşme vb
Ev taşıyan ben değilim cnm başka arkadaşla karıştırdın galiba:KK19:

Aa eğitime gidersen oğlanı kendinle mi goturecen yoksa

bırakacak misin ? şayet evde kalırsa emmeyi bırakırsanız mecburi bir durumdan dolayı da olsada
Konuşma konusuna gelince öyle iki kelimeyi bir araya bizde getiremiyoruz Halen anne,baba,dede,nene,su,tuz,kaka,çise su diyor:KK70: .duyduğu hayvan seslerini çıkarıyor söylediklerimizi az da olsa söylemeye çalışıyor ama öyle azimle değil iş olsun diye:cool:
Sanırım konuşmalarına daha var acele etmeyelim algılama iyi oldukça bı sıkıntı olmaz bence
Kresi bizde düşünüyoruz ama sanırım ertileyecez şöyle bahara doğru eşimin işi kışın durduğu için babası bakacak o yüzden suanlik vermiyecez ama şunu soylum veren arkadaşlarım çok memnunlar çocuklarda olumlu değişimler görüyorlar konuşma sosyalleşme vb
Ev taşıyan ben değilim cnm başka arkadaşla karıştırdın galiba:KK19:
Eğitim 2hafta bırakamam oğlumu:) 2 gün bile olsa götürürdüm herhalde şimdi çok kucukler:) sanırım başkasıyla karistirdim seni...inşallah biz de krestem memnun kaliriz

selam herkese. nasilsiniz? baris el ayak agiz hastaligini geciriyor. biraz da agir geciriyor. tavsiye varsa alirim :)
Geçmiş olsun Barış kuzuya.
Kızlar merhaba,kıl kurdu için ilaç kullandınız mi hiç? Ben oğlum kilo almayınca parazitten şüphe etmeye başladım çünkü
Kızım da çok uzun süredir kilo almıyor ama aklıma hiç parazit gelmemişti, çok hareketliler ondandır diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun Barış kuzuya.

Kızım da çok uzun süredir kilo almıyor ama aklıma hiç parazit gelmemişti, çok hareketliler ondandır diye düşünüyorum.
Bütün çocuklar çok hareketli.Bizimki çok kaka yapıyor yemesine göre bazen 5 i buluyor.Yani karnında birşey durmuyor ki.Arkadaşıma doktor bir kere ilaç verebilirsiniz demiş.Bende andazol ilaç aldım ama henüz kullanmadim

Back