• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
iyi aksamlar arkadaslar. size bir şey danışmak istiyordum. benim kızım 2 yaşında ve son 1 aydır kabızlık sorunu yaşıyor. son 1 haftadır zorlandığı için kanama meydana geliyor tuvaletini yaparken.size sorum izmirde behcet uz çocuk hastanesine götüreceğim ama hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Selamlar. Biz de buyuk oglumda cok yasadik bunu. Kanamasi ve agrisi cok oluyordu. Tuvaletini yaparken titriyor, agliyordu. Acidan dolayi tuvaletini tutuyordu. 2-3 gunde bir yapiyordu. Kisir donguye girmisti. Hatta meme bile olusmustu. Cocuk Gastroenteroloji bolumu bakiyormus buna. Biz de gitmistik. Muayene ediliyor ama biraz zor bir muayene ne yazikki. Beslenme sekli konusunda fikir vermislerdi. Henuz kucuk oldugu icin cok islem yapmak istememislerdi. Duphalac surup kullandi 1 seneye yakin. Makata surulecek krem vermislerdi. Yalniz kremi uyurken surmek gerekiyormus; Cocukta psikolojik bir etki birakmamak icin. O bolgesinde bir rahatsizlik oldugunu, tedaviye ihtiyaci oldugunu cok hissettirmemek gerekiyormus. Once neden kabiz oldugunu bulmak ve kabizlik sorununu cozmek gerekiyor. Bizimki beslenme planina ragmen duzelmemisti. Surup iyi gelmisti ilk baslarda. Bagirsak tembelligine neden olup olmayacagini sormustum. Doktor sorun olmayacagini soylemisti. Ama Baktim, surup kullanmasina ragmen tekrarliyor biraktik surubu. Simdi donemsel olarak tekrar ediyor ama buyudukce duzeldi, kaslari kuvvetlendi. Kaslarini kuvvetlendirmek icin yapilacak hareketler de var, doktor onlardan da bahseder size.
Benim oglum 3 yasindaydi bu sorunlar basladiginda. Sizinki daha kucuk. Insallah daha cabuk sonuc alirsiniz.
Cok gecmis olsun.

Selamlar. Biz de buyuk oglumda cok yasadik bunu. Kanamasi ve agrisi cok oluyordu. Tuvaletini yaparken titriyor, agliyordu. Acidan dolayi tuvaletini tutuyordu. 2-3 gunde bir yapiyordu. Kisir donguye girmisti. Hatta meme bile olusmustu. Cocuk Gastroenteroloji bolumu bakiyormus buna. Biz de gitmistik. Muayene ediliyor ama biraz zor bir muayene ne yazikki. Beslenme sekli konusunda fikir vermislerdi. Henuz kucuk oldugu icin cok islem yapmak istememislerdi. Duphalac surup kullandi 1 seneye yakin. Makata surulecek krem vermislerdi. Yalniz kremi uyurken surmek gerekiyormus; Cocukta psikolojik bir etki birakmamak icin. O bolgesinde bir rahatsizlik oldugunu, tedaviye ihtiyaci oldugunu cok hissettirmemek gerekiyormus. Once neden kabiz oldugunu bulmak ve kabizlik sorununu cozmek gerekiyor. Bizimki beslenme planina ragmen duzelmemisti. Surup iyi gelmisti ilk baslarda. Bagirsak tembelligine neden olup olmayacagini sormustum. Doktor sorun olmayacagini soylemisti. Ama Baktim, surup kullanmasina ragmen tekrarliyor biraktik surubu. Simdi donemsel olarak tekrar ediyor ama buyudukce duzeldi, kaslari kuvvetlendi. Kaslarini kuvvetlendirmek icin yapilacak hareketler de var, doktor onlardan da bahseder size.
Benim oglum 3 yasindaydi bu sorunlar basladiginda. Sizinki daha kucuk. Insallah daha cabuk sonuc alirsiniz.
Cok gecmis olsun.
Her zamanki gibi çok güzel anlatmışsin canım.sagolasin❤️

Cok gecmis olsun.
Herşey yolunda mi? Kaçırmış olabilirim en son doktora gidecektiniz idrar yolu enfeksiyonu icin

Cok gecmis olsun.
çok sağolun ne güzel anlatmışsınız. 3 gündür sabah aç karnına ceviz hurma ve ılık su veriyorum. 2 gündür rahat yapıyor tuvaletini. beslenmesinden patatesi pilavı muzu çıkardım 2 haftadır.umarim tekrarlamaz.

Arkadaşlar gecen sene ben mustela 50 faktörlü güneş koruyucu almıştım.benden sonra 30 faktörlü farklı bir marka alanlar olmuştu...hatirlayan bilen varsa yazabilir mi? All-izz-well All-izz-well haftaya geliyoruz kutsal topraklara :KK70:🌅🏖🏝:KK55:
Merhaba,benim gecen sene de bu sene de kullandıgım bu.

Eklentiler

• trukid-sunny-days-spf30-gunes-kremi-100-ml-trukid-125061-22-O.jpg
    trukid-sunny-days-spf30-gunes-kremi-100-ml-trukid-125061-22-O.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 22
Selamlar herkese! Biz Su idrar yolu enfeksiyonu nu tam atlattık derken cumartesiden bu yana ateş kusma boğaz ağrısı yaşıyoruz kanda da enfeksiyon biraz yüksek olduğu için tekrar antibiyotik basladi doktor ama bu defa iğne :( iştah sıfır su bile zor içiyor benim memeden ayrı yaşayamayan oğlum görünce eliyle kapatıp ağlıyor :( sanırım emmeyi bırakacak bu şekilde.. dünden beri hiç emmedi. İyi olsun da bakalım zaten iki yaşına geldi artık kesecektim..
Benim goguslerim çok sisiyor bugün iki defa sagdim zaten fırsat vermiyor sagmama hep kucağımda ama aşırı şiş. Yapmam gereken bir şey var mı ? Kendiliğinden azalacak mi?

cok tesekkurler. aslında lifli gıdalarla besleniyor ama yine de kabızlıktan kurtulamıyor
Tekrar çok geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz gitmenize belki bu şekilde düzene girer .. bu arada probiyotik de kullanabilirsiniz aslında biz de çok yaşadık bir kere kullandım bir kutu ve ise yaradı bir süredir rahatti... Tabi siz yine de doktora danışın bize doktor tavsiyesi idi.

Selamlar herkese! Biz Su idrar yolu enfeksiyonu nu tam atlattık derken cumartesiden bu yana ateş kusma boğaz ağrısı yaşıyoruz kanda da enfeksiyon biraz yüksek olduğu için tekrar antibiyotik basladi doktor ama bu defa iğne :KK43: iştah sıfır su bile zor içiyor benim memeden ayrı yaşayamayan oğlum görünce eliyle kapatıp ağlıyor :KK43: sanırım emmeyi bırakacak bu şekilde.. dünden beri hiç emmedi. İyi olsun da bakalım zaten iki yaşına geldi artık kesecektim..
Benim goguslerim çok sisiyor bugün iki defa sagdim zaten fırsat vermiyor sagmama hep kucağımda ama aşırı şiş. Yapmam gereken bir şey var mı ? Kendiliğinden azalacak mi?
Geçmiş olsun...usuttu mu bir yerden mi bulaştı kuzuya

Selamlar herkese! Biz Su idrar yolu enfeksiyonu nu tam atlattık derken cumartesiden bu yana ateş kusma boğaz ağrısı yaşıyoruz kanda da enfeksiyon biraz yüksek olduğu için tekrar antibiyotik basladi doktor ama bu defa iğne :KK43: iştah sıfır su bile zor içiyor benim memeden ayrı yaşayamayan oğlum görünce eliyle kapatıp ağlıyor :KK43: sanırım emmeyi bırakacak bu şekilde.. dünden beri hiç emmedi. İyi olsun da bakalım zaten iki yaşına geldi artık kesecektim..
Geçmiş olsun ins hemencik atlatır kuzucuk

Back