Selamlar. Biz de buyuk oglumda cok yasadik bunu. Kanamasi ve agrisi cok oluyordu. Tuvaletini yaparken titriyor, agliyordu. Acidan dolayi tuvaletini tutuyordu. 2-3 gunde bir yapiyordu. Kisir donguye girmisti. Hatta meme bile olusmustu. Cocuk Gastroenteroloji bolumu bakiyormus buna. Biz de gitmistik. Muayene ediliyor ama biraz zor bir muayene ne yazikki. Beslenme sekli konusunda fikir vermislerdi. Henuz kucuk oldugu icin cok islem yapmak istememislerdi. Duphalac surup kullandi 1 seneye yakin. Makata surulecek krem vermislerdi. Yalniz kremi uyurken surmek gerekiyormus; Cocukta psikolojik bir etki birakmamak icin. O bolgesinde bir rahatsizlik oldugunu, tedaviye ihtiyaci oldugunu cok hissettirmemek gerekiyormus. Once neden kabiz oldugunu bulmak ve kabizlik sorununu cozmek gerekiyor. Bizimki beslenme planina ragmen duzelmemisti. Surup iyi gelmisti ilk baslarda. Bagirsak tembelligine neden olup olmayacagini sormustum. Doktor sorun olmayacagini soylemisti. Ama Baktim, surup kullanmasina ragmen tekrarliyor biraktik surubu. Simdi donemsel olarak tekrar ediyor ama buyudukce duzeldi, kaslari kuvvetlendi. Kaslarini kuvvetlendirmek icin yapilacak hareketler de var, doktor onlardan da bahseder size.iyi aksamlar arkadaslar. size bir şey danışmak istiyordum. benim kızım 2 yaşında ve son 1 aydır kabızlık sorunu yaşıyor. son 1 haftadır zorlandığı için kanama meydana geliyor tuvaletini yaparken.size sorum izmirde behcet uz çocuk hastanesine götüreceğim ama hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim oglum 3 yasindaydi bu sorunlar basladiginda. Sizinki daha kucuk. Insallah daha cabuk sonuc alirsiniz.
Cok gecmis olsun.