• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sagolasin, yazarim insallah.
Vallahi sucladim kendimi; cunku son bir yilda biz cok yasadik boyle doktorun ihmal ettigi, bizim arastirip bulup, doktora “acaba soyle olabilir mi” diye sorup hakli ciktigimiz seyler.

Amin, cok sagol. Ay yok dogurmadi. Bugun yine nst ve muayene vardi. Ne kasilma var ne acilma. Doktor 40+5’e kadar bekleyebiliz demis.
Senin de dogumun guzel olsun insallah. Allah kolaylik ve kuvvet versin.
Sağ ol canım, Allah razı olsun..

Selam kızlar tam da konunun üzerine bizim oğlanın iki sabahtir bezini açıyorum kupkuru ve nokta şeklinde kan gibi bir leke ile karşılaşıyorum . Gün içinde idrarını yapıyor dün belki yanlış gördüm deyip suphelenmedim ama bugün de görünce acaba enfeksiyon mu kaptı dedim :(

Selam kızlar tam da konunun üzerine bizim oğlanın iki sabahtir bezini açıyorum kupkuru ve nokta şeklinde kan gibi bir leke ile karşılaşıyorum . Gün içinde idrarını yapıyor dün belki yanlış gördüm deyip suphelenmedim ama bugün de görünce acaba enfeksiyon mu kaptı dedim :KK43:
Selam canım doktora gidin idrar tahlili yaptırın ve bol su icir.ates huzursuzluk iştahsızlık kusma var mi

Yok şuan canim çok şükür gece uykusunda huzursuz sadece aynen bugün sıra bulamayabilirm en kotu yarın götürün inşallah
Çok şükür portakal suyu icir imkan varsa c vitamini faydalı olurmuş enfeksiyon icin bir de kiraz idrar söktürür kiraz öneririm.karpuz da yiyebilir :) ve bol su...belli ki henüz ileri bir aşama değil sennyarina kadar bu su yükle:) içmek istemediği zaman su aygırı gibi iç oğlum diyorum koca bardağı pipetle hupletiyor:KK53:
Sünnet olmustu değil mi?

Çok şükür portakal suyu icir imkan varsa c vitamini faydalı olurmuş enfeksiyon icin bir de kiraz idrar söktürür kiraz öneririm.karpuz da yiyebilir :) ve bol su...belli ki henüz ileri bir aşama değil sennyarina kadar bu su yükle:) içmek istemediği zaman su aygırı gibi iç oğlum diyorum koca bardağı pipetle hupletiyor:KK53:
Sünnet olmustu değil mi?
Haha :) ben de hep ulaşmak isteyip de ulaşamadığı bardaklardan veriyorum damacananin ağza dayayıp doldururtup doldurup içiyor :) hey bidiklar ya :) yok canım henüz sünnet kısmını halledemedik biz o sebep olur mu? Ucu da kırmızı gibiydi 🤔

Haha :) ben de hep ulaşmak isteyip de ulaşamadığı bardaklardan veriyorum damacananin ağza dayayıp doldururtup doldurup içiyor :) hey bidiklar ya :) yok canım henüz sünnet kısmını halledemedik biz o sebep olur mu? Ucu da kırmızı gibiydi 🤔
Yani bize sünnet onermislerdi enfeksiyona neden olabilecek olasılıklardan biri idi.ama bizim durumumuz farklı.kucuk de olsa olasılığı bertaraf etmek gerekti bizim icin.sonucta çoğu insan daha ileri yaşta yaptiriyor sunneti.sen pipi ucunu da idrarını da bu takip et bakalim

Arkadaşlar gecen sene ben mustela 50 faktörlü güneş koruyucu almıştım.benden sonra 30 faktörlü farklı bir marka alanlar olmuştu...hatirlayan bilen varsa yazabilir mi? All-izz-well All-izz-well haftaya geliyoruz kutsal topraklara :KK70:🌅🏖🏝:KK55:

Arkadaşlar gecen sene ben mustela 50 faktörlü güneş koruyucu almıştım.benden sonra 30 faktörlü farklı bir marka alanlar olmuştu...hatirlayan bilen varsa yazabilir mi? All-izz-well All-izz-well haftaya geliyoruz kutsal topraklara :KK70:🌅🏖🏝:KK55:
Ay süper tatil başlıyor desene sevindim canım :rapci:gecen sene olmadı bakarsın bu sene görüşürüz nasip olursa :KK200: bu arada yarın götüreceğim inşallah doktora bakalım bugün genel olarak iyi idrar takibi yaptım hep kan lekesi ya da kanlı olmadı tekrar. Sıvı vermeye çalışıyorum sık sık . Şimdi uyuyor bakalım gece nasıl geçecek inşallah ilerlemeden müdahale etmiş oluruz doğru testlerle ... Rabb'im tüm evlatları korusun şifa versin...

Kızlar daha önce bebeğine idrar testini hastanede yapamayıp evde yaptırıp götüren var mı? Biz hastanede veremedik emzirme odası çok küçük ve kalabalıktı korktu attı poşeti açtırmadı ağladı :/ mecbur aldım eve geldim ne kadar süre içinde ulaştırılır biliyor musunuz? Çıkarken de sormayı unuttum strese soktu beni bıdık

Kızlar daha önce bebeğine idrar testini hastanede yapamayıp evde yaptırıp götüren var mı? Biz hastanede veremedik emzirme odası çok küçük ve kalabalıktı korktu attı poşeti açtırmadı ağladı :/ mecbur aldım eve geldim ne kadar süre içinde ulaştırılır biliyor musunuz? Çıkarken de sormayı unuttum strese soktu beni bıdık
Canım biz hep evde bağladık poşeti.yarim saat içinde hastaneye goturmemis istenirdi.bizim eve mesafe 5 dk olunca hep yetistirdik

Merhaba hanımlar. Hasta olanlara Allah ım tez zamanda şifa versin inşallah :dua: ne zamandır giremiyorum taşınma telaşımız var tayinim iz çıktı. Sizden bir konuda fikir istiyorum. Ben çalışıyorum kızım şuan bakıcı da. Gittiğimiz yerde 24 69 ay kreşler var. Sizce kreş mi bakıcı mı daha iyi olur bu zamandan sonra

Canım biz hep evde bağladık poşeti.yarim saat içinde hastaneye goturmemis istenirdi.bizim eve mesafe 5 dk olunca hep yetistirdik
Bizim uzak biraz sabah uykuluyken daha taktım beziyle de kapattım iki poşet verdiler iki farklı tahlil yapilacakmis uyandı bir farklılık hidlssetti ama anlamadi:) şükür yaptı bir poşeti ikisine boldum hemen taksiyle gittim verdim çok şükür hallettim yani :) ilk sonuç çıktı hemen bu arada enfeksiyon varmış biraz antibiyotik başlayacagiz bugün. İkinci sonuç 3 gün sonra yarın da ultrasona goturecegim inşallah tek sebep enfeksiyondur geçer hemen :110:

Bizim uzak biraz sabah uykuluyken daha taktım beziyle de kapattım iki poşet verdiler iki farklı tahlil yapilacakmis uyandı bir farklılık hidlssetti ama anlamadi:) şükür yaptı bir poşeti ikisine boldum hemen taksiyle gittim verdim çok şükür hallettim yani :) ilk sonuç çıktı hemen bu arada enfeksiyon varmış biraz antibiyotik başlayacagiz bugün. İkinci sonuç 3 gün sonra yarın da ultrasona goturecegim inşallah tek sebep enfeksiyondur geçer hemen :110:
Süper valla bir poşeti ikiye bölmek kolay değil zaten insanın eli ayağına dolaşıyor.aliagada taksiyl kie kesin rahat yetistirmissindir.merak etme ultrasonda sorun çıkmayacaktır Allah'ın izniyle sen bol su icirmeye devam et:) bu arada neden kaynaklanmış olabileceği hususunda fikrin var mi? Ben de dikkat edeyim ona gore

Merhaba hanımlar. Hasta olanlara Allah ım tez zamanda şifa versin inşallah :dua: ne zamandır giremiyorum taşınma telaşımız var tayinim iz çıktı. Sizden bir konuda fikir istiyorum. Ben çalışıyorum kızım şuan bakıcı da. Gittiğimiz yerde 24 69 ay kreşler var. Sizce kreş mi bakıcı mı daha iyi olur bu zamandan sonra
Hayirli olsun inşallah tez zamanda yerleşir alışırsınız.kres sosyalleşmesi ve yeni şeyler öğrenmesi açısından faydalı olabilir.

Hayirli olsun inşallah tez zamanda yerleşir alışırsınız.kres sosyalleşmesi ve yeni şeyler öğrenmesi açısından faydalı olabilir.
çok teşekkür ederim :dua: inşallah kolay olur. bende o açıdan kreş düşünüyordum aslında ama bu aralar bu fikrimi duyan ileride okuldan çok çabuk bıkar gibi cümleler kurdu. bende kararsız kaldım açıkçası

Süper valla bir poşeti ikiye bölmek kolay değil zaten insanın eli ayağına dolaşıyor.aliagada taksiyl kie kesin rahat yetistirmissindir.merak etme ultrasonda sorun çıkmayacaktır Allah'ın izniyle sen bol su icirmeye devam et:) bu arada neden kaynaklanmış olabileceği hususunda fikrin var mi? Ben de dikkat edeyim ona gore
Aynen canım görsen beni ikinci poşeti taktirmayinca yılların laboranti gibiydim bolerken :) hiç bir fikrim yok henüz ikindlci idrar tahlil sonucu ve ultrasonda n sonra bir tahmin yurutucez taş olmasından da şüphelendi çünkü :( eğer işitmek etkense tek aklıma gelen son bir haftadır balkon yıkarken yanımıza gelip ayaklarıni sapsap Yapa Yapa suyla oynaması başka da bir şey gelmiyor aklıma inşallah yarın öğreneceğim yazarım ...

Aynen canım görsen beni ikinci poşeti taktirmayinca yılların laboranti gibiydim bolerken :) hiç bir fikrim yok henüz ikindlci idrar tahlil sonucu ve ultrasonda n sonra bir tahmin yurutucez taş olmasından da şüphelendi çünkü :KK43: eğer işitmek etkense tek aklıma gelen son bir haftadır balkon yıkarken yanımıza gelip ayaklarıni sapsap Yapa Yapa suyla oynaması başka da bir şey gelmiyor aklıma inşallah yarın öğreneceğim yazarım ...
Oy ben onun şap şap yapan ayaklarını yerim.üşütmüş olabilir annesi.

Back