- 21 Haziran 2017
- 3.802
- 10.791
- 208
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ense kismindaysa lenf bezleri şişmiş olabilir.herhangi bir rahatsızlığı oldumu üşütme vsMrb kizlar bugun oğlumun basının arkasında mercimek büyüklüğünde iki tane şişkinlik gördüm yerinde oynuyor ve agritmiyor sizde de böyle biseyle karşılaştınız mi?
Nasıl daha iyi mi kuzu...biz gelemedik henüz iş görüşmesi surecindeyim yola cikamadikÇok şükür temiz bütün sonuçlar hafif enfeksiyon var antibiyotik kullanıp tekrar tahlil yaptiricaz bakalım ...
Cnm enseden bir tık yukarda sağda ve solda burun akıntısı vardı bu aralar beyfendimiz sabaha kadar üstünü örtmeye izin vermediginden usuttu gibiEnse kismindaysa lenf bezleri şişmiş olabilir.herhangi bir rahatsızlığı oldumu üşütme vs
Tam olarak söylemek istediğim gibi yerleri.korkma.iyilesince geçer.vucut savunma halindeCnm enseden bir tık yukarda sağda ve solda burun akıntısı vardı bu aralar beyfendimiz sabaha kadar üstünü örtmeye izin vermediginden usuttu gibi
Götür tabi ama hiç korkma:)Sağol cnm ins öyledir
Yine tedbir amaçlı yarın Dr götürürüm
Sağol cnmGötür tabi ama hiç korkma:)
Hayırlısı olsun canım istediğin bir yer mi görüşme yaptigin yer ? Biz de daha iyiyiz kan yok şükür 3 gündür huysuzlugu da azaldı idrar yapması da normallesti gibi çok şükür yani iyiye gidiyorNasıl daha iyi mi kuzu...biz gelemedik henüz iş görüşmesi surecindeyim yola cikamadik
Geçmiş olsun canım size de inşallah önemli bir şey değildir içini ferah tutSağol cnm ins öyledir
Yine tedbir amaçlı yarın Dr götürürüm
İns cnm insGeçmiş olsun canım size de inşallah önemli bir şey değildir içini ferah tut
Herşey çok hızlı gelişti.bu zamanda bir görüşmeye davet edilmek bile luksken yaklaşık 5 yıl önce biraktigin noktadan başka bir kurumda başlamak ulaşılmaz gibi.is zor ve stresli.ama yaptığın yapacağın işi seveceksin hayat bunu gerektiriyor.sonuc kesin değil ama uzun zamandir ise girmeye hiç bu kadar yaklasmamistim.Hayırlısı olsun canım istediğin bir yer mi görüşme yaptigin yer ? Biz de daha iyiyiz kan yok şükür 3 gündür huysuzlugu da azaldı idrar yapması da normallesti gibi çok şükür yani iyiye gidiyor
Çok şükür canım çok sevindim
Ay yiyeyim onu kocaman olmuş sağol canım senin de hakkında hayırlısı inşallah her şey gönlünce olurHerşey çok hızlı gelişti.bu zamanda bir görüşmeye davet edilmek bile luksken yaklaşık 5 yıl önce biraktigin noktadan başka bir kurumda başlamak ulaşılmaz gibi.is zor ve stresli.ama yaptığın yapacağın işi seveceksin hayat bunu gerektiriyor.sonuc kesin değil ama uzun zamandir ise girmeye hiç bu kadar yaklasmamistim.
Çok sevindim minnosuma.cok geçmiş olsun
Bir de size birşey söyleyeyim ben çok gülüyorum belki siz de gulersiniz.oglan hergun teraziye çıkıyor malum yemeyen çocuğun yerinde sayan az kilosu...11.2- 11.4..arasi gidip geliyor ama oğlum her defasında ibreleri sasirtan kilosu var gibi "oooooooo" diyor ve kollarını aciyor.: Kocaman olmuş!!!! Sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar ne kadar buyuyecekse o ayrı konu
Çok geçmiş olsun tam bölümleri bilemiyorum ben de bir araştırayım ogrenirsen yazarımiyi aksamlar arkadaslar. size bir şey danışmak istiyordum. benim kızım 2 yaşında ve son 1 aydır kabızlık sorunu yaşıyor. son 1 haftadır zorlandığı için kanama meydana geliyor tuvaletini yaparken.size sorum izmirde behcet uz çocuk hastanesine götüreceğim ama hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bence önce bir çocuk doktoruna gidin o yönlendirsin sizi.belki baska.bir branşa gerek bile kalmaz.beslenme şeklini değiştirmeyi denediniz mi Sebze meyve tüketimi aartirsaniz...kuru kayısı kuru erik sarımsak ve armut biz de hemen etkisini gösterir.cok geçmiş olsuniyi aksamlar arkadaslar. size bir şey danışmak istiyordum. benim kızım 2 yaşında ve son 1 aydır kabızlık sorunu yaşıyor. son 1 haftadır zorlandığı için kanama meydana geliyor tuvaletini yaparken.size sorum izmirde behcet uz çocuk hastanesine götüreceğim ama hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
cok tesekkurler. aslında lifli gıdalarla besleniyor ama yine de kabızlıktan kurtulamıyorBence önce bir çocuk doktoruna gidin o yönlendirsin sizi.belki baska.bir branşa gerek bile kalmaz.beslenme şeklini değiştirmeyi denediniz mi Sebze meyve tüketimi aartirsaniz...kuru kayısı kuru erik sarımsak ve armut biz de hemen etkisini gösterir.cok geçmiş olsun