2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar bizim oglan ısırıyor, çimcikliyor, saç çekiyor sizin bebişlerde böyle huy edindi mi? Acaba nasıl bıraktırabilirim yaa? Çok canımı acıtıyor çokk..
Evet benim kızımda bi dönem yaptı ama artık bıraktı çok şükür,bana garezi vardı sanırım çünkü babasını hiç ısırmıyodu ,besle kargayı oysun gözünü bu olsa gerek

Evet benim kızımda bi dönem yaptı ama artık bıraktı çok şükür,bana garezi vardı sanırım çünkü babasını hiç ısırmıyodu ,besle kargayı oysun gözünü bu olsa gerek
Sanırım bizim ki dönemsel değil bildiğin huy edindi valla ceremesini de ben çekiyorum

Emerken istiyordu dönem donem şimdi kalmadi.hos bizim oğlan geriden geliyor 1 ay sonra ben de şiddet gorebilirimama genel olarak babasina daha yumuşak beni çok hoyrat seviyor Nefesimmmsin

Sanırım bizim ki dönemsel değil bildiğin huy edindi valla ceremesini de ben çekiyorum
Yok yok emin ol geçici bi dönem çünkü biçok kişiden aynı şeyi duydum mesela ben çok fazla yanağına falan yaklaşırsam ısırıyodu ben de bi süre okadar yaklaşmamaya çalıştım öyle öyle unuttu ama burun sıkma saç çekme ara ara hortluyo

Emerken istiyordu dönem donem şimdi kalmadi.hos bizim oğlan geriden geliyor 1 ay sonra ben de şiddet gorebilirimama genel olarak babasina daha yumuşak beni çok hoyrat seviyor Nefesimmmsin
Nedir bu annelerin çektiği

Böyle sewmeye can kurban ama bizim ki bildiğin cN yakıyor kızsamda gülsemde gülüyor oyuna cevirdi bence

Hiç sorma yaaa

Ya kızlar peki bu ekran bağımlılığını napıcaz, televizyonu hiç açmıyoruz evde ama telefon....ben eline telefon vermemeye çalıştıkça daha çok mu meraklanıyor ne. Biri aradığında konuşturmadığı gibi konuşma bitince de elimden alıp, orayı burayı birgüzel kurcalıyor. Benim ailem uzakta yaşıyor, özlediklerinde görüntülü görüşüyoruz, sanırım bu alışkanlık yaptı. İki gündür uyanık olduğu vakitlerde yok ediyorum telefonu ama biri ararsa vay halimize.Var mı bizim gibi olan ?

Yalnız değilsin cnm bizimki de öyle artık yaramazlık dönemleri

Malesef +1 Ben de ailemden uzakta başka şehirdeyim ve biz de hergün görüntülü konuşuyoruz,sesi duyar duymaz koşuyo geliyo kapatmaya çalışıyo almak istiyo ,genelde yüksek yerlere koyuyorum telefonu,tuş kilidi olduğu için açamıyo ama yeter ki ortada görsün hemen saldırıyo,hayırrr! diyince de hemen getirip bana veriyo şapşik

Yaa şu ekrana parmak kaydırma hareketi bile yapıyor yine sizinkinin gözü açılmamış ben hayır dediğimde benden kaçıyor kızdığım vakitte o kızmaya başlıyor bildiğin suçlu ve güçlü

Ayy onu hiç sorma,sen nerden gördün de o parmak ekran da geziyo görüntülü diafon dan babasına hoşçakal diyoruz o ekrana bile hemen parmakla kaydırma hareketi yapıyo

Teknoloji çocukları olacaklar işte ne kadar istemesekte
İştahsız diye etraftan öneriler geliyo tablet versen bişey izlerken yer belki falan diye ki kesinlikle karşıyım daha tableti görmedi bile ama bi şekilde aşina oluyolar malesef ... oyuncak telefon aldım bizimkinden uzak dursun diye ama hiiç oralı bile olmuyo,halbuki çok gerçekçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…